Gość damian zaręba Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2017 witam proszę o szczegółowe rysunki z uwzględnionymi wymiarami na adres damzar8@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2017 witam proszę o szczegółowe rysunki z uwzględnionymi wymiarami na adres damzar8@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2017 Witam, czy mógłbym prosić o kosztorys + rysunki na tomasz.talaga@gmail.com ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2017 Witam, czy mógłbym prosić o kosztorys + rysunki na tomasz.talaga@gmail.com ? Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Cezary Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2017 Witam serdecznie Proszę o podesłanie kosztorysu oraz rysunków z wymiarami na adres cwilk1@op.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Witam serdecznie Proszę o podesłanie kosztorysu oraz rysunków z wymiarami na adres cwilk1@op.pl. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Zawadzki Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Witam. Bardzo proszę o kosztorys oraz szczegółowe rysunki z uwzględnionymi wymiarami na adres m.z.zawadzkimichal@gmail.com, pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2017 Witam. Bardzo proszę o kosztorys oraz szczegółowe rysunki z uwzględnionymi wymiarami na adres m.z.zawadzkimichal@gmail.com, pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2017 Witam!! Chciałbym prosić o przesłanie kosztorysu do tego projektu. Z góry dziękuje! mój adres mailowy to wonters@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2017 Witam!! Chciałbym prosić o przesłanie kosztorysu do tego projektu. Z góry dziękuje! mój adres mailowy to wonters@o2.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy przesłać ogólne zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego dla projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2017 Witam!! Chciałbym prosić o przesłanie kosztorysu do tego projektu. Z góry dziękuje! mój adres mailowy to wonters@o2.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy przesłać ogólne zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego dla projektu. Pozdrawiam Chodzi mi własnie o ogólne zestawienie kosztorysowe do stanu surowego. Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2017 Chodzi mi własnie o ogólne zestawienie kosztorysowe do stanu surowego. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwia Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2017 witam, jestem zainteresowana kupnem tego projektu, bardzo bym prosila o przeslanie szczegółowych rysunkow z uwzględnionymi wymiarami na: sylasyy@gmail.com mam rowniez pytanie odnosnie tego projektu, otoz czy byloby mozliwe wygospodarowanie miejca na pralnie? jesli tak to gdzie najlepiej by to pasowalo dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Gość I. Jankiewicz Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2017 Witam. jesteśmy zainteresowani projektem. Ile kosztują poprawki- nie chcemy kominka w salonie oraz grilla na tarasie. Pozdrawiam i.jankiewicz@katolicka.edu.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2017 witam, jestem zainteresowana kupnem tego projektu, bardzo bym prosila o przeslanie szczegółowych rysunkow z uwzględnionymi wymiarami na: sylasyy@gmail.com mam rowniez pytanie odnosnie tego projektu, otoz czy byloby mozliwe wygospodarowanie miejca na pralnie? jesli tak to gdzie najlepiej by to pasowalo dziekuje i pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2017 Witam. jesteśmy zainteresowani projektem. Ile kosztują poprawki- nie chcemy kominka w salonie oraz grilla na tarasie. Pozdrawiam i.jankiewicz@katolicka.edu.pl Witam Odpowiedź prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem domu Artemis II. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz szacunkowych kosztorysów na adres mail: michal_l88@o2.pl Również proszę o podpowiedź gdzie można wygospodarować miejsce na pralnię/suszarnię. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem domu Artemis II. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz szacunkowych kosztorysów na adres mail: michal_l88@o2.pl Również proszę o podpowiedź gdzie można wygospodarować miejsce na pralnię/suszarnię. Dziękuję i pozdrawiam. Witam. Materiały oraz odpowiedź prześlemy w dniu dzisiejszym na maila. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Aldona Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2017 Dzień dobry, jestem również zainteresowana tym projektem, bardzo bym prosila o przeslanie szczegółowych rysunkow z uwzględnionymi wymiarami o ile nie jest to już równoznaczne z deklaracją zakupu. Czy byloby mozliwe uwzględnieinie w tym projekcie również piwnicy ? Mój adres email: devilan@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2017 Dzień dobry, jestem również zainteresowana tym projektem, bardzo bym prosila o przeslanie szczegółowych rysunkow z uwzględnionymi wymiarami o ile nie jest to już równoznaczne z deklaracją zakupu. Czy byloby mozliwe uwzględnieinie w tym projekcie również piwnicy ? Mój adres email: devilan@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem Artemis II. Bardzo proszę o przesłanie ogólnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków z podanymi wymiarami na adres: piter4u@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Piotr Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem Artemis II. Bardzo proszę o przesłanie ogólnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków z podanymi wymiarami na adres: piter4u@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Piotr Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariola Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2017 Witam. Rowniez jestem zainteresowana tym projektem artemis 2 . Prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow,rzutow oraz szacowany kosztorys na podany adres mariola2405@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2017 Witam. Rowniez jestem zainteresowana tym projektem artemis 2 . Prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow,rzutow oraz szacowany kosztorys na podany adres mariola2405@interia.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 7 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2017 Witam. Rowniez jestem zainteresowany projektem artemis 2 . Proszę o przeslanie szczegolowych rysunkow,rzutow oraz szacowany kosztorys na adres: duszek.90@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi