Dobre Domy Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, wymiary pomieszczeń na e-mail : adam.wino@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karolina Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń. Ile bloczków potrzeba na zbudowanie ścian zewnętrznych i wewnętrznych. z góry dziękuję. Adres e-mail karolciaaa93x@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń. Ile bloczków potrzeba na zbudowanie ścian zewnętrznych i wewnętrznych. z góry dziękuję. Adres e-mail karolciaaa93x@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paulina Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Witam. Poproszę o przesłanie bezpłatnych rysunków, wymiarów pomieszczeń na e-mail: paulus51611@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Witam. Poproszę o przesłanie bezpłatnych rysunków, wymiarów pomieszczeń na e-mail: paulus51611@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Katarzyna S Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Ja również będę wdzieczna za otrzymanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń. mail: katarzyna2705@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Ja również będę wdzieczna za otrzymanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń. mail: katarzyna2705@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dylu Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń. Ile bloczków potrzeba na zbudowanie ścian zewnętrznych i wewnętrznych. z góry dziękuję. Adres e-mail tomasz.dylag@poczta.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jola Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Witam serdecznie. Poproszę o przesłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń na e-mail: jolazbro1234@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń. Ile bloczków potrzeba na zbudowanie ścian zewnętrznych i wewnętrznych. z góry dziękuję. Adres e-mail tomasz.dylag@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Witam serdecznie. Poproszę o przesłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń na e-mail: jolazbro1234@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewelina Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Witam, można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń? Czy jest możliwość zamiany dachu na dwuspadowy? ewelina_zieba@onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Witam, można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń? Czy jest możliwość zamiany dachu na dwuspadowy? ewelina_zieba@onet.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. W sprawie przeprojektowania dachu proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lidia Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Witam serdecznie, proszę o wysłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń na email: robert.musial@onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dorota Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Witam serdecznie. Poproszę o przesłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń na e-mail dorota_w89@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Witam serdecznie, proszę o wysłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń na email: robert.musial@onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Witam serdecznie. Poproszę o przesłanie bezpłatnych rysunków oraz wymiarów pomieszczeń na e-mail dorota_w89@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewa Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Witam,czy mogę uzyskać informację dotycząca wymiaru domu w fundamentach? ewus-ewa@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Witam,czy mogę uzyskać informację dotycząca wymiaru domu w fundamentach? ewus-ewa@wp.pl Pozdrawiam. Witam Na podany adres mailowy prześlemy szczegółowo zwymiarowane rysunki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kaja Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Witam chciałam zapytać czy można w tym projekcie zrobić np. dodatkowo okno lub drzwi np.z kotłowni ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Witam chciałam zapytać czy można w tym projekcie zrobić np. dodatkowo okno lub drzwi np.z kotłowni ? Pozdrawiam Witam Zmiany dotyczące stolarki okiennej i drzwiowej można wprowadzać do projektu na etapie jego adaptacji - nie wymaga to dodatkowej zgody Pracowni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marta Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Witam Jestem zainteresowana kupnem projektu Bella i mam pytanie czy mogłabym prosić jak moi poprzednicy o przesłanie na email informacji dotyczących wymiaru domu na fundamentach oraz rysunków i wymiarów pomieszczeń na adres robokas@wp.pl. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Witam Jestem zainteresowana kupnem projektu Bella i mam pytanie czy mogłabym prosić jak moi poprzednicy o przesłanie na email informacji dotyczących wymiaru domu na fundamentach oraz rysunków i wymiarów pomieszczeń na adres robokas@wp.pl. Pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, rysunki szczegółowe części architektonicznej projektu zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość natalia Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 witam i ja poprosze natalia.filipek@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 witam i ja poprosze natalia.filipek@interia.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi