Gość Radek Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2017 Witam,proszę o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów na temat tego projektu na wrzosy@op.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2017 Witam,proszę o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów na temat tego projektu na wrzosy@op.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość katarzyna Napisano 2 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2017 Witam, proszę o przesłanie wszystkich darmowych materiałów dostępnych dla projektu Artemis II na adres: katrin1902@wp.pl, bardzo dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2017 Witam, proszę o przesłanie wszystkich darmowych materiałów dostępnych dla projektu Artemis II na adres: katrin1902@wp.pl, bardzo dziękuję. Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aspen Napisano 18 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Listopad 2017 Niestety w projekcie wg mnie jest błąd konstrukcyjny. W salonie nadproże nad oknem trójkątnym i słup obok nie łączą się w żaden sposób z wieńcem od ściany zewnętrznej (tej z TV na wizualizacji). Przez to konstrukcja dachu "wypycha" tą ścianę na zewnątrz. Po wykonaniu więźby i przykryciu na ścianie pokazała mi się rysa biegnąca od rogu do samego dołu. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2017 Niestety w projekcie wg mnie jest błąd konstrukcyjny. W salonie nadproże nad oknem trójkątnym i słup obok nie łączą się w żaden sposób z wieńcem od ściany zewnętrznej (tej z TV na wizualizacji). Przez to konstrukcja dachu "wypycha" tą ścianę na zewnątrz. Po wykonaniu więźby i przykryciu na ścianie pokazała mi się rysa biegnąca od rogu do samego dołu. Dzień dobry! Na ścianie w osi 7 nie powinien występować rozpór od konstrukcji dachu. Znacząca siła rozporu powinna zostać przejęta przez utrzpieniowaną ściankę kolankową w osi 5’. Czy zostały tam wykonane trzpienie TŻ2? ( Przesyłam też tego maila do naszego konstruktora tak, aby odniósł się on do tej sprawy. Prosimy oczekiwać na odpowiedź ). Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2017 Dzień dobry! Na ścianie w osi 7 nie powinien występować rozpór od konstrukcji dachu. Znacząca siła rozporu powinna zostać przejęta przez utrzpieniowaną ściankę kolankową w osi 5’. Czy zostały tam wykonane trzpienie TŻ2? ( Przesyłam też tego maila do naszego konstruktora tak, aby odniósł się on do tej sprawy. Prosimy oczekiwać na odpowiedź ). Pozdrawiam Dzień dobry, Zdaniem naszego konstruktora powstanie pęknięcia może mieć wiele przyczyn. W ocenie sytuacji mogą pomóc zdjęcia wykonanego narożnika: zarówno elementów żelbetowych, jak i więźby dachowej. W związku z tym prosimy o przesłanie zdjęć na adres: info@dobredomy.pl Pozdrawiamy Cytuj
Gość czech Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2018 witam, bardzo proszę o przesłanie mi rysunków szczegółowych projektu konradczech89@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2018 witam, bardzo proszę o przesłanie mi rysunków szczegółowych projektu konradczech89@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michu Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu michal.wojak23@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu michal.wojak23@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paula Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu paula.91pad@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu paula.91pad@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2018 Dzień dobry, czy likwidacja pustki nad salonem (dodatkowy pokój u góry) wymaga zmiany projektu przez Państwa czy przez architekta na etapie adapatacji ? Proszę o podesłanie szczegółowych rysunków na adres obartek@gmail.com dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2018 Dzień dobry, czy likwidacja pustki nad salonem (dodatkowy pokój u góry) wymaga zmiany projektu przez Państwa czy przez architekta na etapie adapatacji ? Proszę o podesłanie szczegółowych rysunków na adres obartek@gmail.com dziękuje Witam Zmianę tą można wprowadzić na etapie adaptacji projektu, nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację. Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2018 Bardzo bym prosiła o przesłanie rzutów piętra bez pustki nad salonem m.kosmalska87@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2018 Bardzo bym prosiła o przesłanie rzutów piętra bez pustki nad salonem m.kosmalska87@gmail.com Witam, nie mamy w ofercie wersji tego projektu bez pustki nad salonem. Tego typu zmianę można wprowadzić na etapie adaptacji. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marcin Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu na mail marcin.bau@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu na mail marcin.bau@onet.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2018 Dobry wieczór, prosze o przesłanie na adres 'sopal666@o2.pl' wszystkich możliwych darmowych materialów odnośnie projektu Artemis II, z rysunkami szczegółowymi oczywiście, interesuje mnie wersja LEWA domu. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2018 Dobry wieczór, prosze o przesłanie na adres 'sopal666@o2.pl' wszystkich możliwych darmowych materialów odnośnie projektu Artemis II, z rysunkami szczegółowymi oczywiście, interesuje mnie wersja LEWA domu. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Dzień dobry, Cytuj
Gość Tomasz Napisano 7 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2018 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres kuzniar.t@interia.pl Z góry dziękuję P.S. Czy jest tutaj może ktoś z podkarpacja ewentualnie niedalekich okolic (małopolskie, lubelskie) kto wybudował bądź buduje ten dom? Pozdrawiam Tomasz Kuźniar Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2018 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres kuzniar.t@interia.pl Z góry dziękuję P.S. Czy jest tutaj może ktoś z podkarpacja ewentualnie niedalekich okolic (małopolskie, lubelskie) kto wybudował bądź buduje ten dom? Pozdrawiam Tomasz Kuźniar Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Przemek Pastuszka Napisano 24 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2018 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres p_pastuszka@yahoo.com. Interesuje mnie lustrzane odbicie tego projektu. Czy istnieje możliwośc modyficaji projektu tak aby całą bryłę budynku wydłużyc o np 1 metr i zwiększyć wymiar z 1542 cm do 1642 cm ? Chodzi mi o zwiększenie powiechni łazienki na parterze i wiatrołapu oraz wygosporarowanie miejsca na niewielką garderobę między wiatrołapem a klatką schodową. Oczywiście przy okazji powiększony zostanie pokój na dole oraz pomieszczenia na poddaszu. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2018 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres p_pastuszka@yahoo.com. Interesuje mnie lustrzane odbicie tego projektu. Czy istnieje możliwośc modyficaji projektu tak aby całą bryłę budynku wydłużyc o np 1 metr i zwiększyć wymiar z 1542 cm do 1642 cm ? Chodzi mi o zwiększenie powiechni łazienki na parterze i wiatrołapu oraz wygosporarowanie miejsca na niewielką garderobę między wiatrołapem a klatką schodową. Oczywiście przy okazji powiększony zostanie pokój na dole oraz pomieszczenia na poddaszu. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi