Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2017 Witam, czy jest w planie projekt instalacji elektrycznej oraz C.O Witam Projekt zawiera projekty wszystkich instalacji wewnątrz budynku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patrycja Napisano 26 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2017 Witam jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Mogłabym prosić o materiały przedstawiające poddasze oraz dach? Mój email patrycja162@poczta.onet.eu dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2017 Witam jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Mogłabym prosić o materiały przedstawiające poddasze oraz dach? Mój email patrycja162@poczta.onet.eu dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paulina Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 Witam. Proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów do projektu na adres paulina4554@onet.pl Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2017 Witam. Proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów do projektu na adres paulina4554@onet.pl Dziękuję Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zainteresowany Napisano 11 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2017 Witam czy mogę prosić o bezpłatne wysłanie kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów do projektu bella na adres joanna8407@o2.pl Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2017 Witam czy mogę prosić o bezpłatne wysłanie kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów do projektu bella na adres joanna8407@o2.pl Dziękuje Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pawel Napisano 20 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2017 Witam. Proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów do projektu na adres pboro20@wp.pl oraz o materiały przedstawiające poddasze oraz dach.dziekuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość D. Barszczewska Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 Witam czy mogę prosić o bezpłatne wysłanie kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów do projektu bella na adres diana-gaca@wp.pl Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 Witam. Proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów do projektu na adres pboro20@wp.pl oraz o materiały przedstawiające poddasze oraz dach.dziekuje pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 Witam czy mogę prosić o bezpłatne wysłanie kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów do projektu bella na adres diana-gaca@wp.pl Dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marlena Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2017 Witam proszę o przesłanie wszystkich bezpłatne materiały do projektu marlena181@op.pl dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2017 Witam proszę o przesłanie wszystkich bezpłatne materiały do projektu marlena181@op.pl dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grisza Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów do projektu: grisza1985@o2.pl Mam również pytanie - czy jest wersja projektu z piwnicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów do projektu: grisza1985@o2.pl Mam również pytanie - czy jest wersja projektu z piwnicą? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewelina Napisano 28 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2017 witam!interesuje mnie projekt bella prosze o przeslanie bezplatnych materialow jak rowniez chcialabym sie dowiedzec gdzie jest realizowany ten projekt aby obejrzec go w rzeczywstosc.ewelina.goliszewska@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2017 witam!interesuje mnie projekt bella prosze o przeslanie bezplatnych materialow jak rowniez chcialabym sie dowiedzec gdzie jest realizowany ten projekt aby obejrzec go w rzeczywstosc.ewelina.goliszewska@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aga Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2017 Witam proszę o przesłanie wszystkich bezpłatne materiały do projektu mew-ko@wp.pl dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kasia Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2017 Witam prosze o przeslanie bezplatnych materiałow do projektu Bella(jesli istnieje to wersje z piwnica) na adres wojtek.pawlowski@onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2017 Witam proszę o przesłanie wszystkich bezpłatne materiały do projektu mew-ko@wp.pl dziękuje Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2017 Witam prosze o przeslanie bezplatnych materiałow do projektu Bella(jesli istnieje to wersje z piwnica) na adres wojtek.pawlowski@onet.pl Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agnieszka Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2017 Witam, Również przyłączam się do prośby o wysyłkę materiałów dotyczących domu: agaspox@poczta.fm oraz także interesuje mnie czy jest opcja na piwnicę tego domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2017 Witam, Również przyłączam się do prośby o wysyłkę materiałów dotyczących domu: agaspox@poczta.fm oraz także interesuje mnie czy jest opcja na piwnicę tego domku ? Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Piwnicę można doprojektować na etapie adaptacji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2017 Witam prosze o przeslanie bezplatnych materialow do projektu Bella(jesli istnieje to wersja z piwnica)na adres wojtek.pawlowski@onet.pl poniewaz ostatnie niedoszly z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2017 Witam prosze o przeslanie bezplatnych materialow do projektu Bella(jesli istnieje to wersja z piwnica)na adres wojtek.pawlowski@onet.pl poniewaz ostatnie niedoszly z gory dziekuje Dzień dobry, Czy sprawdzał Pan folder Spam? Oczywiście prześlemy pliki ponownie. Natomiast gdyby w dniu dzisiejszym wiadomość nie dotarła, to proszę o kontakt mailowy pod adres: info@dobredomy.pl Wtedy bezpośrednio w odpowiedzi załączymy odpowiednie pliki. Niestety nie mamy w ofercie wersji tego projektu z piwnicą. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi