Dobre Domy Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Amanda II z dwustanowiskowym garażem, można prosić bezpłatne materiały na adres suderpawel21@gmail.com Dziękuje Pozdrawiam Witam, materiały szczegółowe prześlemy w dniu dzisiejszym, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Magda Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 Witam, Jestem zainteresowana Projektem domu Amanda II czy mógła bym dostać bezpłatne dokumenty oraz kosztorys szczegółowy bardzo dziękuje Magdalena Langer magdalena_langer@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Witam, Jestem zainteresowana Projektem domu Amanda II czy mógła bym dostać bezpłatne dokumenty oraz kosztorys szczegółowy bardzo dziękuje Magdalena Langer magdalena_langer@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michał Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Amanda II z dwustanowiskowym garażem, można prosić bezpłatne materiały na adres djtrancer@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Amanda II z dwustanowiskowym garażem, można prosić bezpłatne materiały na adres piotrjagoda_biuro@wp.pl Dziękuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Amanda II z dwustanowiskowym garażem, można prosić bezpłatne materiały na adres piotrjagoda_biuro@wp.pl Dziękuje Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem AMANDA II, czy można prosić o przesłanie na maila marcin.paskuda@gmail.com bezpłatnych materiałów ?, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem AMANDA II, czy można prosić o przesłanie na maila marcin.paskuda@gmail.com bezpłatnych materiałów ?, pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karolina Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 Dzień dobry, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorys na mail karolinastojowska@gmail.com Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Dzień dobry, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorys na mail karolinastojowska@gmail.com Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 2 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem AMANDA II- LUSTRO, czy można prosić o przesłanie na maila raczkowskimariusz@gmail.com bezpłatnych materiałów ?, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem AMANDA II- LUSTRO, czy można prosić o przesłanie na maila raczkowskimariusz@gmail.com bezpłatnych materiałów ?, pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agnieszka Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem, bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres alewandowska51@wp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem, bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres alewandowska51@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin M. Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 Dzień dobry, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorys na mail Ma_cinek@vp.pl dziękuję, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 Dzień dobry, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorys na mail Ma_cinek@vp.pl dziękuję, pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2018 Witam, prosze o podesłanie szczegółowych rzutów z wymiarami na adres piotrkac@interia.pl dziekuje i pozdrawiam pk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 Witam, prosze o podesłanie szczegółowych rzutów z wymiarami na adres piotrkac@interia.pl dziekuje i pozdrawiam pk Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ola Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Dobry wieczór Jestem zainteresowana projektem. Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres alekow33@gmail.com Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 Dobry wieczór Jestem zainteresowana projektem. Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres alekow33@gmail.com Dziękuję Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Monika Napisano 6 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem Amanda II. Mogę prosić o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy monikamolencka@interia.pl ? Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem Amanda II. Mogę prosić o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy monikamolencka@interia.pl ? Pozdrawiam serdecznie. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jakub Napisano 10 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2019 Dobry wieczór Jestem zainteresowany projektem. Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres jakub7222@interia.pl Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2019 11 godzin temu, Gość Jakub napisał: Dobry wieczór Jestem zainteresowany projektem. Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres jakub7222@interia.pl Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 16 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 Dobry wieczór Jestem zainteresowana projektem. Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres : anna.makosza@gmx.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi