Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2017 Witam. Rowniez jestem zainteresowany projektem artemis 2 . Proszę o przeslanie szczegolowych rysunkow,rzutow oraz szacowany kosztorys na adres: duszek.90@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Koszt budowy projektu Artemis II jest przedstawiony w formie tabelki na stronie internetowej. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne. Dysponujemy czterema rodzajami kosztorysów, więcej informacji znajdzie Pan na stronie internetowej w zakładce „Sklep” lub kontaktując się z Działem Sprzedaży (biuro@dobredomy.pl lub tel. 71 352 04 40). Pozdrawiam! Cytuj
Gość Paweł Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2017 Witam. Zastanawiam się nad tym projektem . Prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow,rzutow oraz szacowany kosztorys na podany adres Stas19891@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2017 Witam. Zastanawiam się nad tym projektem . Prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow,rzutow oraz szacowany kosztorys na podany adres Stas19891@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszk Napisano 18 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2017 Witam, proszę o informację czy można uzupełnić projekt o piwnicę pod częścią garażową z wejściem w pomieszczeniu gospodarczym. Cytuj
Gość Piotrek Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2017 Witam, Poproszę także o rzuty, oraz kosztorys na adres mlodeniec@o2.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 Witam, Poproszę także o rzuty, oraz kosztorys na adres mlodeniec@o2.pl Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 Witam, Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres mailowy balickipawel@gmail.com Cytuj
Gość Dawid Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres daid55@wp.pl Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2017 Witam, proszę o informację czy można uzupełnić projekt o piwnicę pod częścią garażową z wejściem w pomieszczeniu gospodarczym. Witam Tak, jest oczywiście taka możliwość. Zmiany może wprowadzić architekt adaptujący projekt. W przypadku zlecenia zmian naszej pracowni pytanie o wycenę proszę kierować na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2017 Witam, Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres mailowy balickipawel@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2017 Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres daid55@wp.pl Z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Przebinda Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2017 Witam, Proszę o przesłanie wszystkich dotępnych materiałów na adres: gprzebinda@gmail.com Pozdrawiam, Cytuj
Gość Anita Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2017 Mam pytanie, jak nazywa się kolor okien i deski elewacyjnej? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2017 Witam, Proszę o przesłanie wszystkich dotępnych materiałów na adres: gprzebinda@gmail.com Pozdrawiam, Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2017 Mam pytanie, jak nazywa się kolor okien i deski elewacyjnej? Pozdrawiam Witam Zarówno stolarka jak i deski elewacyjne są w kolorze dębu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z uwzględnionymi wymiarami na: aniab5@poczta.fm. Czy istnieje możliwość doprojektowania pokoju w zamian pustki nad salonem + pralni? Będę wdzięczna za wskazówki. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z uwzględnionymi wymiarami na: aniab5@poczta.fm. Czy istnieje możliwość doprojektowania pokoju w zamian pustki nad salonem + pralni? Będę wdzięczna za wskazówki. Pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Tak, jest możliwość likwidacji pustki. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Seba Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2017 Witam, jestem zainteresowany tym projektem, jest możliwość wysłania na e maila sebastian.kiszko@onet.pl dokładnych wymiarów projektu. Interesuje mnie wymiary bez garażu bo w trakcie adaptacji bym chciał go wykreślić. pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2017 Witam, jestem zainteresowany tym projektem, jest możliwość wysłania na e maila sebastian.kiszko@onet.pl dokładnych wymiarów projektu. Interesuje mnie wymiary bez garażu bo w trakcie adaptacji bym chciał go wykreślić. pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2017 Witam ponownie, nie podałam adresu email w poprzednim zapytaniu o przesłanie materiałów dot. Atremis II i Arystotelesa: fiedurka@interia.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2017 Witam ponownie, nie podałam adresu email w poprzednim zapytaniu o przesłanie materiałów dot. Atremis II i Arystotelesa: fiedurka@interia.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dominik Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2017 Witam bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów tego projektu na adres email kontakt24@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2017 Witam bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów tego projektu na adres email kontakt24@wp.pl Witam Materiały prześlemy w czwartek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Albert Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2017 Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów projektu alibi152@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2017 Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów projektu alibi152@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan bezpłatne materiały dotyczące projektu Artemis II. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi