Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2019 15 godzin temu, Gość Anna napisał: Dobry wieczór Jestem zainteresowana projektem. Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres : anna.makosza@gmx.de Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartosz Napisano 7 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2019 Witam, jestem zainteresowany ww projektem Amanda II. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji na bartosz.rychter@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2019 10 godzin temu, Gość Bartosz napisał: Witam, jestem zainteresowany ww projektem Amanda II. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji na bartosz.rychter@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Darek Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2019 Witam, jestem zainteresowany ww projektem Amanda II. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji na dariuszkulka@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2019 13 godzin temu, Gość Darek napisał: Witam, jestem zainteresowany ww projektem Amanda II. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji na dariuszkulka@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marcin Napisano 22 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2019 Czy ktoś jest na etapie realizacji projektu ? Bardzo proszę o kontakt : Marcin.paskuda@gmail.com Cytuj
Gość Maciej Napisano 8 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2020 Witam, jestem zainteresowany ww projektem Amanda II. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji wraz z kosztorysem na maciej.grzybowski@ecolab.com Z góry bardzo dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2020 11 godzin temu, Gość Maciej napisał: Witam, jestem zainteresowany ww projektem Amanda II. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji wraz z kosztorysem na maciej.grzybowski@ecolab.com Z góry bardzo dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość ANITA Napisano 21 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2020 Witam, jestem zainteresowana projektem Amanda II. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji na anita.dadacz@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2020 16 godzin temu, Gość ANITA napisał: Witam, jestem zainteresowana projektem Amanda II. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji na anita.dadacz@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Chrystian Napisano 3 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2020 Witam, jestem zainteresowany projektem Amanda II odbicie lustrzane. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji wraz z kosztorysem na g3ffer@gmail.com Z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2020 W dniu 3.07.2020 o 17:52, Gość Chrystian napisał: Witam, jestem zainteresowany projektem Amanda II odbicie lustrzane. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji wraz z kosztorysem na g3ffer@gmail.com Z góry dziękuję Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi