Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, serdecznie poproszę o przesłanie rysunków projektu Bella lub Bella II na adres joanna.balik@wp.pl

• Odpowiedzi 537
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu w związku z tym proszę o przesłanie dodatkowych rysunków (e-mail marta19116@gmail.com). Dziękuję i pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, serdecznie poproszę o przesłanie rysunków projektu Bella lub Bella II na adres agatastachurka@gmail.com

Gość Karolina
Napisano

Witam serdecznie.

Czy ktoś z Państwa buduje dom w woj małopolskim ew. podkarpackim? Jestem zainteresowana kupnem projektu-chciałabym jednak zobaczyć dom na żywo, jeśli istniałaby taka możliwość.

Pozdrawiam

Gość pati
Napisano

witam serdecznie. chciałabym poprosić o przesłanie rysunkòw projektu Bella. jeśli jest taka możliwość na adres pati.m0@onet.eu. bardzo dziękuję i pozdrawiam

Napisano

witam serdecznie. chciałabym poprosić o przesłanie rysunkòw projektu Bella. jeśli jest taka możliwość na adres pati.m0@onet.eu. bardzo dziękuję i pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość Magdalena
Napisano

Witam :) Czy ktoś z państwa wybudował już dom z tego projektu i zechciał by się podzielić zdjęciami lub umożliwił obejrzenie domku na żywo ? Jesteśmy już prawie pewni tego projektu,ale jeszcze jak byśmy zobaczyli to byli byśmy bardzo wdzięczni. :) ( okolice lubelszczyzny, świętokrzyskie, podkarpackie lub mazowieckie) .

Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam, Magda

• 3 weeks later...
Gość tadeusz
Napisano

Witam. Chciałbym prosić o rysunki z wymiarami pomieszczeń na adres t.podkowinski@op.pl dziękuję pozdrawiam

Napisano

Czy ktoś z państwa wybudował już dom z tego projektu i zechciał by się podzielić zdjęciami lub umożliwił obejrzenie domu?

Napisano

Bardzo proszę o rysunki z wymiarami pomieszczeń na adres monika.malczyk@poczta.fm

dziękuję pozdrawiam

Gość Marlena
Napisano

Czy ktoś z państwa wybudował już dom z tego projektu i zechciał by się podzielić zdjęciami lub umożliwił obejrzenie domu? kontakt marlena-piersa@wp.pl

Napisano

proszę o informację, jaka jest wysokość elewacji frontowej a także czy możliwe jest zaprojektowanie do budynku wiaty garażowej 2,4 m (garaż niestety się nie zmieści, gdyż działka ma tylko 19 m szerokości)

Napisano

proszę o informację, jaka jest wysokość elewacji frontowej a także czy możliwe jest zaprojektowanie do budynku wiaty garażowej 2,4 m (garaż niestety się nie zmieści, gdyż działka ma tylko 19 m szerokości)

Dzień dobry,

Wysokość elewacji frontowej (mierzona od poziomu terenu do kalenicy ściany szczytowej od frontu) wynosi 7,53m. Wiatę garażową można doprojektować na etapie adaptacji projektu.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Magdalena
Napisano

Witam. Kupiłam od państwa ten projekt domu i mam pytanie odnośnie łazienki na dole pod schodami.... mianowicie w projekcie jest przewidziana kabina prysznicowa własnie pod schodami...i tu moje pytanie jaka jest wysokość skosów??? czy kabina zmieści się w tym miejscu... w planie nie ma konkretnej wysokości...(albo nie umiem tego zobaczyć). Bardzo proszę o odpowiedz na e-maila: madzia0031@op.pl. Z góry dziękuję