Gość Gość Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2017 Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń? tikunio81@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2017 Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń? tikunio81@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan rysunki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MATI Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2017 witam Interesuje mnie ten projekt ale bez kominów ? dom będzie ogrzewany pompą ciepła gruntową. + koszt wybudowania tego domu brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2017 witam Interesuje mnie ten projekt ale bez kominów ? dom będzie ogrzewany pompą ciepła gruntową. + koszt wybudowania tego domu brutto. Dzień dobry, na etapie adaptacji może Pan wprowadzić takie zmiany do projektu poprzez architekta adaptującego. W kosztorysach podajemy ceny netto ze względu na to, że może zostać naliczony różny podatek VAT - na usługi budowlane oraz towary. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karolina Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Czy mozna prosic o wymiary pomieszczen? karolina127@autograf.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotr Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 witam prosze mi powiedziec jakie bezpłatne zmiany w dokumentacji mozna przeprowadzic, czy w tym dachu zachowana jest symetria? dziekuje pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Czy mozna prosic o wymiary pomieszczen? karolina127@autograf.pl witam Materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 witam prosze mi powiedziec jakie bezpłatne zmiany w dokumentacji mozna przeprowadzic, czy w tym dachu zachowana jest symetria? dziekuje pozdrawiam:) witam Proszę o kontakt bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sylwia Mąkosa Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Czy mozna prosic o wymiary pomieszczen? sylwiapyk@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Czy mozna prosic o wymiary pomieszczen? sylwiapyk@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stanislaw Napisano 5 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2017 Witam, uprzejmie proszę o wysłanie szacunkowego kosztorysu tego projektu na adres mailowy stanislaw-12345@o2.pl Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2017 Witam, uprzejmie proszę o wysłanie szacunkowego kosztorysu tego projektu na adres mailowy stanislaw-12345@o2.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy pod wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Artur Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2017 Witam, serdecznie proszę o wysłanie szacunkowego kosztorysu tego projektu na adres mailowy arturkawka86@gmail.com Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 Witam, serdecznie proszę o wysłanie szacunkowego kosztorysu tego projektu na adres mailowy arturkawka86@gmail.com Pozdrawiam! Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 Witam, jestem zainteresowany tym projektem, poprosić o jakieś szczegółowe dane,rysunki i kosztorys z szczegolnym uwzglednieniem ilosci i kosztow materialow budowlanych do wybudowania tego domu na adres piotr.grzelak@aviko.pl Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 Witam, jestem zainteresowany tym projektem, poprosić o jakieś szczegółowe dane,rysunki i kosztorys z szczegolnym uwzglednieniem ilosci i kosztow materialow budowlanych do wybudowania tego domu na adres piotr.grzelak@aviko.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jacek Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 Witam jestem zainteresowany projektem. Czy moglbym prosic o szacunkowy kosztorys tego projektu na adres jacek0508@onet.pl. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Magdalena Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 Witam j/w, czy mogę prosić o dodatkowe materiały- rysunki, kosztorys itp na adres magdalenalukasz@tlen.pl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 Witam jestem zainteresowany projektem. Czy moglbym prosic o szacunkowy kosztorys tego projektu na adres jacek0508@onet.pl. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 Witam j/w, czy mogę prosić o dodatkowe materiały- rysunki, kosztorys itp na adres magdalenalukasz@tlen.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mariusz Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 Witam, uprzejmie proszę o wysłanie szacunkowego kosztorysu tego projektu na adres mailowy maniek90009@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 Witam, uprzejmie proszę o wysłanie szacunkowego kosztorysu tego projektu na adres mailowy maniek90009@wp.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpaątne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Justyna Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie wszelkich darmowych rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres olesiuwa11@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie wszelkich darmowych rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres olesiuwa11@gmail.com Pozdrawiam Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem proszę o materiały na adres omczak@poczta.fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi