Gość Emila Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Domek przepiekny pod koniec października zaczynamy wykończenia w srodku narazie plytki tylko w kotlowni żeby piec wstawić budujemy Pabianice koło Łodzi wszystko z projektu tylko nie ma spiżarki w kuchni jest otwarta jest boski Czy ktoś z państwa wybudował już dom z tego projektu i zechciał by się podzielić zdjęciami lub umożliwił obejrzenie domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Emila Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Pabianice dom stoi surowy zamknięty czeka na wykonczenie w srodku Witam. Czy ktoś już buduje Bellę ? Proszę dać odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aga Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Przepiękny domek czy w jadalni można zrobić wyklusz zamiast tego dużego okna ?Proszę o odp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Witam, mogłabym prosić o przesłanie bezpłatnych informacji na temat projektu bez garażu, Interesują mnie dokładne wymiary budynku. tlagus@vp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Przepiękny domek czy w jadalni można zrobić wyklusz zamiast tego dużego okna ?Proszę o odp... Witam, Doprojektowanie wykusza jest możliwe. Tego typu zmianę polecamy wprowadzić na etapie adaptacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Witam, mogłabym prosić o przesłanie bezpłatnych informacji na temat projektu bez garażu, Interesują mnie dokładne wymiary budynku. tlagus@vp.pl Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Witam. Zacząłem budowę belli ściany już stoją czekam na dach i pokrycie. Mój email to daniell832@tlen.pl, proszę się odezwać to wymienimy się zdjęciami domów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KS Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 Witam, ja również zacząłem budowę belli mam obecnie wykonane fundamenty z resztą ruszam na wiosnę. Chętnie wymienię się zdjęciami i spostrzeżeniami, proszę o kontakt na adres ameize1@wp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kasia Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Domek przepiekny pod koniec października zaczynamy wykończenia w srodku narazie plytki tylko w kotlowni żeby piec wstawić budujemy Pabianice koło Łodzi wszystko z projektu tylko nie ma spiżarki w kuchni jest otwarta jest boski Czy ktoś z państwa wybudował już dom z tego projektu i zechciał by się podzielić zdjęciami lub umożliwił obejrzenie domu? Witam. Jakieś zmiany wprowadzała pani w projekcie? Ja dopiero na wiosnę zaczynam budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Witam. A mógłbym prosić o zdjęcia domu, bo jestem w trakcie budowy i zastanawiam się właśnie nad otwarta kuchnią. Mój email kajman83@o2.pl. Mogę wysłać zdjęcia z budowy na razie mam stan surowy bez pokrycia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maria Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 Witam,proszę o przesłanie bezpłatnych informacji na temat projektu BELLA bez garażu,interesują mnie dokładne wymiary budynku. mp.noclegi1@op.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pk Napisano 23 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2016 Domek przepiekny pod koniec października zaczynamy wykończenia w srodku narazie plytki tylko w kotlowni żeby piec wstawić budujemy Pabianice koło Łodzi wszystko z projektu tylko nie ma spiżarki w kuchni jest otwarta jest boski Czy ktoś z państwa wybudował już dom z tego projektu i zechciał by się podzielić zdjęciami lub umożliwił obejrzenie domu? Witam. Jakieś zmiany wprowadzała pani w projekcie? Ja dopiero na wiosnę zaczynam budowę. jakie koszta takiego domku?przemekkukilko@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie na maila: linellaots@gmail.com wszystkich bezpłatnych informacji na temat projektu domu bella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie na maila: linellaots@gmail.com wszystkich bezpłatnych informacji na temat projektu domu bella. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 Dzień dobry. Proszę o przesłanie dokładnych informacji na temat projektu Bella na adres mailowy: piotr.lech@o2.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 Dzień dobry. Proszę o przesłanie dokładnych informacji na temat projektu Bella na adres mailowy: piotr.lech@o2.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karolina Napisano 26 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem Bella. Prosze o wysłanie dokladnych informacji na temat tego projektu. Moj email dzidokarola@wp.pl Z gory dziekuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem Bella. Prosze o wysłanie dokladnych informacji na temat tego projektu. Moj email dzidokarola@wp.pl Z gory dziekuje Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sylwia Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 Ja również będę wdzięczny za otrzymanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń. sylvia400@o2.pl z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sylwia Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 Witam. Kupiłam od państwa ten projekt domu i mam pytanie odnośnie łazienki na dole pod schodami.... mianowicie w projekcie jest przewidziana kabina prysznicowa własnie pod schodami...i tu moje pytanie jaka jest wysokość skosów??? czy kabina zmieści się w tym miejscu... w planie nie ma konkretnej wysokości...(albo nie umiem tego zobaczyć). Bardzo proszę o odpowiedz na e-maila: sylvia400@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 Ja również będę wdzięczny za otrzymanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń. sylvia400@o2.pl z góry dziekuje Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 Witam. Kupiłam od państwa ten projekt domu i mam pytanie odnośnie łazienki na dole pod schodami.... mianowicie w projekcie jest przewidziana kabina prysznicowa własnie pod schodami...i tu moje pytanie jaka jest wysokość skosów??? czy kabina zmieści się w tym miejscu... w planie nie ma konkretnej wysokości...(albo nie umiem tego zobaczyć). Bardzo proszę o odpowiedz na e-maila: sylvia400@o2.pl Witam Odpowiedź prześlemy w poniedziałek na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamila Napisano 31 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2016 Dzien dobry, prosze o przeslanie bezplatnych materialow do projektu Bella na adres kamilcia28@poczta.onet.pl , dziekuje I pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2016 Dzien dobry, prosze o przeslanie bezplatnych materialow do projektu Bella na adres kamilcia28@poczta.onet.pl , dziekuje I pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały dotyczące projektu Bella. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mat Napisano 2 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów do projektu Bella na adres m.mazurkiewicz84@interia.pl , z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi