Gość Kacper Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 Dobry wieczór, bardzo bym prosił o przesłanie wymiarów pomieszczeń na email: Mabdenx@gmail.com Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Dobry wieczór, bardzo bym prosił o przesłanie wymiarów pomieszczeń na email: Mabdenx@gmail.com Z góry dziękuje. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 2 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2017 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków dla odbicia lustrzanego oraz wymiarów poszczególnych pomieszczeń na: malwinagojska@wp.pl Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków dla odbicia lustrzanego oraz wymiarów poszczególnych pomieszczeń na: malwinagojska@wp.pl Z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Natalia Napisano 23 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Witam, uprzejmie prosze o wyslanie szczegolowych wymiarow i rysunkow pomieszczen dla odbicia lustrzanego powyzszego projektu na kowalska.natalia180@gmail.com Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam, uprzejmie prosze o wyslanie szczegolowych wymiarow i rysunkow pomieszczen dla odbicia lustrzanego powyzszego projektu na kowalska.natalia180@gmail.com Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 Witam, byłbym zainteresowany projektem domu. Mógłbym prosić o kosztorys na maila Owca1911@wp.pl.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 Witam, byłbym zainteresowany projektem domu. Mógłbym prosić o kosztorys na maila Owca1911@wp.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafał Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2017 Witam, jestem bardzo zainteresowany tym projektem i byłbym wdzięczny za poszczególne wymiary pomieszczeń, oraz rysunki, a także kosztorys. Mój e-mail to r.szkoda@op.pl Dziękuje i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2017 Witam, jestem bardzo zainteresowany tym projektem i byłbym wdzięczny za poszczególne wymiary pomieszczeń, oraz rysunki, a także kosztorys. Mój e-mail to r.szkoda@op.pl Dziękuje i Pozdrawiam. Dzień dobry! W dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaroslaw Napisano 7 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2017 Witam, jestem zainteresowany tym projektem i byłbym wdzięczny za wymiary pomieszczeń, rysunki, a także kosztorys na jaroslaw.waraksa@wp.pl. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2017 Witam, jestem zainteresowany tym projektem i byłbym wdzięczny za wymiary pomieszczeń, rysunki, a także kosztorys na jaroslaw.waraksa@wp.pl. Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aniaw Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 czy do projektu dostajemy zgodę na zmiany w ramach adaptacji projektu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 Witam, jestem bardzo zainteresowany tym projektem i byłbym wdzięczny za poszczególne wymiary pomieszczeń, oraz rysunki, a także kosztorys. Mój e-mail to daniel_papiez@b-f.com Dziękuje i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 czy do projektu dostajemy zgodę na zmiany w ramach adaptacji projektu?? Witam Wraz z projektem otrzymują Państwo zgodę na wprowadzenie zmian do projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 Witam, jestem bardzo zainteresowany tym projektem i byłbym wdzięczny za poszczególne wymiary pomieszczeń, oraz rysunki, a także kosztorys. Mój e-mail to daniel_papiez@b-f.com Dziękuje i Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Justyna Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Witam, jestem zainteresowana tym projektem i byłabym wdzięczna za wymiary pomieszczeń, rysunki, a także kosztorys na jgajus@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Witam, jestem zainteresowana tym projektem i byłabym wdzięczna za wymiary pomieszczeń, rysunki, a także kosztorys na jgajus@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewelina Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 Witam, jestem zainteresowana tym projektem i proszę o wymiary pomieszczeń oraz rysunki oraz kosztorys. Mój e-mail ewelinaptasnik@op. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2017 Witam, jestem zainteresowana tym projektem i proszę o wymiary pomieszczeń oraz rysunki oraz kosztorys. Mój e-mail ewelinaptasnik@op. Dziękuje i pozdrawiam. witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość paweł Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Witam, jestem bardzo zainteresowany tym projektem i byłbym wdzięczny za poszczególne wymiary pomieszczeń, oraz rysunki, a także kosztorys. Mój e-mail to binczyckipawel@onet.eu dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 Witam, jestem bardzo zainteresowany tym projektem i byłbym wdzięczny za poszczególne wymiary pomieszczeń, oraz rysunki, a także kosztorys. Mój e-mail to binczyckipawel@onet.eu dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurse Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2017 Dzień dobry. Mam pytanie o poddasze..czy są tam jakieś słupy podtrzymujące dach? Pokazywałam projekt potencjalnemu wykonawcy i straszy mnie ze w pokoju i łazience "pewnie" jest słup. Mogłabym prosić o jakiś szkic, może zestawienie więźby na mojra1 @outlook.com? Z góry dziekuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2017 Dzień dobry. Mam pytanie o poddasze..czy są tam jakieś słupy podtrzymujące dach? Pokazywałam projekt potencjalnemu wykonawcy i straszy mnie ze w pokoju i łazience "pewnie" jest słup. Mogłabym prosić o jakiś szkic, może zestawienie więźby na mojra1 @outlook.com? Z góry dziekuję i pozdrawiam Witam W projekcie nie występują słupy na poddaszu. Na podany adres mailowy prześle Pani poglądowe rysunki i inne dostępne przed zakupem projektu materiały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2017 Witam, czy jest w planie projekt instalacji elektrycznej oraz C.O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi