Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 537
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Patrycja
Napisano

Witam jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Mogłabym prosić o materiały przedstawiające poddasze oraz dach? Mój email patrycja162@poczta.onet.eu dziekuje

Gość Paulina
Napisano

Witam.

Proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów do projektu na adres paulina4554@onet.pl

Dziękuję

Napisano

Witam.

Proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów do projektu na adres paulina4554@onet.pl

Dziękuję

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

Gość Zainteresowany
Napisano

Witam czy mogę prosić o bezpłatne wysłanie kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów do projektu bella na adres joanna8407@o2.pl

Dziękuje

• 2 weeks later...
Napisano

Witam. Proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów do projektu na adres pboro20@wp.pl oraz o materiały przedstawiające poddasze oraz dach.dziekuje pozdrawiam :)

Gość D. Barszczewska
Napisano

Witam czy mogę prosić o bezpłatne wysłanie kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów do projektu bella na adres diana-gaca@wp.pl Dziękuje

Napisano

Witam. Proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów do projektu na adres pboro20@wp.pl oraz o materiały przedstawiające poddasze oraz dach.dziekuje pozdrawiam :)

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość Marlena
Napisano

Witam proszę o przesłanie wszystkich bezpłatne materiały do projektu marlena181@op.pl dziekuje

Gość grisza
Napisano

Witam, proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów do projektu: grisza1985@o2.pl

Mam również pytanie - czy jest wersja projektu z piwnicą?

Gość Ewelina
Napisano

witam!interesuje mnie projekt bella prosze o przeslanie bezplatnych materialow jak rowniez chcialabym sie dowiedzec gdzie jest realizowany ten projekt aby obejrzec go w rzeczywstosc.ewelina.goliszewska@gmail.com

Napisano

witam!interesuje mnie projekt bella prosze o przeslanie bezplatnych materialow jak rowniez chcialabym sie dowiedzec gdzie jest realizowany ten projekt aby obejrzec go w rzeczywstosc.ewelina.goliszewska@gmail.com

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
  • 3 weeks later...
Napisano

Witam prosze o przeslanie bezplatnych materiałow do projektu Bella(jesli istnieje to wersje z piwnica) na adres wojtek.pawlowski@onet.pl

Gość Agnieszka
Napisano

Witam,

Również przyłączam się do prośby o wysyłkę materiałów dotyczących domu: agaspox@poczta.fm oraz także interesuje mnie czy jest opcja na piwnicę tego domku ?

Napisano

Witam,

Również przyłączam się do prośby o wysyłkę materiałów dotyczących domu: agaspox@poczta.fm oraz także interesuje mnie czy jest opcja na piwnicę tego domku ?

Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Piwnicę można doprojektować na etapie adaptacji. Pozdrawiam.

Napisano

Witam prosze o przeslanie bezplatnych materialow do projektu Bella(jesli istnieje to wersja z piwnica)na adres wojtek.pawlowski@onet.pl poniewaz ostatnie niedoszly z gory dziekuje

Napisano

Witam prosze o przeslanie bezplatnych materialow do projektu Bella(jesli istnieje to wersja z piwnica)na adres wojtek.pawlowski@onet.pl poniewaz ostatnie niedoszly z gory dziekuje

Dzień dobry,

Czy sprawdzał Pan folder Spam? Oczywiście prześlemy pliki ponownie. Natomiast gdyby w dniu dzisiejszym wiadomość nie dotarła, to proszę o kontakt mailowy pod adres: info@dobredomy.pl Wtedy bezpośrednio w odpowiedzi załączymy odpowiednie pliki.

Niestety nie mamy w ofercie wersji tego projektu z piwnicą.

Pozdrawiam!