kajman83 Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 Zdjęcia Belli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotr Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 witam, czy mozna ten domek podpiwniczyc? jest taka opcja? dziekuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 witam, czy mozna ten domek podpiwniczyc? jest taka opcja? dziekuje pozdrawiam Witam Budynek można podpiwniczyć na etapie adaptacji projektu, nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Można to rozwiązać podobnie jak w projekcie Galaktyka IIIp https://www.dobredomy.pl/projekt/galaktykaIIIp/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Witam Proszę o podanie adresu mailowego. Pozdrawiam mk091993@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jula Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na emaila jjackiewicz90@wp.pl.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Zdjęcia Belli. MK091993@GMAIL.COM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 mk091993@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na emaila jjackiewicz90@wp.pl.Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Witam! jakie wymiary ma salon, ile długości ma ściana z tv i kominkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Witam! jakie wymiary ma salon, ile długości ma ściana z tv i kominkiem? Witam Proszę o kontakt na info@dobredomy.pl - prześlemy szczegółowo zwymiarowane rysunki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotrek Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Dzień dobry. Proszę o przesłanie dokładnych informacji na temat projektu Bella na adres mailowy pboro20@wp.pl. z gory dziekuje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly0404 Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Oto nasza budowa domu bella http://forum.dobredomy.pl/topic/3660-budowa-domu-bella/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Dzień dobry. Proszę o przesłanie dokładnych informacji na temat projektu Bella na adres mailowy pboro20@wp.pl. z gory dziekuje. pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pulinka Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Owszem wprowadziłem kilka zmian. Dorobiłem wejście do kotłowni z zewnątrz oraz zadaszenie nad nim, piętro podniosłem o jeden pustak. Na górze zmniejszyłem łazienkę i zrobiłem pralnie z suszarnią, garderobę oddzieliłem od sypialni wejście jest z korytarza. Dodałem okno nad klatką schodową. Dziękuję za informacje. Podobne zmiany wprowadziłam, ale pomysł z pralnią/suszarnią dobry, chyba podkradnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość K.B. Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Dzień dobry, poproszę o dodatkowe materiały na maila krzysztof.bochna@o2.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Dzień dobry, poproszę o dodatkowe materiały na maila krzysztof.bochna@o2.pl Pozdrawiam Dzień dobry, oczywiście prześlemy materiały dodatkowe na wskazany adres mailowy. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paulina Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Domek przepiekny pod koniec października zaczynamy wykończenia w srodku narazie plytki tylko w kotlowni żeby piec wstawić budujemy Pabianice koło Łodzi wszystko z projektu tylko nie ma spiżarki w kuchni jest otwarta jest boski Czy ktoś z państwa wybudował już dom z tego projektu i zechciał by się podzielić zdjęciami lub umożliwił obejrzenie domu? Witam serdecznie, czy mogłaby Pani wstawić zdjęcia z realizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kajman83 Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Domek przepiekny pod koniec października zaczynamy wykończenia w srodku narazie plytki tylko w kotlowni żeby piec wstawić budujemy Pabianice koło Łodzi wszystko z projektu tylko nie ma spiżarki w kuchni jest otwarta jest boski Czy ktoś z państwa wybudował już dom z tego projektu i zechciał by się podzielić zdjęciami lub umożliwił obejrzenie domu? Witam serdecznie, czy mogłaby Pani wstawić zdjęcia z realizacji? Witam. Ja zacząłem budowę jest na razie stan surowy zamknięty. http://www.kajman83.mojabudowa.pl/ tutaj mam zdjęcia domu. Mój email kajman83@o2.pl czy mógłby Pan/Pani wysłąć jakieś zdjęcia na email?? Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karolina Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 Domek przepiekny pod koniec października zaczynamy wykończenia w srodku narazie plytki tylko w kotlowni żeby piec wstawić budujemy Pabianice koło Łodzi wszystko z projektu tylko nie ma spiżarki w kuchni jest otwarta jest boski Czy ktoś z państwa wybudował już dom z tego projektu i zechciał by się podzielić zdjęciami lub umożliwił obejrzenie domu? Witam serdecznie, czy mogłaby Pani wstawić zdjęcia z realizacji? Witam, czy mogliby Państwo podzielić się zdjęciami z budowy ? Ja osobiście też, chcę zdecydować się na ten projekt, jestem bardzo ciekawa jak to wygląda wizualnie, jestem zwolenniczką zlikwidowania spiżarni na rzecz kuchni. carolina.lachacz@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 Witam. Ja zacząłem budowę jest na razie stan surowy zamknięty. http://www.kajman83.mojabudowa.pl/ tutaj mam zdjęcia domu. Mój email kajman83@o2.pl czy mógłby Pan/Pani wysłąć jakieś zdjęcia na email?? Z góry dziękuje. Pozdrawiam. prosimy o wrzucenie kilku zdjęć również tu na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KR Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2017 Witam, Jak nazywają się płytki elewacyjne użyte w projekcie? i z jakiego rodzaju kamienia są wykonane? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 Witam, Jak nazywają się płytki elewacyjne użyte w projekcie? i z jakiego rodzaju kamienia są wykonane? Pozdrawiam Witam. Rodzaj kamienia trzeba dobrać według własnych preferencji. W projekcie jest tylko zasugerowany materiał oraz kolor - okładzina z płyt kamiennych, kolor jasny szary. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dorota Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń? na dgasinska@wp.pl. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Witam.Proszę o szczegółowe rysunki na maila aivan6@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń? na dgasinska@wp.pl. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi