Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry mam pytańie odnośnie liczenia kosztorysu, czy do stanu wykończonego mam dodać jeszcze koszt instalacji? Czyli dom będZie kosztował w sumie ok. 490 tys netto plus koszt elementów zewnętrznych? Z góry dziękuję za informację

• Odpowiedzi 300
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzień dobry mam pytańie odnośnie liczenia kosztorysu, czy do stanu wykończonego mam dodać jeszcze koszt instalacji? Czyli dom będZie kosztował w sumie ok. 490 tys netto plus koszt elementów zewnętrznych? Z góry dziękuję za informację

Witam, tak, do stanu wykończonego trzeba dodać koszt instalacji i elementów zewnętrznych. Pozdrawiam.

Gość Bartosz
Napisano

Dzień dobry, czy mogliby Państwo udzielić informacji dotyczącej wysokości okna znajdującego się w kuchni? Jest to 75 cm?

Podaję maila (kalfasak@gmail.com) i z góry dziękuję za informacje

Napisano

Dzień dobry, czy mogliby Państwo udzielić informacji dotyczącej wysokości okna znajdującego się w kuchni? Jest to 75 cm? Podaję maila (kalfasak@gmail.com) i z góry dziękuję za informacje

Witam

Wymiar okna w świetle ościeży to 150x80cm.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, chciałbym prosić o przesłanie kosztorysu. czekala.michal@gmail.com

pozdrawiam

Witam

Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - bezpłatnie możemy przesłać ogólne zestawienia kosztorysowe. Jeśli jest Pan zainteresowany proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Irek
Napisano

Jestem zainteresowany zakupem projektu. Prosze o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń i ogólne zestawienia kosztorysowe na adres irekla@poczta.onet.pl

Pozdrawiam

Napisano

Jestem zainteresowany zakupem projektu. Prosze o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń i ogólne zestawienia kosztorysowe na adres irekla@poczta.onet.pl Pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość Ewelina Kruczek
Napisano

witm czy jest jakaś osoba najlepiej z lubelskiego która buduje lub wybudowała dom Artemis 2 bardzo miło by było zobaczyć taki dom na żywo i dostać cenne wskazówki:) poprszęo kontakt emeil kruczekewelina@o2.pl

Napisano

Witajcie. Będę zaczynał budowę Artemida 2... Czy ktoś juz buduje ten dom?? Może podzielony się doświadczeniami, zdjęciami? Jeśli tak to proszę o kontakt.. robertsmmz@wp.pl.pl

Witam,

Jestem w trakcie budowy Artemis 2. Chętnie wymienię się z Panem doświadczeniami. Niestety Pański mail nie działa...?? Kontakt do mnie olapieniazek@wp.pl

Ola

Gość Ewela
Napisano

Witajcie. Będę zaczynał budowę Artemida 2... Czy ktoś juz buduje ten dom?? Może podzielony się doświadczeniami, zdjęciami? Jeśli tak to proszę o kontakt.. robertsmmz@wp.pl.pl
Witam, Jestem w trakcie budowy Artemis 2. Chętnie wymienię się z Panem doświadczeniami. Niestety Pański mail nie działa...?? Kontakt do mnie olapieniazek@wp.pl Ola

Witam, jestem zainteresowana budową tego domu. Czy byliby Państwo tak uprzejmi i podzieliliby się zdjęciami również ze mną? Kontakt: ewelina.maka@wp.plPozdrawiam serdecznie

• 3 weeks later...
Gość Krzysiek
Napisano

Witam,

Jestem w trakcie budowy Artemis 2. Chętnie wymienię się z Panem doświadczeniami. Niestety Pański mail nie działa...?? Kontakt do mnie olapieniazek@wp.pl

Ola

Witam

Również jestem zainteresowany projektem Artemis II i chętnie zobaczę zdjęcia z Pani budowy. Mój e-mail krzysieksleczka@interia.pl. Pozdrawiam.

Gość paweł
Napisano

dzień dobry

Prosił bym o podesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego oraz szczegółowe rysunki dla domu- wymiarów

stanley-16-1@o2.pl

z góry dziękuję i pozdrawiam

Napisano

dzień dobry

Prosił bym o podesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego oraz szczegółowe rysunki dla domu- wymiarów

stanley-16-1@o2.pl

z góry dziękuję i pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Jaki jest wymiar trójkątnego okna w salonie ? Może byłby ktoś w stanie przybliżyć koszt nadproża/zakupu/montażu tego okna?

Gość Krzysztof
Napisano

Witam. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój adres to kowalewski.krzysztof@gmail.com Pozdrawiam 

Napisano

Witam rownież proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych.

jnoise86@gmail.com

• 2 weeks later...
Gość darek
Napisano

Witam rownież proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. jnoise86@gmail.com
Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam

Witam. Również poproszę szczegółowe rysunki, kosztorys i materiały. dstasik@poczta.onet.pl

Napisano

Witam. Również poproszę szczegółowe rysunki, kosztorys i materiały. dstasik@poczta.onet.pl

Dzień dobry, rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są płatne. Pozdrawiam

Gość Magdalena
Napisano

Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących tego projektu na adres pilmag@wp.pl , dziękuję.

Napisano

czy mozliwe jest zrezygnowanie z kominka/grilla i co za tym idzie z całego komina przy tarasie?