Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Agnieszka
Napisano
Dzień dobry, podoba mi się projekt. Czy mogę uzyskać aktualny kosztorys budowy tego domu ? Proszę także o przesłanie wszystkich dostępnych informacji na adres : Lipunia77@o2.pl
  • Odpowiedzi 537
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
14 godzin temu, Gość Agnieszka napisał:

Dzień dobry, podoba mi się projekt. Czy mogę uzyskać aktualny kosztorys budowy tego domu ? Proszę także o przesłanie wszystkich dostępnych informacji na adres : Lipunia77@o2.pl

Dzień dobry,

Szczegółowe kosztorysy można zakupić w naszej pracowni.

W dniu jutrzejszym wyślemy na podany adres dostępne nieodpłatnie materiały: zestawienie materiałów do stanu surowego otwartego, uproszczoną tabelkę z kosztami budowy oraz rysunki szczegółowe.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Napisano
Witam proszę o przesłanie nieodpłatnych materiałów dotyczących domu na email Lukasz.141@poczta.fm
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam Proszę o szczegółowe rysunki domu i zdjęcia wnętrz jeśli macie interesuja mniedokładnie skosy jak wyglądają pokoje i łazienki. majewska.ela1@wp.pl      

Napisano
20 godzin temu, Gość Elabela napisał:

Witam Proszę o szczegółowe rysunki domu i zdjęcia wnętrz jeśli macie interesuja mniedokładnie skosy jak wyglądają pokoje i łazienki. majewska.ela1@wp.pl      

Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Wszystkie wizualizacje wnętrz jakie mamy znajdują się na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam. 

Napisano
Witam proszę o przesłanie darmowych materiałów dotyczących domu na adres e-mail sylwia061993@tlen.pl. Pozdrawiam
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Gość marcin409
Napisano
Witam proszę o przesłanie darmowych materiałów dotyczących domu na adres e-mail marcin409@op.pl . Pozdrawiam Marcin
Napisano
W dniu 27.01.2019 o 09:43, Gość marcin409 napisał:

Witam proszę o przesłanie darmowych materiałów dotyczących domu na adres e-mail marcin409@op.pl . Pozdrawiam Marcin

Dzień dobry,
W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe: zwymiarowane rysunki oraz zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam!

Gość Gość Martyna
Napisano

Witam, czy mogłabym wiedzieć jaki jest dokładnie kolor dachówki przedstawiony na wizualizacji? Pozdrawiam!

Napisano
5 godzin temu, Gość Gość Martyna napisał:

Witam, czy mogłabym wiedzieć jaki jest dokładnie kolor dachówki przedstawiony na wizualizacji? Pozdrawiam!

Dzień dobry,

Kolory przedstawione na naszych wizualizacjach to jedynie propozycje.

Inaczej wyglądają w zależności od konkretnych ustawień Państwa ekranów itp.

W dokumentacji technicznej określiliśmy kolor jako grafitowy.

Pozdrawiam

Gość ANNA
Napisano
W dniu 27.01.2019 o 09:43, Gość marcin409 napisał: Witam proszę o przesłanie darmowych materiałów dotyczących domu na adres e-mail marcin409@op.pl . Pozdrawiam Marcin
Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe: zwymiarowane rysunki oraz zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam!

Witam. Również poproszę. Moj email anna.anna22@vp.pl Czy posiadaja Państwo więcej zdjęć środka?
Gość ANNA
Napisano
Witam. Czy posiadaja Państwo wiecej zdjec, chodzi mi o srodek? Poproszę o przesłanie darmowych materiałów dotyczących domu na adres e-mail anna.anna22@vp.pl Pozdrawiam Anna
Napisano
13 godzin temu, Gość ANNA napisał:

Witam. Czy posiadaja Państwo wiecej zdjec, chodzi mi o srodek? Poproszę o przesłanie darmowych materiałów dotyczących domu na adres e-mail anna.anna22@vp.pl Pozdrawiam Anna

Dzień dobry,

Materiały zostały wysłane na podany adres.

Wszystkie wizualizacje jakie posiadamy prezentujemy na naszej stronie internetowej.

Niestety nie posiadamy innych.

Pozdrawiam

Gość Piotr
Napisano
W dniu 27.01.2019 o 09:43, Gość marcin409 napisał: Witam proszę o przesłanie darmowych materiałów dotyczących domu na adres e-mail marcin409@op.pl . Pozdrawiam Marcin
Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe: zwymiarowane rysunki oraz zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam!
Witam. Również poproszę. Moj email anna.anna22@vp.pl Czy posiadaja Państwo więcej zdjęć środka?

Jeśli można ja również dołączyłbym się z prośbą o przesłanie darmowych materiałów dotyczących domu na adres piotrekdiego@wp.pl Pozdrawiam Piotr
Napisano
10 godzin temu, Gość Piotr napisał:

Jeśli można ja również dołączyłbym się z prośbą o przesłanie darmowych materiałów dotyczących domu na adres piotrekdiego@wp.pl Pozdrawiam Piotr

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Napisano
4 minuty temu, Gość Julia napisał:

Witam równies poprosze o wiecej zdjec i darmowe materialy na email julia310@onet.pl

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Wszystkie nasze wizualizacje i zdjęcia z budów realizowanych przez naszych klientów udostępniamy na naszej stronie internetowej.

Pozdrawiam