Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość damian zaręba
Napisano

witam proszę o szczegółowe rysunki z uwzględnionymi wymiarami na adres damzar8@wp.pl

• Odpowiedzi 300
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam serdecznie

Proszę o podesłanie kosztorysu oraz rysunków z wymiarami na adres cwilk1@op.pl.

Dziękuję i pozdrawiam

Gość Michał Zawadzki
Napisano

Witam. Bardzo proszę o kosztorys oraz szczegółowe rysunki z uwzględnionymi wymiarami na adres m.z.zawadzkimichal@gmail.com, pozdrawiam.

Gość Mateusz
Napisano

Witam!! Chciałbym prosić o przesłanie kosztorysu do tego projektu. Z góry dziękuje! mój adres mailowy to wonters@o2.pl

Napisano

Witam!! Chciałbym prosić o przesłanie kosztorysu do tego projektu. Z góry dziękuje! mój adres mailowy to wonters@o2.pl

Witam

Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy przesłać ogólne zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego dla projektu.

Pozdrawiam

Gość Mateusz
Napisano

Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy przesłać ogólne zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego dla projektu.   Pozdrawiam

Chodzi mi własnie o ogólne zestawienie kosztorysowe do stanu surowego.

Napisano

witam, jestem zainteresowana kupnem tego projektu, bardzo bym prosila o przeslanie szczegółowych rysunkow z uwzględnionymi wymiarami na: sylasyy@gmail.com

mam rowniez pytanie odnosnie tego projektu, otoz czy byloby mozliwe wygospodarowanie miejca na pralnie? jesli tak to gdzie najlepiej by to pasowalo

dziekuje i pozdrawiam

Gość I. Jankiewicz
Napisano

Witam. jesteśmy zainteresowani projektem. Ile kosztują poprawki- nie chcemy kominka w salonie oraz grilla na tarasie. Pozdrawiam i.jankiewicz@katolicka.edu.pl

Napisano

witam, jestem zainteresowana kupnem tego projektu, bardzo bym prosila o przeslanie szczegółowych rysunkow z uwzględnionymi wymiarami na: sylasyy@gmail.com

mam rowniez pytanie odnosnie tego projektu, otoz czy byloby mozliwe wygospodarowanie miejca na pralnie? jesli tak to gdzie najlepiej by to pasowalo

dziekuje i pozdrawiam

Witam

Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

Gość Michał
Napisano

Witam. Jestem zainteresowany projektem domu Artemis II. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz szacunkowych kosztorysów na adres mail: michal_l88@o2.pl Również proszę o podpowiedź gdzie można wygospodarować miejsce na pralnię/suszarnię. Dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Witam. Jestem zainteresowany projektem domu Artemis II. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz szacunkowych kosztorysów na adres mail: michal_l88@o2.pl Również proszę o podpowiedź gdzie można wygospodarować miejsce na pralnię/suszarnię. Dziękuję i pozdrawiam.

Witam. Materiały oraz odpowiedź prześlemy w dniu dzisiejszym na maila. Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Gość Aldona
Napisano

Dzień dobry, jestem również zainteresowana tym projektem, bardzo bym prosila o przeslanie szczegółowych rysunkow z uwzględnionymi wymiarami o ile nie jest to już równoznaczne z deklaracją zakupu. Czy byloby mozliwe uwzględnieinie w tym projekcie również piwnicy ? Mój adres email: devilan@o2.pl

Napisano

Dzień dobry, jestem również zainteresowana tym projektem, bardzo bym prosila o przeslanie szczegółowych rysunkow z uwzględnionymi wymiarami o ile nie jest to już równoznaczne z deklaracją zakupu. Czy byloby mozliwe uwzględnieinie w tym projekcie również piwnicy ? Mój adres email: devilan@o2.pl

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Gość Piotr
Napisano

Witam. Jestem zainteresowany projektem Artemis II. Bardzo proszę o przesłanie ogólnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków z podanymi wymiarami na adres: piter4u@gmail.com.

Dziękuję i pozdrawiam

Piotr

Napisano

Witam. Jestem zainteresowany projektem Artemis II. Bardzo proszę o przesłanie ogólnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków z podanymi wymiarami na adres: piter4u@gmail.com.

Dziękuję i pozdrawiam

Piotr

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
  • 3 weeks later...
Gość Mariola
Napisano

Witam. Rowniez jestem zainteresowana tym projektem artemis 2 . Prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow,rzutow oraz szacowany kosztorys na podany adres mariola2405@interia.pl

Gość Mateusz
Napisano

Witam. Rowniez jestem zainteresowany projektem artemis 2 . Proszę o przeslanie szczegolowych rysunkow,rzutow oraz szacowany kosztorys na adres: duszek.90@gmail.com