Gość Łukasz Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2015 Dzień dobry! Proszę o przesłanie dokladnych danych powyższego projektu na adres : lukasznawrocki81@o2.pl Mam jeszcze pytanie odnośnie barku w kuchni:czy jest możliwa likwidacja go i zrobienie otwartej przestrzni z kuchni do jadalni w zamian zyskując wiekszą spiżarnię? Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2015 Dzień dobry! Proszę o przesłanie dokladnych danych powyższego projektu na adres : lukasznawrocki81@o2.pl Mam jeszcze pytanie odnośnie barku w kuchni:czy jest możliwa likwidacja go i zrobienie otwartej przestrzni z kuchni do jadalni w zamian zyskując wiekszą spiżarnię? Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Zaproponowane przez Pana zmiany technicznie możliwe są do zrealizowania w projekcie na etapie jego adaptacji. Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 21 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość kurtyka.m@wp.pl Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2015 Witam , mogę poprosić o dokładne rzuty projektu na adres e-mail wraz z zaznaczeniem ścianki kolankowej ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2015 Witam , mogę poprosić o dokładne rzuty projektu na adres e-mail wraz z zaznaczeniem ścianki kolankowej ? Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dominika Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2015 Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres szmuc.dominika@gmail.com Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2015 Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres szmuc.dominika@gmail.com Z góry dziękuję Dzień dobry, materiały zostaną wysłane w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 18 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Listopad 2015 Witam serdecznie Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres bambit@wp.pl. Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2015 Witam serdecznie Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres bambit@wp.pl. Z góry dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 19 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2015 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres adampuchal@gmail.com Salon robi wrażenie. Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2015 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres adampuchal@gmail.com Salon robi wrażenie. Z góry dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość wisnia_0 Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2015 Witam serdecznie!!! Mam pytanie o możliwość następujących zmian w projekcie Artemis 2: 1. Zwykłe okna bez wyjścia w jadalni 2. Zwykłe okna bez wyjścia w małym pokoju na dole 3. Zmiana elewacji: likwidacja drewna na garażu i zamiana drewna na kamień (taki jak na reszcie domu) aa elewacji przedniej i tylniej 4. Taras/balkon na garażu, wejście na taras przez przedłużenie go od frontu i wejście z pokoi (13,1m i 11,1m) - Bez lukarny!!! Bardzo proszę również o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres: wisnia_0@poczta.onet.pl Prosze jed Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2015 Witam serdecznie!!! Mam pytanie o możliwość następujących zmian w projekcie Artemis 2: 1. Zwykłe okna bez wyjścia w jadalni 2. Zwykłe okna bez wyjścia w małym pokoju na dole 3. Zmiana elewacji: likwidacja drewna na garażu i zamiana drewna na kamień (taki jak na reszcie domu) aa elewacji przedniej i tylniej 4. Taras/balkon na garażu, wejście na taras przez przedłużenie go od frontu i wejście z pokoi (13,1m i 11,1m) - Bez lukarny!!! Bardzo proszę również o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres: wisnia_0@poczta.onet.pl Prosze jed Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzesiek Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Grudzień 2015 Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres: axgrzesiek@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Grudzień 2015 Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres: axgrzesiek@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość marcin Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Grudzień 2015 witam, Jestem wraz z żoną zainteresowany projektem Artemis II / lustrzane odbicie/. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres: mociepka3@gmail.com dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2015 witam, Jestem wraz z żoną zainteresowany projektem Artemis II / lustrzane odbicie/. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres: mociepka3@gmail.com dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Papatacz78 Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2015 Witam, Jestem zainteresowany projektem Artemis II w wersji podstawowej. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres: piotr78pb@o2.pl Z góry dziękuję Pozdrawiam Piotr Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2015 Witam, Jestem zainteresowany projektem Artemis II w wersji podstawowej. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres: piotr78pb@o2.pl Z góry dziękuję Pozdrawiam Piotr Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2015 witam. prosze o przesłanie wszystkich dostępnych rysunków i materiałów dotyczących Artemisa II na adres : siepakgrzegorz@poczta.onet.pl dziękuje Grzegorz Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2015 Witam, Jestem zainteresowany projektem Artemis II w wersji podstawowej. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres: radoslawsadoch@gmail.com Z góry dziękuję Pozdrawiam Radek Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2015 witam. prosze o przesłanie wszystkich dostępnych rysunków i materiałów dotyczących Artemisa II na adres : siepakgrzegorz@poczta.onet.pl dziękuje Grzegorz Witam, Jestem zainteresowany projektem Artemis II w wersji podstawowej. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres: radoslawsadoch@gmail.com Z góry dziękuję Pozdrawiam Radek Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2015 Witam. Czy moge prosić o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój adres to mateusz_dabrowski@op.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2015 Witam. Czy moge prosić o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój adres to mateusz_dabrowski@op.pl Pozdrawiam Witam, rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zostały wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi