Gość Jacek Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2016 Czy posiadacie Państwo projekt dla tego domku w technologii domu szkieletowego? Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2016 Czy posiadacie Państwo projekt dla tego domku w technologii domu szkieletowego? Witam Nasze domy projektujemy w technologii tradycyjnej murowanej. W celu dostosowania projektu do technologii szkieletowej należy skontaktować się z firmą oferującą daną technologię - polecam tu firmę Wolf Haus, naszego partnera. Dział Sprzedaży Domów Gotowych tel. +48 32 605 37 00 e-mail: mail@wolfsystem.pl www.wolfhaus.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość stanislaw Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2016 Witam, pom,gospodarcze -czyli kotłownia , jakie jest ogrzewanie tego domu, czy można zmienić wejście do tego pomieszczenia od strony wiatrołapu, przeprojektować komin w ten sposób żeby był kominek tak jak w projekcie i piec co. Czy te zmiany można dokonać przed zakupem projektu. Proszę o odpowiedź na adres e-mail sko50pr@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2016 Witam, pom,gospodarcze -czyli kotłownia , jakie jest ogrzewanie tego domu, czy można zmienić wejście do tego pomieszczenia od strony wiatrołapu, przeprojektować komin w ten sposób żeby był kominek tak jak w projekcie i piec co. Czy te zmiany można dokonać przed zakupem projektu. Proszę o odpowiedź na adres e-mail sko50pr@o2.pl Witam W projekcie przewidziano ogrzewanie gazowe. Zmiany dotyczące przeprojektowania pom. gosp., zmiany sposobu ogrzewania budynku można wykonać na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Pozdrawiam Cytuj
Gość ala Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2017 czy projekt spełnia warunki na 2017 rok? Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2017 czy projekt spełnia warunki na 2017 rok? Witam Dokumentacja projektowa spełnia warunki na 2017r. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2017 Czy jest możliwe wykonanie projektu w odbiciu lustrzanym w wersji z garażem w którym miałaby być kotłownia. Dodatkowo chciałabym prosić o rysunki szczegółowe /rzuty oraz rysunki wnętrza domu Mój adres e-mail : malwe@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2017 Czy jest możliwe wykonanie projektu w odbiciu lustrzanym w wersji z garażem w którym miałaby być kotłownia. Dodatkowo chciałabym prosić o rysunki szczegółowe /rzuty oraz rysunki wnętrza domu Mój adres e-mail : malwe@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Garaż można doprojektować na etapie adaptacji projektu – nasza Pracownia wystawi zgodę na realizacje takiej zmiany. Projekt dostępny jest w wersji odbicia lustrzanego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariola Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2017 Dzień dobry ,czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu? mariola.brzakalik@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2017 Dzień dobry ,czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu? mariola.brzakalik@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marecki Napisano 17 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2017 Witam, ja również poproszę o rysunki szczegółowe. m.webski@wp.pl Serdeczne dzięki. A w związku ze zmianami związanymi z poddaszem użytkowym, czy możecie je wprowadzić do projektu, czy kto to robi? Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2017 Witam, ja również poproszę o rysunki szczegółowe. m.webski@wp.pl Serdeczne dzięki. A w związku ze zmianami związanymi z poddaszem użytkowym, czy możecie je wprowadzić do projektu, czy kto to robi? Witam Odpowiedź prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość agata Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2017 Witam! Moje pierwsze pytanie dotyczy możliwości poszerzenia domku o 50 cm z prawej i lewej strony (czy nie zaburzy to wyglądu elewacji i jak wpłynie na rozmieszczenie okien) i drugie: czy jest dostępny projekt lub wizualizacja domku z garażem. Proszę również o przesłanie szczegółowych rysunków projektu. Pozdrawiam agata_@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2017 Witam! Moje pierwsze pytanie dotyczy możliwości poszerzenia domku o 50 cm z prawej i lewej strony (czy nie zaburzy to wyglądu elewacji i jak wpłynie na rozmieszczenie okien) i drugie: czy jest dostępny projekt lub wizualizacja domku z garażem. Proszę również o przesłanie szczegółowych rysunków projektu. Pozdrawiam agata_@poczta.onet.pl Witam 1. Budynek można poszerzyć na etapie adaptacji projektu, nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Szczegółowe pytania w sprawie zmian w projekcie proszę kierować bezpośrednio do architektów na adres info@dobredomy.pl 2. Nie posiadamy dokumentacji ani wizualizacji domu Mini w wersji z garażem. 3. Rysunki oraz zestawienia kosztorysowe prześlemy w dniu dzisiejszym pod wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Matuszek Napisano 30 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu, bo bez tego ciężko ocenić. an.matuszek@gmail.com. też jestem zainteresowana zmianami poddasza na użytkowe, czy możecie wstępnie wycenić i wprowadzić je do projektu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu, bo bez tego ciężko ocenić. an.matuszek@gmail.com. też jestem zainteresowana zmianami poddasza na użytkowe, czy możecie wstępnie wycenić i wprowadzić je do projektu? Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały pokazowe. Czy widziała już Pani nasz projekt Hawana? Może on spełni Pani oczekiwania. Jeśli jest Pani zainteresowana wyceną zmian do projektów, to proszę o kontakt z naszymi architektami pod adresem mailowym: info@dobredomy.pl Proponuję opisać, w którym miejscu miałaby być klatka schodowa oraz jakie pomieszczenia na poddaszu itp. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Dariusz Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2017 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu - o ile ma on formę zestawienia materiałów na adres czanski@wp.pl . Pozdrawiam Dariusz Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2017 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu - o ile ma on formę zestawienia materiałów na adres czanski@wp.pl . Pozdrawiam Dariusz Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ireneusz Dana Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2017 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu - o ile ma on formę zestawienia materiałów na adres irek.dana@onet.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu - o ile ma on formę zestawienia materiałów na adres irek.dana@onet.pl Pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2017 Dzień dobry, mógłbym także prosić o rysunki szczegółowe na maila: krzysztof.kutaa@gmail.com . Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2017 Dzień dobry, mógłbym także prosić o rysunki szczegółowe na maila: krzysztof.kutaa@gmail.com . Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2017 Witam Jestem zainteresowany projektem Mini. Czy mógłbym otrzymać szczegółowe rysunki?.Pozdrawiam Andrzej K. Cytuj
Gość Gość Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2017 Witam W prośbie o rysunki zapomniałem dodać maila ; gugin@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2017 Witam W prośbie o rysunki zapomniałem dodać maila ; gugin@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi