Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 537
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń? zwłaszcza poddasza, oraz wysokość ścianki kolankowej dziękuje. mfugas@wp.pl

Napisano

Witam. Również proszę o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń. Mój mail: d_rola@wp.pl. Dziękuję.

Gość Andzela
Napisano

Witam czy mogę poprosić o plan rozmieszczenia pomieszczeń,szerokość i wysokość domu. Moj email: endzi0404@wp.pl

Gość Joanna Poręba
Napisano

Witam poproszę o plan rozmieszczenia pomieszczeń,szerokość,długość i wysokość domu dla lustrzanego odbicia. Mój email joannaporeba@onet.eu. Czy niewielka korekta garderoby byłaby w cenie projektu ?

Napisano

Witam poproszę o plan rozmieszczenia pomieszczeń,szerokość,długość i wysokość domu dla lustrzanego odbicia. Mój email joannaporeba@onet.eu. Czy niewielka korekta garderoby byłaby w cenie projektu ?

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Witam ma pytanie czy mogłabym otrzymać rysunki szczegółowe budynku , m.in wysokość ścianek kolankowych oraz szczegółowe wymiary pomieszczeń dla lustrzanego odbicia? mój mail: b.edyta.96@wp.pl

Napisano

Witam ma pytanie czy mogłabym otrzymać rysunki szczegółowe budynku , m.in wysokość ścianek kolankowych oraz szczegółowe wymiary pomieszczeń dla lustrzanego odbicia? mój mail: b.edyta.96@wp.pl

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość Grzesiek
Napisano

Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, wymiary pomieszczeń itd.    rudzik21@onet.eu

pozdrawiam

Gość Adam
Napisano

Witam, czy mógłbym prosić o podanie ilości bloczków potrzebnych na ściany zewnętrzne i wewnętrzne? Moj email: adamminkina1990@interia.eu

Gość Magdalena
Napisano

Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, wymiary pomieszczeń na e-mail :   madzia0031@op.pę

Dziękuję i pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Adam
Napisano

Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, wymiary pomieszczeń na e-mail : adam.wino@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam