Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2021 4 godziny temu, Gość Aaa napisał: Dzień dobry, Chciałabym prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków, przekroju jeśli to możliwe moni1a1@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Opinia Napisano 22 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2021 Witam. Wprojektowałem sobie piwnicę i naprawdę polecam, tylko pod połową i trochę żałuję. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Bella lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/483870842698969 Cytuj
Gość Michał Napisano 21 Styczeń 2022 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2022 Dzień dobry, czy byłaby możliwość przesłania szczegółowych rysunków na adres mailowy: michalciarkowski94@gmail.com . Z góry dziękuje, pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 24 Styczeń 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2022 W dniu 21.01.2022 o 11:50, Gość Michał napisał: Dzień dobry, czy byłaby możliwość przesłania szczegółowych rysunków na adres mailowy: michalciarkowski94@gmail.com . Z góry dziękuje, pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Szymon Napisano 7 Luty 2022 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2022 Witam, bardzo proszę o przeslanie szczegółowych rysunków na adres: czaja-s@o2.pl Pozdrawiam serdecznie! Cytuj
Redaktor Napisano 8 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2022 13 godzin temu, Gość Szymon napisał: Witam, bardzo proszę o przeslanie szczegółowych rysunków na adres: czaja-s@o2.pl Pozdrawiam serdecznie! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 25 Listopad 2022 Zgłoszenie Napisano 25 Listopad 2022 Dzien dobry można prosic o rysunki szczegółowe projektu bella na adres e-mail dareknow23@gmail.com Z góry dziękuję Cytuj
Redaktor Napisano 28 Listopad 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Listopad 2022 W dniu 25.11.2022 o 18:19, Gość Darek napisał: Dzien dobry można prosic o rysunki szczegółowe projektu bella na adres e-mail dareknow23@gmail.com Z góry dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 24 Lipiec 2023 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2023 Dzień dobry, można prosić o rysunki szczegółowe projektu dom bella, interesuje mnie wszystko odnośnie dachu. Z góry dziękuje. Mój email: rafal.markowski@onet.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Lipiec 2023 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2023 23 godziny temu, Gość Rafał napisał: Dzień dobry, można prosić o rysunki szczegółowe projektu dom bella, interesuje mnie wszystko odnośnie dachu. Z góry dziękuje. Mój email: rafal.markowski@onet.eu Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń Dzień dobry, czy można prosić o rysunki szczegółowe projektu bella na adres e-mail babiak.natalia@gmail.com Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 19 godzin temu, Gość Natalia napisał: Dzień dobry, czy można prosić o rysunki szczegółowe projektu bella na adres e-mail babiak.natalia@gmail.com Z góry dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi