Gość Kacper Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2017 Dobry wieczór, bardzo bym prosił o przesłanie wymiarów pomieszczeń na email: Mabdenx@gmail.com Z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2017 Dobry wieczór, bardzo bym prosił o przesłanie wymiarów pomieszczeń na email: Mabdenx@gmail.com Z góry dziękuje. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 2 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2017 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków dla odbicia lustrzanego oraz wymiarów poszczególnych pomieszczeń na: malwinagojska@wp.pl Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2017 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków dla odbicia lustrzanego oraz wymiarów poszczególnych pomieszczeń na: malwinagojska@wp.pl Z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 23 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2017 Witam, uprzejmie prosze o wyslanie szczegolowych wymiarow i rysunkow pomieszczen dla odbicia lustrzanego powyzszego projektu na kowalska.natalia180@gmail.com Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam, uprzejmie prosze o wyslanie szczegolowych wymiarow i rysunkow pomieszczen dla odbicia lustrzanego powyzszego projektu na kowalska.natalia180@gmail.com Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2017 Witam, byłbym zainteresowany projektem domu. Mógłbym prosić o kosztorys na maila Owca1911@wp.pl.Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2017 Witam, byłbym zainteresowany projektem domu. Mógłbym prosić o kosztorys na maila Owca1911@wp.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2017 Witam, jestem bardzo zainteresowany tym projektem i byłbym wdzięczny za poszczególne wymiary pomieszczeń, oraz rysunki, a także kosztorys. Mój e-mail to r.szkoda@op.pl Dziękuje i Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2017 Witam, jestem bardzo zainteresowany tym projektem i byłbym wdzięczny za poszczególne wymiary pomieszczeń, oraz rysunki, a także kosztorys. Mój e-mail to r.szkoda@op.pl Dziękuje i Pozdrawiam. Dzień dobry! W dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość jaroslaw Napisano 7 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2017 Witam, jestem zainteresowany tym projektem i byłbym wdzięczny za wymiary pomieszczeń, rysunki, a także kosztorys na jaroslaw.waraksa@wp.pl. Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2017 Witam, jestem zainteresowany tym projektem i byłbym wdzięczny za wymiary pomieszczeń, rysunki, a także kosztorys na jaroslaw.waraksa@wp.pl. Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość aniaw Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2017 czy do projektu dostajemy zgodę na zmiany w ramach adaptacji projektu?? Cytuj
Gość Daniel Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2017 Witam, jestem bardzo zainteresowany tym projektem i byłbym wdzięczny za poszczególne wymiary pomieszczeń, oraz rysunki, a także kosztorys. Mój e-mail to daniel_papiez@b-f.com Dziękuje i Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2017 czy do projektu dostajemy zgodę na zmiany w ramach adaptacji projektu?? Witam Wraz z projektem otrzymują Państwo zgodę na wprowadzenie zmian do projektu. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2017 Witam, jestem bardzo zainteresowany tym projektem i byłbym wdzięczny za poszczególne wymiary pomieszczeń, oraz rysunki, a także kosztorys. Mój e-mail to daniel_papiez@b-f.com Dziękuje i Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2017 Witam, jestem zainteresowana tym projektem i byłabym wdzięczna za wymiary pomieszczeń, rysunki, a także kosztorys na jgajus@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2017 Witam, jestem zainteresowana tym projektem i byłabym wdzięczna za wymiary pomieszczeń, rysunki, a także kosztorys na jgajus@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2017 Witam, jestem zainteresowana tym projektem i proszę o wymiary pomieszczeń oraz rysunki oraz kosztorys. Mój e-mail ewelinaptasnik@op. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2017 Witam, jestem zainteresowana tym projektem i proszę o wymiary pomieszczeń oraz rysunki oraz kosztorys. Mój e-mail ewelinaptasnik@op. Dziękuje i pozdrawiam. witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość paweł Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Maj 2017 Witam, jestem bardzo zainteresowany tym projektem i byłbym wdzięczny za poszczególne wymiary pomieszczeń, oraz rysunki, a także kosztorys. Mój e-mail to binczyckipawel@onet.eu dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2017 Witam, jestem bardzo zainteresowany tym projektem i byłbym wdzięczny za poszczególne wymiary pomieszczeń, oraz rysunki, a także kosztorys. Mój e-mail to binczyckipawel@onet.eu dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
nurse Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2017 Dzień dobry. Mam pytanie o poddasze..czy są tam jakieś słupy podtrzymujące dach? Pokazywałam projekt potencjalnemu wykonawcy i straszy mnie ze w pokoju i łazience "pewnie" jest słup. Mogłabym prosić o jakiś szkic, może zestawienie więźby na mojra1 @outlook.com? Z góry dziekuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2017 Dzień dobry. Mam pytanie o poddasze..czy są tam jakieś słupy podtrzymujące dach? Pokazywałam projekt potencjalnemu wykonawcy i straszy mnie ze w pokoju i łazience "pewnie" jest słup. Mogłabym prosić o jakiś szkic, może zestawienie więźby na mojra1 @outlook.com? Z góry dziekuję i pozdrawiam Witam W projekcie nie występują słupy na poddaszu. Na podany adres mailowy prześle Pani poglądowe rysunki i inne dostępne przed zakupem projektu materiały. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2017 Witam, czy jest w planie projekt instalacji elektrycznej oraz C.O Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi