Redaktor Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Projekt domu Justynian Mały II z poddaszem Szczegółowy opis projektu domu Justynian Mały II z poddaszem znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/justynianMalyIIp Zapraszamy do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Witam Chciałbym otrzymać szczegółowy rzut domu, gdyż ogrzewanie gazowe odpada i zastanawiam się nad ogrzewaniem na pompę ciepła. Nie wiem czy pomieszczenie gospodarcze byłoby wówczas odpowiednie Mail wujek.jaszek@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Witam Chciałbym otrzymać szczegółowy rzut domu, gdyż ogrzewanie gazowe odpada i zastanawiam się nad ogrzewaniem na pompę ciepła. Nie wiem czy pomieszczenie gospodarcze byłoby wówczas odpowiednie Mail wujek.jaszek@wp.pl Witam Projekt Justynian Mały II z poddaszem aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na projekt wynosi obecnie około 5-6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będziemy mieli dla projektu szczegółowe rysunki. Prześlę Panu rzut dla domu Justynian Mały II - kotłownia ma tam te same wymiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nenka Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Witam, kiedy będzie dostępny kosztorys domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Witam, kiedy będzie dostępny kosztorys domu? Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Justynian Mały II z poddaszem. Projekt powinien być gotowy w pierwszej połowie listopada - wtedy dopiero będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla niego. Gotowe kosztorysy powinny więc pojawić się na przełomie listopada/grudnia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Boguś Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Projekt domu Justynian Mały II z poddaszem Szczegółowy opis projektu domu Justynian Mały II z poddaszem znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/justynianMalyIIp Zapraszamy do dyskusji! Witam, czy w projekcie jest przewidziana instalacja grzewcza i elektryczna na poddasze?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Witam, czy w projekcie jest przewidziana instalacja grzewcza i elektryczna na poddasze? Pozdrawiam Witam W projekcie znajdują się projekty dotyczące instalacji również na poddaszu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2015 Dzień dobry. Kiedy pojawią się rzuty? Interesuje mnie ten projekt ale nie potrafię okręślić jego przydatności do moich potrzeb bez rzutów obu kondygnacji oraz kosztorysu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Dzień dobry. Kiedy pojawią się rzuty? Interesuje mnie ten projekt ale nie potrafię okręślić jego przydatności do moich potrzeb bez rzutów obu kondygnacji oraz kosztorysu. Dzień dobry, szczegółowa dokumentacja projektu jest gotowa. Proszę o podanie adresu e-mail, a prześlę rysunki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Witam. Ja również jestem zainteresowany tym projektem. Potrzebuję jednak rzutów i szczegółowych wymiarów. Na jaki adres mam wysłać zapytanie o rzuty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Witam. Ja również jestem zainteresowany tym projektem. Potrzebuję jednak rzutów i szczegółowych wymiarów. Na jaki adres mam wysłać zapytanie o rzuty ? Witam Proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Witam , proszę o przysłanie na pocztę zestawienie materiałów oraz rysunki techniczne E-mail : damian666992@o2.pl Dziękuje . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Witam , proszę o przysłanie na pocztę zestawienie materiałów oraz rysunki techniczne E-mail : damian666992@o2.pl Dziękuje . Pozdrawiam . Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maja Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Witam napisałam Państwu maila, proszę o odpowiedź :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Witam napisałam Państwu maila, proszę o odpowiedź :-) Witam Staramy się na bieżąco odpowiadać na wszystkie otrzymane maile - proszę cierpliwie poczekać. Gdyby odpowiedź się opóźniała proszę o kontakt telefoniczny pod numerem 71 352 04 44 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Czy jest mozliwosc przerobienia projektu na paliwo stale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Czy jest mozliwosc przerobienia projektu na paliwo stale? Witam Zmiana taka możliwa jest na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 Witam, proszę o przesłanie rzutów i rysunków z wymiarami. Z góry dziękuje. marttin@onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Witam, proszę o przesłanie rzutów i rysunków z wymiarami. Z góry dziękuje. marttin@onet.eu Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Witam, proszę o przesłanie rzutów i rysunków z wymiarami. Z góry dziękuje. mariuszr199318@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Witam, proszę o przesłanie rzutów i rysunków z wymiarami. Z góry dziękuje. mariuszr199318@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lukasz p Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 witam.Proszę o przesłanie rzutu wewnątrz domu na adres lukaszpowalowski@autograf.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 witam.Proszę o przesłanie rzutu wewnątrz domu na adres lukaszpowalowski@autograf.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość patyk Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Witam, proszę o przesłanie rzutów i rysunków z wymiarami. Z góry dziękuje. patyk_lukasz@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Witam, proszę o przesłanie rzutów i rysunków z wymiarami. Z góry dziękuje. patyk_lukasz@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi