Kasia G Napisano 17 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2015 A co do odpadów blachy to było ich bardzo mało, kilka metrów. Nie umiem dokładnie określić ale mogę zdj zrobić ile zostało Cytuj
Gość Gość Napisano 18 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2015 to bardzo tanio, szkoda że spory kawałek nas dzieli , bo też wzięłabym tych fachowców, o ile by Pani Kasia ich polecała ? Cytuj
Kasia G Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2015 Jak najbardziej polecam! Cytuj
Gość Aga Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2015 Pani Kasiu czy ci robotnicy to w takich cenach robią u wszystkich, czy Pani robili po znajomości (taniej) ? Czy w takich cenach robią normalnie. Jeśli tak to prosiła bym o kontakt do nich , jeśli można. Bo w moim przypadku jest ten sam projekt, więc jeśli w takiej cenie to warto się zdecydować. Tylko problem bo mieszkam w woj Lubelskim , ale wszystko jest do dogadania myślę. Cytuj
Kasia G Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2015 Witam, dekarze biorą normalnie tyle ale czeka się na nich bardzo długo. Murarze policzyli trochę taniej Kwestia dogadania się. Cytuj
Gość Aga Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2015 Jeśli można prosić numer tel. do tych fachowców , do murarzy i dekarzy. Może być na priv . A tak w ogóle to coś się dzieje na budowie ? Cytuj
Kasia G Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2015 Jak na razie budowa stanęła czekamy do wiosny. A jeśli chodzi o nr tel to muszę najpierw zapytać czy mogę podać Cytuj
Gość Aga Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2015 ok nie ma problemu, mi się nie spieszy ponieważ ja, jak dobrze pójdzie to zacznę budowę w 2017 zbieram jeszcze fundusze. Ale tak powoli zbieram kontakty i pytam o ceny żeby potem od razu działać , a nie motać się i dopiero szukać ekip. Gdyby Pani ekipa zgodziła się za takie pieniądze do mnie przyjechać i mi postawić domek było by ekstra. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2015 Witam Pani Kasiu. Piękny domek Z mężem też przymierzamy się do budowy Nadii. Prawdopodobnie zaczniemy w przyszłym roku. Czy mogę zapytać o koszt szerokich drzwi w salonie? Czy będą to drzwi przesuwne czy przesuwno-uchylne? I jakiej firmy okna Pani kupiła? Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość Aga Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2015 Miło że przybywa zwolenników Nadii czekam na kolejną realizację, jeśli można wiedzieć gdzie powstanie druga Nadia ? Cytuj
Gość Kasia Napisano 24 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2015 Nasza Nadia będzie na Podlasiu Cytuj
Gość Kasia Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2015 Witam, narazie mamy kilka wycen. Zakup planujemy na wiosnę. A będą na 100 % uchylne. Cytuj
Gość K Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2015 Dziękuję za odpowiedź Pewnie będę miała do Pani więcej pytań A czy może Pani napisać jakiej szerokości będzie brama garażowa? Bo pisała Pani, że w projekcie została powiększona Cytuj
Gość Aga Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2015 Dziękuję za odpowiedź Pewnie będę miała do Pani więcej pytań A czy może Pani napisać jakiej szerokości będzie brama garażowa? Bo pisała Pani, że w projekcie została powiększona Witam czy planujecie Państwo jakieś zmiany w projekcie ? Jeśli tak to jakie ? Czy orientowała się Pani może jaka jest cena tych narożnych okien w salonie i jadalni ? Cytuj
Gość K Napisano 19 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2015 Witam czy planujecie Państwo jakieś zmiany w projekcie ? Jeśli tak to jakie ? Czy orientowała się Pani może jaka jest cena tych narożnych okien w salonie i jadalni ? Cen okien jeszcze nie znam, a z większych zmian - mamy zamiar zrobić mały balkon na górze, po stronie, gdzie są dwa pokoje. Dodatkowo pewnie podniesienie ściany kolankowej Cytuj
Gość A. Napisano 23 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2016 Witam, czy budowa u Państwa ruszyła dalej?Proszę o fotorelację Cytuj
Gość Paweł Napisano 18 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2016 Witam, Ja również śledzę wątek ale najwyraźniej autor już tu nie zagląda PS. Oczywiście i ja planuję wybudować ten domek. Jeśli ktoś z Państwa ma dalsze zdjęcia np. już z elewacją, tylkami lub stan wykończony, prośba o ich dodanie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marzena Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Wrzesień 2017 Witam, w przyszłym roku zaczynam budować Nadię w woj. łódzkim. Proszę o przysyłanie zdjęć z budowy domku, dzielenie się informacjami na temat jego budowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość MAREK Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2017 Witam, w przyszłym roku zaczynam budować Nadię w woj. łódzkim. Proszę o przysyłanie zdjęć z budowy domku, dzielenie się informacjami na temat jego budowy. Pozdrawiam Ja też chce na wiosnę ruszyć z tym projektem może będziemy się dzielić informacjami ? Cytuj
Gość MAREK Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2017 Ja też zaczynam na wiosne budowe tego projektu. Zachęcam to tworzenia nowego dziennika budowy i do dzielenia się informacjami Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2018 Witam, okna i drzwi niestety będą dopiero w 2016. Co do drzwi wejściowych to 110 cm mają. A co do kosztów to tak jak wcześniej pisałam SSZ (doliczam już wycenione okna) wyszedł nas ok 80 000 zł. Witam, te 80 000 to wyszło za materiału tak? czyli ile kosztował Państwa ssz robota oraz materiały? dziękuję. Cytuj
Marzena M Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2018 Witam, zaczynam budowę domu wg projektu nadia - proszę o rady i fotorelację. Pani Kasiu w jakim województwie Pani buduje dom??? Gdyby ktoś chciał się skontaktować podaje tel 796 645 712. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi