Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Czy posiadacie Państwo projekt dla tego domku w technologii domu szkieletowego?

Witam

Nasze domy projektujemy w technologii tradycyjnej murowanej. W celu dostosowania projektu do technologii szkieletowej należy skontaktować się z firmą oferującą daną technologię - polecam tu firmę Wolf Haus, naszego partnera. 

Dział Sprzedaży Domów Gotowych

tel. +48 32  605 37 00

e-mail: mail@wolfsystem.pl

www.wolfhaus.pl

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość stanislaw
Napisano

Witam,

pom,gospodarcze -czyli kotłownia , jakie jest ogrzewanie tego domu,

czy można zmienić wejście do tego pomieszczenia od strony wiatrołapu,

przeprojektować komin w ten sposób żeby był kominek tak jak w projekcie i piec co.

Czy te zmiany można dokonać przed zakupem projektu.

Proszę o odpowiedź na adres e-mail

sko50pr@o2.pl

Napisano

Witam, pom,gospodarcze -czyli kotłownia , jakie jest ogrzewanie tego domu, czy można zmienić wejście do tego pomieszczenia od strony wiatrołapu, przeprojektować komin w ten sposób żeby był kominek tak jak w projekcie i piec co. Czy te zmiany można dokonać przed zakupem projektu. Proszę o odpowiedź na adres e-mail sko50pr@o2.pl

Witam

W projekcie przewidziano ogrzewanie gazowe.

Zmiany dotyczące przeprojektowania pom. gosp., zmiany sposobu ogrzewania budynku można wykonać na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem.

Pozdrawiam

• 1 month later...
  • 1 month later...
Gość Małgorzata
Napisano

Czy jest możliwe wykonanie projektu w odbiciu lustrzanym w wersji z garażem w którym miałaby być kotłownia.

Dodatkowo chciałabym prosić o rysunki szczegółowe /rzuty oraz rysunki wnętrza domu :)

Mój adres e-mail : malwe@wp.pl

Napisano

Czy jest możliwe wykonanie projektu w odbiciu lustrzanym w wersji z garażem w którym miałaby być kotłownia.

Dodatkowo chciałabym prosić o rysunki szczegółowe /rzuty oraz rysunki wnętrza domu :)

Mój adres e-mail : malwe@wp.pl

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Garaż można doprojektować na etapie adaptacji projektu – nasza Pracownia wystawi zgodę na realizacje takiej zmiany. Projekt dostępny jest w wersji odbicia lustrzanego.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Mariola
Napisano

Dzień dobry ,czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu?

mariola.brzakalik@wp.pl

• 2 weeks later...
Gość Marecki
Napisano

Witam, ja również poproszę o rysunki szczegółowe. m.webski@wp.pl

Serdeczne dzięki.

A w związku ze zmianami związanymi z poddaszem użytkowym, czy możecie je wprowadzić do projektu, czy kto to robi?

Napisano

Witam, ja również poproszę o rysunki szczegółowe. m.webski@wp.pl

Serdeczne dzięki.

A w związku ze zmianami związanymi z poddaszem użytkowym, czy możecie je wprowadzić do projektu, czy kto to robi?

Witam

Odpowiedź prześlemy na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam! Moje pierwsze pytanie dotyczy możliwości poszerzenia domku o 50 cm z  prawej i lewej strony (czy nie zaburzy to wyglądu elewacji i jak wpłynie na rozmieszczenie okien) i drugie: czy jest dostępny projekt lub wizualizacja domku z garażem. Proszę również o przesłanie szczegółowych rysunków projektu. Pozdrawiam

agata_@poczta.onet.pl

Napisano

Witam! Moje pierwsze pytanie dotyczy możliwości poszerzenia domku o 50 cm z  prawej i lewej strony (czy nie zaburzy to wyglądu elewacji i jak wpłynie na rozmieszczenie okien) i drugie: czy jest dostępny projekt lub wizualizacja domku z garażem. Proszę również o przesłanie szczegółowych rysunków projektu. Pozdrawiam

agata_@poczta.onet.pl

Witam

1. Budynek można poszerzyć na etapie adaptacji projektu, nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Szczegółowe pytania w sprawie zmian w projekcie proszę kierować bezpośrednio do architektów na adres info@dobredomy.pl

2. Nie posiadamy dokumentacji ani wizualizacji domu Mini w wersji z garażem.

3. Rysunki oraz zestawienia kosztorysowe prześlemy w dniu dzisiejszym pod wskazany adres mailowy.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Anna Matuszek
Napisano

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu, bo bez tego ciężko ocenić. an.matuszek@gmail.com. też jestem zainteresowana zmianami poddasza na użytkowe, czy możecie wstępnie wycenić i wprowadzić je do projektu?

Napisano

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu, bo bez tego ciężko ocenić. an.matuszek@gmail.com. też jestem zainteresowana zmianami poddasza na użytkowe, czy możecie wstępnie wycenić i wprowadzić je do projektu?

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały pokazowe.

Czy widziała już Pani nasz projekt Hawana? Może on spełni Pani oczekiwania.

Jeśli jest Pani zainteresowana wyceną zmian do projektów, to proszę o kontakt z naszymi architektami pod adresem mailowym: info@dobredomy.pl Proponuję opisać, w którym miejscu miałaby być klatka schodowa oraz jakie pomieszczenia na poddaszu itp.

Pozdrawiam!

• 1 month later...
Napisano

Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu - o ile ma on formę zestawienia materiałów na adres czanski@wp.pl . Pozdrawiam Dariusz

Gość Ireneusz Dana
Napisano

Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu - o ile ma on formę zestawienia materiałów na adres irek.dana@onet.pl Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Krzysztof
Napisano

Dzień dobry, mógłbym także prosić o rysunki szczegółowe na maila: krzysztof.kutaa@gmail.com . Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam

Jestem zainteresowany projektem Mini. Czy mógłbym otrzymać szczegółowe rysunki?.Pozdrawiam Andrzej K.