Gość Grzegorz Napisano 27 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2016 Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na mail grzegorz.kozerski@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na mail grzegorz.kozerski@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pAWEŁ Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 http://www.kajman83.mojabudowa.pl jak na razie stan surowy, ale na wiosnę zaczynamy wykańczać. witam my jestesmy w trakcje budowy tego domu juz fundamenty sa z płyta a reszte na wiosne czy mozemy wiedziec jakie koszta były tej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzesiek Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Witam, czy ktoś z Państwa buduje ten domek, i chciałby podzielić się zdjęciami z budowy, byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam rudzik21@onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pulinka Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 http://www.kajman83.mojabudowa.pl jak na razie stan surowy, ale na wiosnę zaczynamy wykańczać. Ile wyniósł Pana stan surowy? Też planuję na wiosnę budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kajman Napisano 1 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2017 Stan surowy wyniósł 88 tyś. pokrycie dachowe 37 tyś. dachówka ceramiczna, okna wstawiają za dwa dni koszt z drzwiami wejściowymi i do kotłowni 20 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Martyna Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Witam proszę o przesłanie szczegółowych materiałów projektu Bella na adres zawadzkam20@wp.pl dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość julia Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 http://www.kajman83.mojabudowa.pl jak na razie stan surowy, ale na wiosnę zaczynamy wykańczać. Ile wyniósł Pana stan surowy? Też planuję na wiosnę budowę. Super domek,też o takim właśnie marzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Stan surowy wyniósł 88 tyś. pokrycie dachowe 37 tyś. dachówka ceramiczna, okna wstawiają za dwa dni koszt z drzwiami wejściowymi i do kotłowni 20 tyś. z czego pan stawiał dom i w tej cenie 88 tys robił pan cos sam czy wszystko firma i ile wzieli murarze za postawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Witam proszę o przesłanie szczegółowych materiałów projektu Bella na adres zawadzkam20@wp.pl dziękuję i pozdrawiam! Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kajman Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Stan surowy wyniósł 88 tyś. pokrycie dachowe 37 tyś. dachówka ceramiczna, okna wstawiają za dwa dni koszt z drzwiami wejściowymi i do kotłowni 20 tyś. z czego pan stawiał dom i w tej cenie 88 tys robił pan cos sam czy wszystko firma i ile wzieli murarze za postawienie Wszystkie prace robiła firma, materiały kosztowały 58 tyś., a robocizna 30 tyś z więźbą dachową, deskowaniem i papowaniem, ja musiałem tylko opłacić koparkę do wykopu i zakopania fundamentów. wszystkie koszty są na blogu : http://www.kajman83.mojabudowa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Wszystkie prace robiła firma, materiały kosztowały 58 tyś., a robocizna 30 tyś z więźbą dachową, deskowaniem i papowaniem, ja musiałem tylko opłacić koparkę do wykopu i zakopania fundamentów. wszystkie koszty są na blogu : http://www.kajman83.mojabudowa.pl Witam Zachęcamy do umieszczenia kilku zdjęć również na naszym forum - niewątpliwie będzie to cenny materiał dla pozostałych forumowiczów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na email kingajaszczur@o2.pl. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na email kingajaszczur@o2.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pulinka Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Stan surowy wyniósł 88 tyś. pokrycie dachowe 37 tyś. dachówka ceramiczna, okna wstawiają za dwa dni koszt z drzwiami wejściowymi i do kotłowni 20 tyś. Dziękuję bardzo za odpowiedź. Przybliżył mi Pan trochę koszty. Pan z jakiej części Polski bo nie ukrywam ale chciałabym obejrzeć domek, jeśli byłaby taka możliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pAwLa Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2017 Witam. Planuję budowę domu i jestem zainteresowany projektem BELLA. Czy mógł bym otrzymać od Państwa dodatkowe, bardziej szczegółowe materiały dotyczące tego projektu? Mój adres email: pawla@vp.pl . Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pulinka Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2017 Wszystkie prace robiła firma, materiały kosztowały 58 tyś., a robocizna 30 tyś z więźbą dachową, deskowaniem i papowaniem, ja musiałem tylko opłacić koparkę do wykopu i zakopania fundamentów. wszystkie koszty są na blogu : http://www.kajman83.mojabudowa.pl Jakieś zmiany wprowadzał Pan w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2017 Witam. Planuję budowę domu i jestem zainteresowany projektem BELLA. Czy mógł bym otrzymać od Państwa dodatkowe, bardziej szczegółowe materiały dotyczące tego projektu? Mój adres email: pawla@vp.pl . Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KR Napisano 9 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2017 Witam, Mam pytanie czy ściany nośne w tym projekcie można wybudować z Betonu Komórkowego Solbet 24x24x59 kl. 600? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2017 Witam, Mam pytanie czy ściany nośne w tym projekcie można wybudować z Betonu Komórkowego Solbet 24x24x59 kl. 600? Dzień dobry, Możliwe jest zastosowanie innych materiałów niż użyte w projekcie (również bloczków z bet. komórkowego). Zmianę taką może wprowadzić architekt na etapie adaptacji. Należy wówczas zwrócić uwagę czy nie zachodzi konieczność wzmocnienia takiej ściany ( np. w miejscach oparcia podciągów ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kajman Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Wszystkie prace robiła firma, materiały kosztowały 58 tyś., a robocizna 30 tyś z więźbą dachową, deskowaniem i papowaniem, ja musiałem tylko opłacić koparkę do wykopu i zakopania fundamentów. wszystkie koszty są na blogu : http://www.kajman83.mojabudowa.pl Jakieś zmiany wprowadzał Pan w projekcie? Owszem wprowadziłem kilka zmian. Dorobiłem wejście do kotłowni z zewnątrz oraz zadaszenie nad nim, piętro podniosłem o jeden pustak. Na górze zmniejszyłem łazienkę i zrobiłem pralnie z suszarnią, garderobę oddzieliłem od sypialni wejście jest z korytarza. Dodałem okno nad klatką schodową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotrk Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Wszystkie prace robiła firma, materiały kosztowały 58 tyś., a robocizna 30 tyś z więźbą dachową, deskowaniem i papowaniem, ja musiałem tylko opłacić koparkę do wykopu i zakopania fundamentów. wszystkie koszty są na blogu : http://www.kajman83.mojabudowa.pl Jakieś zmiany wprowadzał Pan w projekcie? Owszem wprowadziłem kilka zmian. Dorobiłem wejście do kotłowni z zewnątrz oraz zadaszenie nad nim, piętro podniosłem o jeden pustak. Na górze zmniejszyłem łazienkę i zrobiłem pralnie z suszarnią, garderobę oddzieliłem od sypialni wejście jest z korytarza. Dodałem okno nad klatką schodową. Czy moglby pan dodac zdjecie z rzutem poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kajman Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 Wszystkie prace robiła firma, materiały kosztowały 58 tyś., a robocizna 30 tyś z więźbą dachową, deskowaniem i papowaniem, ja musiałem tylko opłacić koparkę do wykopu i zakopania fundamentów. wszystkie koszty są na blogu : http://www.kajman83.mojabudowa.pl Jakieś zmiany wprowadzał Pan w projekcie? Owszem wprowadziłem kilka zmian. Dorobiłem wejście do kotłowni z zewnątrz oraz zadaszenie nad nim, piętro podniosłem o jeden pustak. Na górze zmniejszyłem łazienkę i zrobiłem pralnie z suszarnią, garderobę oddzieliłem od sypialni wejście jest z korytarza. Dodałem okno nad klatką schodową. Czy moglby pan dodac zdjecie z rzutem poddasza? zdjęcie będzie dodane na forum dobredomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 Witam prosiłbym o rysunki szczegółowe odbicia lustrzanego projektu bella pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Witam prosiłbym o rysunki szczegółowe odbicia lustrzanego projektu bella pozdrawiam. Witam Proszę o podanie adresu mailowego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi