Dobre Domy Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2018 Witam także prosze o materialy szczegółowe m.ilona@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysztof Napisano 16 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2018 Witam poproszę o przesłanie materiałów na maila: gorzkiiii@interia.pl A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2018 Witam poproszę o przesłanie materiałów na maila: gorzkiiii@interia.pl A Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Klaudia Napisano 17 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2018 Dzień dobry. Proszę o rysunki szczegółowe i rozmieszczenie pomieszczeń na e-maila goldi.7@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Klaudia Napisano 17 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2018 Rysunki już znalazłam. Nie trzeba nic już mi wysyłać na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 Witam, czy mozna otrzymac szczegolowe dane odnosnie tego projektu na andy@landmartransport.co.uk? pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 15 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Witam, czy mozna otrzymac szczegolowe dane odnosnie tego projektu na andy@landmartransport.co.uk? pozdrawiam Andrzej Dzień dobry! Oczywiście, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 2 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2018 Witam Proszę o szczegółowe rysunki domu i zdjęcia wnętrz jeśli macie interesuja mnie dokładnie skosy jak wyglądają pokoje i lazienki andrzej.demon@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2018 16 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Witam Proszę o szczegółowe rysunki domu i zdjęcia wnętrz jeśli macie interesuja mnie dokładnie skosy jak wyglądają pokoje i lazienki andrzej.demon@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dariusz Napisano 5 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2018 Witam czy można do tego projektu dodać piwnicę? jeśli tak, proszę o jakieś szczegóły z rozwiązaniami na darekkepa1991@gmail.com. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 9 godzin temu, Gość Dariusz napisał: Witam czy można do tego projektu dodać piwnicę? jeśli tak, proszę o jakieś szczegóły z rozwiązaniami na darekkepa1991@gmail.com. WItam Odpowiedź prześlemy w dniu dzisiejszym na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Leszek Napisano 20 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2018 Dzień Dobry. Podoba mi się ten projekt Bell i jestem zainteresowany kupnem ale prosiłbym najpierw o szczegółowe rysunki domu i zdjęcia wnętrz. Chodzi mi dokładnie o skosy w pokojach i łazience jak to wygląda. Z góry dziękuję Leszek. leszek7326@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2018 W dniu 20.09.2018 o 11:46, Gość Leszek napisał: Dzień Dobry. Podoba mi się ten projekt Bell i jestem zainteresowany kupnem ale prosiłbym najpierw o szczegółowe rysunki domu i zdjęcia wnętrz. Chodzi mi dokładnie o skosy w pokojach i łazience jak to wygląda. Z góry dziękuję Leszek. leszek7326@wp.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pan rysunki techniczne (rzuty i przekroje) do projektu Bella. Na rzucie poddasza są oznaczone przerywanymi liniami wysokości w pomieszczeniu. Natomiast na przekrojach można zobaczyć, jak przebiega skos dachu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2018 Witam, podobnie jak przedmówcą podoba mi się ten domek, również proszę o przesłanie rysunków domu oraz informację o możliwości dodania piwnicy. Materiały proszę przesłać na markow1987@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2018 33 minuty temu, Gość Marcin napisał: Witam, podobnie jak przedmówcą podoba mi się ten domek, również proszę o przesłanie rysunków domu oraz informację o możliwości dodania piwnicy. Materiały proszę przesłać na markow1987@o2.pl Dzień dobry, materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. W przypadku projektów katalogowych doprojektowanie piwnicy jest najczęściej wykonywane przez lokalnego architekta w ramach adaptacji projektu do warunków miejscowych (od naszej pracowni otrzyma Pan wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Piwnicę mogą również zaprojektować architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 Witam, prosiłbym o przesłanie wszelkich dostępnych materiałów dotyczących projektu Bella. Adres do korespondencji: pewniakdamian@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 38 minut temu, Gość Damian napisał: Witam, prosiłbym o przesłanie wszelkich dostępnych materiałów dotyczących projektu Bella. Adres do korespondencji: pewniakdamian@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mariusz Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 witam. czy moglbym poprosic o szczegolowe informacje tego domku? najbardziej zalezy mi na przekrojach. pozdrawiam mariuszwf@yahoo.co.uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 9 godzin temu, Gość mariusz napisał: witam. czy moglbym poprosic o szczegolowe informacje tego domku? najbardziej zalezy mi na przekrojach. pozdrawiam mariuszwf@yahoo.co.uk Dzień dobry, Wszystkie potrzebne materiały zostaną wysłane we wtorek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ala Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Dzień dobry, podoba mi się ten projekt, proszę o przesłanie dostępnych informacji na jego temat na adres ala-sroczynska@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 3 godziny temu, Gość Ala napisał: Dzień dobry, podoba mi się ten projekt, proszę o przesłanie dostępnych informacji na jego temat na adres ala-sroczynska@wp.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jj Napisano 25 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2018 Jaka jest powierzchnia całkowita tego budynku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 11 godzin temu, Gość jj napisał: Jaka jest powierzchnia całkowita tego budynku ? Dzień dobry! Powierzchnia całkowita budynku wynosi 225 m2 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 7 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2018 Witam, Podoba mi się projekt tego domu. Czy możliwe jest uzyskanie aktualnego kosztorysu budowy tego domu ? Proszę także o przesłanie wszystkich dostępnych informacji na adres : topazzz@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2018 13 godzin temu, Gość Gość napisał: Witam, Podoba mi się projekt tego domu. Czy możliwe jest uzyskanie aktualnego kosztorysu budowy tego domu ? Proszę także o przesłanie wszystkich dostępnych informacji na adres : topazzz@wp.pl Dzień dobry, Materiały wraz z tabelką z kosztami budowy zostały wysłane na podany adres. Szczegółowe kosztorysy udostępniamy natomiast odpłatnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi