Dobre Domy Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, wymiary pomieszczeń na e-mail : adam.wino@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń. Ile bloczków potrzeba na zbudowanie ścian zewnętrznych i wewnętrznych. z góry dziękuję. Adres e-mail karolciaaa93x@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń. Ile bloczków potrzeba na zbudowanie ścian zewnętrznych i wewnętrznych. z góry dziękuję. Adres e-mail karolciaaa93x@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2016 Witam. Poproszę o przesłanie bezpłatnych rysunków, wymiarów pomieszczeń na e-mail: paulus51611@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2016 Witam. Poproszę o przesłanie bezpłatnych rysunków, wymiarów pomieszczeń na e-mail: paulus51611@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna S Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2016 Ja również będę wdzieczna za otrzymanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń. mail: katarzyna2705@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2016 Ja również będę wdzieczna za otrzymanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń. mail: katarzyna2705@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość dylu Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Luty 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń. Ile bloczków potrzeba na zbudowanie ścian zewnętrznych i wewnętrznych. z góry dziękuję. Adres e-mail tomasz.dylag@poczta.onet.pl Cytuj
Gość Jola Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Luty 2016 Witam serdecznie. Poproszę o przesłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń na e-mail: jolazbro1234@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń. Ile bloczków potrzeba na zbudowanie ścian zewnętrznych i wewnętrznych. z góry dziękuję. Adres e-mail tomasz.dylag@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2016 Witam serdecznie. Poproszę o przesłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń na e-mail: jolazbro1234@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2016 Witam, można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń? Czy jest możliwość zamiany dachu na dwuspadowy? ewelina_zieba@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2016 Witam, można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń? Czy jest możliwość zamiany dachu na dwuspadowy? ewelina_zieba@onet.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. W sprawie przeprojektowania dachu proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Lidia Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam serdecznie, proszę o wysłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń na email: robert.musial@onet.pl Cytuj
Gość Dorota Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam serdecznie. Poproszę o przesłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń na e-mail dorota_w89@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2016 Witam serdecznie, proszę o wysłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń na email: robert.musial@onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2016 Witam serdecznie. Poproszę o przesłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń na e-mail dorota_w89@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2016 Witam,czy mogę uzyskać informację dotycząca wymiaru domu w fundamentach? ewus-ewa@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2016 Witam,czy mogę uzyskać informację dotycząca wymiaru domu w fundamentach? ewus-ewa@wp.pl Pozdrawiam. Witam Na podany adres mailowy prześlemy szczegółowo zwymiarowane rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Gość kaja Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2016 Witam chciałam zapytać czy można w tym projekcie zrobić np. dodatkowo okno lub drzwi np.z kotłowni ? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2016 Witam chciałam zapytać czy można w tym projekcie zrobić np. dodatkowo okno lub drzwi np.z kotłowni ? Pozdrawiam Witam Zmiany dotyczące stolarki okiennej i drzwiowej można wprowadzać do projektu na etapie jego adaptacji - nie wymaga to dodatkowej zgody Pracowni. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2016 Witam Jestem zainteresowana kupnem projektu Bella i mam pytanie czy mogłabym prosić jak moi poprzednicy o przesłanie na email informacji dotyczących wymiaru domu na fundamentach oraz rysunków i wymiarów pomieszczeń na adres robokas@wp.pl. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2016 Witam Jestem zainteresowana kupnem projektu Bella i mam pytanie czy mogłabym prosić jak moi poprzednicy o przesłanie na email informacji dotyczących wymiaru domu na fundamentach oraz rysunków i wymiarów pomieszczeń na adres robokas@wp.pl. Pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, rysunki szczegółowe części architektonicznej projektu zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość natalia Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2016 witam i ja poprosze natalia.filipek@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2016 witam i ja poprosze natalia.filipek@interia.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi