Redaktor Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2015 Projekt domu Amanda II Szczegółowy opis projektu domu Amanda II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/amandaII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Magdalena Matras-Górka Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Witam serdecznie Jestem zainteresowana projektem Amanda II. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy magdalena-matras1@wp.pl. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Witam serdecznie Jestem zainteresowana projektem Amanda II. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy magdalena-matras1@wp.pl. Pozdrawiam serdecznie. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaktor Napisano 21 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kasia Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 witam. prosze o przesłanie wszystkich dostępnych rysunków i materiałów dotyczących powyzszego projektu na adres : kaskaadamek@wp.pl dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2016 witam. prosze o przesłanie wszystkich dostępnych rysunków i materiałów dotyczących powyzszego projektu na adres : kaskaadamek@wp.pl dziekuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jakub Fuks Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Witam serdecznie Jestem zainteresowana projektem Amanda II. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy jakub_fuks@o2.pl. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Witam serdecznie Jestem zainteresowana projektem Amanda II. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy jakub_fuks@o2.pl. Pozdrawiam serdecznie. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zibenia Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Ja również witam serdecznie Również jestem zainteresowany tym projektem (Amanda II). Jeżeli to możliwe to proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz kosztorysu, na adres mailowy: zibenia@o2.pl. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Ja również witam serdecznie Również jestem zainteresowany tym projektem (Amanda II). Jeżeli to możliwe to proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz kosztorysu, na adres mailowy: zibenia@o2.pl. Pozdrawiam serdecznie. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość M. Borkowski Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Piękny dom. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy bo1rek@poczta.onet.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Piękny dom. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy bo1rek@poczta.onet.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michal Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Ja również witam serdecznie Również jestem zainteresowany tym projektem (Amanda II). Jeżeli to możliwe to proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz kosztorysu, na adres mailowy: motopl@interia.pl Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Ja również witam serdecznie Również jestem zainteresowany tym projektem (Amanda II). Jeżeli to możliwe to proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz kosztorysu, na adres mailowy: motopl@interia.pl Pozdrawiam serdecznie. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość K.Z. Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Dzień dobry. Chyba znaleźliśmy projekt spełniający wszystkie nasze wymagania czy mogę poprosić o przesłanie Materiałów również do mnie kasienka09_88@o2.pl? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kasia Z Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Dzień dobry. Czy mogłabym również poprosić o przesłanie materiałów? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Dzień dobry. Chyba znaleźliśmy projekt spełniający wszystkie nasze wymagania czy mogę poprosić o przesłanie Materiałów również do mnie kasienka09_88@o2.pl? pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Dzień dobry. Czy mogłabym również poprosić o przesłanie materiałów? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Proszę o podanie adresu mailowego na który będziemy mogli przesłać materiały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Oliwia Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Dzień dobry,Jestem zainteresowana projektem. Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres olia2606@gmail.com.Z góry dziękuję.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Dzień dobry, Jestem zainteresowana projektem. Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres olia2606@gmail.com. Z góry dziękuję. Pozdrawiam serdecznie. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małgorzata Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem. Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres kica.malgorzata@gmail.com. Z góry dziękuję. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem. Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres kica.malgorzata@gmail.com. Z góry dziękuję. Pozdrawiam serdecznie. Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość darek Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Można prosić o materiały? szczegółowy kosztorys + rzuty i przekroje z wymiarami. dstasik@poczta.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Można prosić o materiały? szczegółowy kosztorys + rzuty i przekroje z wymiarami. dstasik@poczta.onet.pl Dzień dobry, rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 25 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Amanda II z dwustanowiskowym garażem, można prosić bezpłatne materiały na adres suderpawel21@gmail.com Dziękuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi