Dobre Domy Napisano 13 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2019 14 godzin temu, Gość Agnieszka napisał: Dzień dobry, czemu projekt bella z garażem 2 -stanowiskowym jest szerszy od projektu bella bez garażu jeśli garaż został tylko dołączony do bryły budynku? Dzień dobry, garaż został zaprojektowany z boku budynku w związku z czym szerokość budynku się zwiększyła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lolaa Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 Witam? Uprzejmie proszę o wysłanie dodatkowych informacji dotyczacych tego projektu na adres karola002@o2.pl. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2019 15 godzin temu, Gość Lolaa napisał: Witam? Uprzejmie proszę o wysłanie dodatkowych informacji dotyczacych tego projektu na adres karola002@o2.pl. Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karolaa Napisano 9 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2019 Ja również proszę o wysłanie szczegółowych informacji ??? caroline002@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2019 15 godzin temu, Gość Karolaa napisał: Ja również proszę o wysłanie szczegółowych informacji ??? caroline002@op.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kaśkatrzyna Napisano 23 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2019 Witam można prosić o szczegółowe rysunki, oraz zdjęcia piętra : katarzyna9cwikla@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2019 14 minut temu, Gość kaśkatrzyna napisał: Witam można prosić o szczegółowe rysunki, oraz zdjęcia piętra : katarzyna9cwikla@gmail.com Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 24 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2019 Witam. Prosze przesłać na maila zdjęcia pietra jeżeli to możliwe na mismarcin12@wp.pl dziękuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Staszek Napisano 30 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2019 Czy ja również mogę poprosić o szczegółowe rysunki rzutów? s.przeczek@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2019 17 godzin temu, Gość Staszek napisał: Czy ja również mogę poprosić o szczegółowe rysunki rzutów? s.przeczek@gmail.com Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Witam! Napisano 13 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2019 Witam można prosić o szczegółowe rysunki, oraz zdjęcia piętra? Jacek.kulczycki@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2019 5 godzin temu, Gość Witam! napisał: Witam można prosić o szczegółowe rysunki, oraz zdjęcia piętra? Jacek.kulczycki@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Wszystkie dostępne wizualizacje znajdują się na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość simson Napisano 16 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2019 witam ja tez poproszę o materiały projektu i zdjęcia piętra....ogarxx@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2019 27 minut temu, Gość simson napisał: witam ja tez poproszę o materiały projektu i zdjęcia piętra....ogarxx@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Wszystkie wizualizacje jakie posiadamy znajdują się na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DelPiero Napisano 22 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2019 Witam Bardzo mi się podoba projekt domu bella. Można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń. Ewentualnie zdjęć poddasza. Z góry dziękuje za odpowiedz Adres email daniel.pieron@onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2019 12 godzin temu, Gość DelPiero napisał: Witam Bardzo mi się podoba projekt domu bella. Można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń. Ewentualnie zdjęć poddasza. Z góry dziękuje za odpowiedz Adres email daniel.pieron@onet.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DelPiero Napisano 23 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2019 Witam, na moją pocztę nic nie dotarło. Prosiłbym o ponowne wysłanie. daniel.pieron@onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2019 3 godziny temu, Gość DelPiero napisał: Witam, na moją pocztę nic nie dotarło. Prosiłbym o ponowne wysłanie. daniel.pieron@onet.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane ponownie. Proszę zerknąć w folderze spam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agata Napisano 18 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2020 Dzień dobry, Chciałabym prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków, przekroju oraz zdjęć poddasza jeśli to możliwe. agatka00620@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2020 3 godziny temu, Gość Agata napisał: Dzień dobry, Chciałabym prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków, przekroju oraz zdjęć poddasza jeśli to możliwe. agatka00620@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Nie opracowaliśmy wizualizacji poddasza tego projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość monika Napisano 29 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2020 Proszę o szczegółowe rysunki na adres: monika.wojcik32@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2020 16 godzin temu, Gość monika napisał: Proszę o szczegółowe rysunki na adres: monika.wojcik32@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ola Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2021 Witam, czy jest możliwość zaprojektowanie piwnicy do tego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2021 W dniu 8.01.2021 o 19:53, Gość Ola napisał: Witam, czy jest możliwość zaprojektowanie piwnicy do tego domu? Dzień dobry, można wprowadzać zmiany do projektu na etapie adaptacji. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaa Napisano 11 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2021 Dzień dobry, Chciałabym prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków, przekroju jeśli to możliwe moni1a1@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi