Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Domek przepiekny pod koniec października zaczynamy wykończenia w srodku narazie plytki tylko w kotlowni żeby piec wstawić budujemy Pabianice koło Łodzi wszystko z projektu tylko nie ma spiżarki w kuchni jest otwarta jest boski

Czy ktoś z państwa wybudował już dom z tego projektu i zechciał by się podzielić zdjęciami lub umożliwił obejrzenie domu?

• Odpowiedzi 537
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pabianice dom stoi surowy zamknięty czeka na wykonczenie w srodku

Witam. Czy ktoś już buduje Bellę ? Proszę dać odpowiedź

Napisano

Witam, mogłabym prosić o przesłanie bezpłatnych informacji na temat projektu bez garażu, Interesują mnie dokładne wymiary budynku.

tlagus@vp.pl

Pozdrawiam

Napisano

Witam. Zacząłem budowę belli ściany już stoją czekam na dach i pokrycie. Mój email to daniell832@tlen.pl, proszę się odezwać to wymienimy się zdjęciami domów. Pozdrawiam

Napisano

Witam, ja również zacząłem budowę belli mam obecnie wykonane fundamenty z resztą ruszam na wiosnę. Chętnie wymienię się zdjęciami i spostrzeżeniami, proszę o kontakt na adres ameize1@wp.pl Pozdrawiam

Napisano

Domek przepiekny pod koniec października zaczynamy wykończenia w srodku narazie plytki tylko w kotlowni żeby piec wstawić budujemy Pabianice koło Łodzi wszystko z projektu tylko nie ma spiżarki w kuchni jest otwarta jest boski

Czy ktoś z państwa wybudował już dom z tego projektu i zechciał by się podzielić zdjęciami lub umożliwił obejrzenie domu?

Witam.

Jakieś zmiany wprowadzała pani w projekcie? Ja dopiero na wiosnę zaczynam budowę.

Napisano

Witam. A mógłbym prosić o zdjęcia domu, bo jestem w trakcie budowy i zastanawiam się właśnie nad otwarta kuchnią. Mój email kajman83@o2.pl. Mogę wysłać zdjęcia z budowy na razie mam stan surowy bez pokrycia.Pozdrawiam

Napisano

Witam,proszę o przesłanie bezpłatnych informacji na temat projektu BELLA bez garażu,interesują mnie dokładne wymiary budynku. mp.noclegi1@op.pl Pozdrawiam

Napisano

Domek przepiekny pod koniec października zaczynamy wykończenia w srodku narazie plytki tylko w kotlowni żeby piec wstawić budujemy Pabianice koło Łodzi wszystko z projektu tylko nie ma spiżarki w kuchni jest otwarta jest boski Czy ktoś z państwa wybudował już dom z tego projektu i zechciał by się podzielić zdjęciami lub umożliwił obejrzenie domu?
Witam. Jakieś zmiany wprowadzała pani w projekcie? Ja dopiero na wiosnę zaczynam budowę.

jakie koszta takiego domku?przemekkukilko@gmail.com

Napisano

Witam. Bardzo proszę o przesłanie na maila: linellaots@gmail.com wszystkich bezpłatnych informacji na temat projektu domu bella.

Napisano

Dzień dobry. Proszę o przesłanie dokładnych informacji na temat projektu Bella na adres mailowy:  piotr.lech@o2.pl

Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem Bella. Prosze o wysłanie dokladnych informacji na temat tego projektu. Moj email dzidokarola@wp.pl

Z gory dziekuje

Pozdrawiam

Napisano

Ja również będę wdzięczny za otrzymanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń.  sylvia400@o2.pl z góry dziekuje

Napisano

Witam. Kupiłam od państwa ten projekt domu i mam pytanie odnośnie łazienki na dole pod schodami.... mianowicie w projekcie jest przewidziana kabina prysznicowa własnie pod schodami...i tu moje pytanie jaka jest wysokość skosów??? czy kabina zmieści się w tym miejscu... w planie nie ma konkretnej wysokości...(albo nie umiem tego zobaczyć). Bardzo proszę o odpowiedz na e-maila: sylvia400@o2.pl

Napisano

Witam. Kupiłam od państwa ten projekt domu i mam pytanie odnośnie łazienki na dole pod schodami.... mianowicie w projekcie jest przewidziana kabina prysznicowa własnie pod schodami...i tu moje pytanie jaka jest wysokość skosów??? czy kabina zmieści się w tym miejscu... w planie nie ma konkretnej wysokości...(albo nie umiem tego zobaczyć). Bardzo proszę o odpowiedz na e-maila: sylvia400@o2.pl

Witam
Odpowiedź prześlemy w poniedziałek na podany adres mailowy.

Pozdrawiam
Napisano

Dzien dobry, prosze o przeslanie bezplatnych materialow do projektu Bella na adres kamilcia28@poczta.onet.pl , dziekuje I pozdrawiam

Napisano

Witam, czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów do projektu Bella na adres m.mazurkiewicz84@interia.pl , z góry dziękuję i pozdrawiam