Gość Małgorzata Napisano 26 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwiec 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów na maila : m.samojedny@gmail.com? z góry dziękuję Małgorzata Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów na maila : m.samojedny@gmail.com? z góry dziękuję Małgorzata Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość kasia Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 2016 Witam, czy można gdzieś zobaczyć realizację projektu Flawia II?z góry dziękuję za informację,pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 2016 Witam, czy można gdzieś zobaczyć realizację projektu Flawia II?z góry dziękuję za informację,pozdrawiam podbijam pytanie Cytuj
Gość Marzena Napisano 7 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2016 Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów, z wymiarowanego rzutu projektu i innych rzutów oraz innych szczegółów projektu na e-mail: marzena199312@wp.pl z góry dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2016 Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów, z wymiarowanego rzutu projektu i innych rzutów oraz innych szczegółów projektu na e-mail: marzena199312@wp.pl z góry dziękuje Dzień dobry, Wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienia dla projektu Flawia II. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo odpłatne. Można je zamówić poprzez Dział Sprzedaży, kontakt: 71 352 04 40. Pozdrawiam! Cytuj
Gość joanna Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2016 Dzien dobry, Czty mogę prosic o wysłanie rzutu z wymiarami pomieszczeń na adres jmadejczyk@interia.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2016 Dzien dobry, Czty mogę prosic o wysłanie rzutu z wymiarami pomieszczeń na adres jmadejczyk@interia.pl Dziękuję Dzień dobry, Wysyłam rysunki szczegółowe dla projektu FLAWIA II. Pozdrawiam Cytuj
Gość kasia Napisano 29 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2016 Witam, czy można gdzieś zobaczyć realizację projektu Flawia II?z góry dziękuję za informację,pozdrawiam Ponawiam zapytanie. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2016 Ponawiam zapytanie. Witam. Nasza pracownia nie posiada informacji na temat zrealizowanych projektów. Z uwagi na ochronę danych osobowych nie udostępniamy personaliów klientów którzy zakupili dokumentację. Pozdrawiam Cytuj
Gość Przemek Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2016 Dzień dobry, Czy byłaby możliwość dobudowania kotłowni wraz z garażem z prawej strony (kosztem okien w łazience i pokoju) a w miejsce obecnej kotłowni zrobienie łazienki dla gości (oczywiście z drzwiami na hall)? Czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowyche oraz zestawień dla projektu FLAWIA II na adres pj-87@wp.pl? Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2016 Dzień dobry, Czy byłaby możliwość dobudowania kotłowni wraz z garażem z prawej strony (kosztem okien w łazience i pokoju) a w miejsce obecnej kotłowni zrobienie łazienki dla gości (oczywiście z drzwiami na hall)? Czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowyche oraz zestawień dla projektu FLAWIA II na adres pj-87@wp.pl? Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2016 Witam. Proszę również o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów, i rysunków szczegółowych do projektu Flawia II na e-mail: kamil2ak@wp.pl. Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2016 Witam. Proszę również o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów, i rysunków szczegółowych do projektu Flawia II na e-mail: kamil2ak@wp.pl. Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem, jednak nie chciałbym budować wykuszu z balkonem, a zamiast tego zostawić prostą ścianę z dużym oknem. Czy dopuszczalna jest taka zmiana w tym projekcie ? Pozdrawiam oru.cmg@gmail..com Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem, jednak nie chciałbym budować wykuszu z balkonem, a zamiast tego zostawić prostą ścianę z dużym oknem. Czy dopuszczalna jest taka zmiana w tym projekcie ? Pozdrawiam oru.cmg@gmail..com Witam Zmianę taką można wprowadzić na etapie adaptacji projektu - nasza Pracownia wystawi zgodę na jej realizację. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wioleta Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem, dlatego chcialabym otrzymac zestawienie materialow, wykaz stolarki okiennej i rysunki szczegolowe na adres wiolkaizdebska@wp.pl. Czy sa dostepne zdjecia z realizacji tego projektu?Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem, dlatego chcialabym otrzymac zestawienie materialow, wykaz stolarki okiennej i rysunki szczegolowe na adres wiolkaizdebska@wp.pl. Czy sa dostepne zdjecia z realizacji tego projektu?Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Art. Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem Flawia II, jednak chciałbym dokonać pewnych zmian I. bez wykuszu sama witryna II. Jednostanowiskowym garaż jak w projekcie Justynian mały II z poddaszem ( 22,7 m2 ) ale bez wyjściowych drzwi z jednym oknem na środku III. Zamiany pomieszczeń pomieszczenie gospodarczym w miejsce łazienki. Ponieważ do pomieszczenia gospodarczego jest komin więc prosimy o radę czy kominy są obowiązkowe w tym pomieszczeniu w przypadku gdy przewidujemy pompę ciepła?. Dysponujemy działką o szerokość 24mczy Flawia II + garaż da się postawić na tej szerokości?. Interesuję mnie także zapoznanie się dokładniej z kosztorysem, zestawienia materiałów poddasza i parteru : przekroju budynku Flawia II bez garażu.na ares email: mrowinskiartur@gmail.com kontakt telefoniczny 730070087 pilne. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem Flawia II, jednak chciałbym dokonać pewnych zmian I. bez wykuszu sama witryna II. Jednostanowiskowym garaż jak w projekcie Justynian mały II z poddaszem ( 22,7 m2 ) ale bez wyjściowych drzwi z jednym oknem na środku III. Zamiany pomieszczeń pomieszczenie gospodarczym w miejsce łazienki. Ponieważ do pomieszczenia gospodarczego jest komin więc prosimy o radę czy kominy są obowiązkowe w tym pomieszczeniu w przypadku gdy przewidujemy pompę ciepła?. Dysponujemy działką o szerokość 24mczy Flawia II + garaż da się postawić na tej szerokości?. Interesuję mnie także zapoznanie się dokładniej z kosztorysem, zestawienia materiałów poddasza i parteru : przekroju budynku Flawia II bez garażu.na ares email: mrowinskiartur@gmail.com kontakt telefoniczny 730070087 pilne. Pozdrawiam Witam. Materiały oraz odpowiedzi prześlemy w dniu dzisiejszym bezpośrednio na podany adres mail. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Dominik Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2017 Witam, czy można prosić o przesłanie rzutu parteru wraz ze szczegółowi wymiarami oraz zestawienia stolarki okiennej na adres miki@interia.eu Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2017 Witam, czy można prosić o przesłanie rzutu parteru wraz ze szczegółowi wymiarami oraz zestawienia stolarki okiennej na adres miki@interia.eu Pozdrawiam Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość krzysztof Napisano 2 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2017 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem FlawiaII ,dlatego chciałabym otrzymać zestawienie materiałów, wykaz stolarki okiennej i rysunki szczegółowe czy istnieje możliwość realizacji tego projektu w wersji szkieletowej ,na adres kpasymowski@op.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2017 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem FlawiaII ,dlatego chciałabym otrzymać zestawienie materiałów, wykaz stolarki okiennej i rysunki szczegółowe czy istnieje możliwość realizacji tego projektu w wersji szkieletowej ,na adres kpasymowski@op.pl Pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Budynek zaprojektowany jest w technologii tradycyjnej murowanej. Zmianę konstrukcji budynku można wprowadzić na etapie adaptacji. Zajmują się tym firmy, które jednocześnie budują domy w takiej technologii. Polecam kontakt z firmą WOLF HAUS http://www.wolfhaus.pl/Projekty-indywidualne/Adaptacja-projektu-zewnetrznego Pozdrawiam. Cytuj
Gość Natalia Napisano 7 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem flawii II proszę o przesłanie wszelkich dodatkowych bezpłatnych materiałów do przeanalizowania na adres email : nataliiii_7@tlen.pl. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi