Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 537
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość piotrek
Napisano

Dzień dobry. Proszę o przesłanie dokładnych informacji na temat projektu Bella na adres mailowy pboro20@wp.pl. z gory dziekuje. pozdrawiam

Gość Pulinka
Napisano

Owszem wprowadziłem kilka zmian. Dorobiłem wejście do kotłowni z zewnątrz oraz zadaszenie nad nim, piętro podniosłem o jeden pustak. Na górze zmniejszyłem łazienkę i zrobiłem pralnie z suszarnią, garderobę oddzieliłem od sypialni wejście jest z korytarza. Dodałem okno nad klatką schodową.

Dziękuję za informacje. Podobne zmiany wprowadziłam, ale pomysł z pralnią/suszarnią dobry, chyba podkradnę. 

Gość Paulina
Napisano

Domek przepiekny pod koniec października zaczynamy wykończenia w srodku narazie plytki tylko w kotlowni żeby piec wstawić budujemy Pabianice koło Łodzi wszystko z projektu tylko nie ma spiżarki w kuchni jest otwarta jest boski

Czy ktoś z państwa wybudował już dom z tego projektu i zechciał by się podzielić zdjęciami lub umożliwił obejrzenie domu?

Witam serdecznie,

czy mogłaby Pani wstawić zdjęcia z realizacji?

Gość kajman83
Napisano

Domek przepiekny pod koniec października zaczynamy wykończenia w srodku narazie plytki tylko w kotlowni żeby piec wstawić budujemy Pabianice koło Łodzi wszystko z projektu tylko nie ma spiżarki w kuchni jest otwarta jest boski Czy ktoś z państwa wybudował już dom z tego projektu i zechciał by się podzielić zdjęciami lub umożliwił obejrzenie domu?
  Witam serdecznie, czy mogłaby Pani wstawić zdjęcia z realizacji?

Witam. Ja zacząłem budowę jest na razie stan surowy zamknięty. http://www.kajman83.mojabudowa.pl/ tutaj mam zdjęcia domu. Mój email kajman83@o2.pl czy mógłby Pan/Pani wysłąć jakieś zdjęcia na email?? Z góry dziękuje. Pozdrawiam.

Gość Karolina
Napisano

Domek przepiekny pod koniec października zaczynamy wykończenia w srodku narazie plytki tylko w kotlowni żeby piec wstawić budujemy Pabianice koło Łodzi wszystko z projektu tylko nie ma spiżarki w kuchni jest otwarta jest boski Czy ktoś z państwa wybudował już dom z tego projektu i zechciał by się podzielić zdjęciami lub umożliwił obejrzenie domu?
  Witam serdecznie, czy mogłaby Pani wstawić zdjęcia z realizacji?

Witam, czy mogliby Państwo podzielić się zdjęciami z budowy ? Ja osobiście też, chcę zdecydować się na ten projekt, jestem bardzo ciekawa jak to wygląda wizualnie, jestem zwolenniczką zlikwidowania spiżarni na rzecz kuchni. carolina.lachacz@wp.pl

Napisano

Witam,

Jak nazywają się płytki elewacyjne użyte w projekcie? i z jakiego rodzaju kamienia są wykonane? Pozdrawiam

Napisano

Witam, Jak nazywają się płytki elewacyjne użyte w projekcie? i z jakiego rodzaju kamienia są wykonane? Pozdrawiam

Witam. Rodzaj kamienia trzeba dobrać według własnych preferencji. W projekcie jest tylko zasugerowany materiał oraz kolor - okładzina z płyt kamiennych, kolor jasny szary. Pozdrawiam.

Gość Dorota
Napisano

Witam można prosić o szczegółowe rysunki oraz wymiary pomieszczeń? na dgasinska@wp.pl.  Pozdrawiam.