Gość Www Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2016 Dzień dobry mam pytańie odnośnie liczenia kosztorysu, czy do stanu wykończonego mam dodać jeszcze koszt instalacji? Czyli dom będZie kosztował w sumie ok. 490 tys netto plus koszt elementów zewnętrznych? Z góry dziękuję za informację Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2016 Dzień dobry mam pytańie odnośnie liczenia kosztorysu, czy do stanu wykończonego mam dodać jeszcze koszt instalacji? Czyli dom będZie kosztował w sumie ok. 490 tys netto plus koszt elementów zewnętrznych? Z góry dziękuję za informację Witam, tak, do stanu wykończonego trzeba dodać koszt instalacji i elementów zewnętrznych. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Bartosz Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2016 Dzień dobry, czy mogliby Państwo udzielić informacji dotyczącej wysokości okna znajdującego się w kuchni? Jest to 75 cm? Podaję maila (kalfasak@gmail.com) i z góry dziękuję za informacje Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2016 Dzień dobry, czy mogliby Państwo udzielić informacji dotyczącej wysokości okna znajdującego się w kuchni? Jest to 75 cm? Podaję maila (kalfasak@gmail.com) i z góry dziękuję za informacje Witam Wymiar okna w świetle ościeży to 150x80cm. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2016 Witam, chciałbym prosić o przesłanie kosztorysu. czekala.michal@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2016 Witam, chciałbym prosić o przesłanie kosztorysu. czekala.michal@gmail.com pozdrawiam Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - bezpłatnie możemy przesłać ogólne zestawienia kosztorysowe. Jeśli jest Pan zainteresowany proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Irek Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2016 Jestem zainteresowany zakupem projektu. Prosze o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń i ogólne zestawienia kosztorysowe na adres irekla@poczta.onet.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2016 Jestem zainteresowany zakupem projektu. Prosze o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń i ogólne zestawienia kosztorysowe na adres irekla@poczta.onet.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Kruczek Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2016 witm czy jest jakaś osoba najlepiej z lubelskiego która buduje lub wybudowała dom Artemis 2 bardzo miło by było zobaczyć taki dom na żywo i dostać cenne wskazówki:) poprszęo kontakt emeil kruczekewelina@o2.pl Cytuj
Gość Ola Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2016 Witajcie. Będę zaczynał budowę Artemida 2... Czy ktoś juz buduje ten dom?? Może podzielony się doświadczeniami, zdjęciami? Jeśli tak to proszę o kontakt.. robertsmmz@wp.pl.pl Witam, Jestem w trakcie budowy Artemis 2. Chętnie wymienię się z Panem doświadczeniami. Niestety Pański mail nie działa...?? Kontakt do mnie olapieniazek@wp.pl Ola Cytuj
Gość Ewela Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2016 Witajcie. Będę zaczynał budowę Artemida 2... Czy ktoś juz buduje ten dom?? Może podzielony się doświadczeniami, zdjęciami? Jeśli tak to proszę o kontakt.. robertsmmz@wp.pl.pl Witam, Jestem w trakcie budowy Artemis 2. Chętnie wymienię się z Panem doświadczeniami. Niestety Pański mail nie działa...?? Kontakt do mnie olapieniazek@wp.pl Ola Witam, jestem zainteresowana budową tego domu. Czy byliby Państwo tak uprzejmi i podzieliliby się zdjęciami również ze mną? Kontakt: ewelina.maka@wp.plPozdrawiam serdecznie Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2016 Witam, Jestem w trakcie budowy Artemis 2. Chętnie wymienię się z Panem doświadczeniami. Niestety Pański mail nie działa...?? Kontakt do mnie olapieniazek@wp.pl Ola Witam Również jestem zainteresowany projektem Artemis II i chętnie zobaczę zdjęcia z Pani budowy. Mój e-mail krzysieksleczka@interia.pl. Pozdrawiam. Cytuj
Gość paweł Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2016 dzień dobry Prosił bym o podesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego oraz szczegółowe rysunki dla domu- wymiarów stanley-16-1@o2.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2016 dzień dobry Prosił bym o podesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego oraz szczegółowe rysunki dla domu- wymiarów stanley-16-1@o2.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2016 Jaki jest wymiar trójkątnego okna w salonie ? Może byłby ktoś w stanie przybliżyć koszt nadproża/zakupu/montażu tego okna? Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2016 Jaki jest wymiar trójkątnego okna w salonie ? Może byłby ktoś w stanie przybliżyć koszt nadproża/zakupu/montażu tego okna? Witam Okno trójkątne ma wymiary: 180cm podstawa x 150cm wysokość. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2016 Witam. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój adres to kowalewski.krzysztof@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2016 Witam. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój adres to kowalewski.krzysztof@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2016 Witam rownież proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. jnoise86@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2016 Witam rownież proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. jnoise86@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość darek Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2016 Witam rownież proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. jnoise86@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Witam. Również poproszę szczegółowe rysunki, kosztorys i materiały. dstasik@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2016 Witam. Również poproszę szczegółowe rysunki, kosztorys i materiały. dstasik@poczta.onet.pl Dzień dobry, rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Lipiec 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących tego projektu na adres pilmag@wp.pl , dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących tego projektu na adres pilmag@wp.pl , dziękuję. Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość darek Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2016 czy mozliwe jest zrezygnowanie z kominka/grilla i co za tym idzie z całego komina przy tarasie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi