Gość Sylwia Napisano 6 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2017 Witam,poprosze o wyslanie wszelkich dostepnych materialow na adres sewila92@gmail.com Dziekuje bardzo. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2017 Witam,poprosze o wyslanie wszelkich dostepnych materialow na adres sewila92@gmail.com Dziekuje bardzo. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2017 Witam. Jestem w trakcie budowy domku Lusi. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2017 Witam. Jestem w trakcie budowy domku Lusi. prosimy o zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2017 Witam czy moglibyście wysłać na pocztę gumis007@vp.pl wszelkie materiały chodzi mi o dokładniejsze wymiary . Z góry dziękuje . Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2017 Witam czy moglibyście wysłać na pocztę gumis007@vp.pl wszelkie materiały chodzi mi o dokładniejsze wymiary . Z góry dziękuje . Pozdrawiam witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2017 Zdjęcia z budowy na moim blogu. http://magdziaszek.mojabudowa.pl Pozdrawiam. Cytuj
Gość Jarek Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Witam. Proszę o materiały dodatkowe na pocztę jaro8925@wp.pl dziękuje Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2018 Witam. Proszę o materiały dodatkowe na pocztę jaro8925@wp.pl dziękuje Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Emilia Napisano 18 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2018 Witam,poprosze o wyslanie wszelkich dostepnych materialow na adres emilaaz@gmail.com. Dziekuje bardzo. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2018 Witam,poprosze o wyslanie wszelkich dostepnych materialow na adres emilaaz@gmail.com. Dziekuje bardzo. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Emilia Napisano 19 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2018 Witam ,bardzo podoba mi się projekt Lusi , ale zależy mi bardzo na jednym pokoju na dole ( sypialni ) czy jest to możliwe ? proszę o odpowiedź w e-mailu emilaaz@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2018 Witam ,bardzo podoba mi się projekt Lusi , ale zależy mi bardzo na jednym pokoju na dole ( sypialni ) czy jest to możliwe ? proszę o odpowiedź w e-mailu emilaaz@gmail.com Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Papek Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2018 Witam, tak samo jako poprzednik zastanawiałem się czy da radę sensownie wydzielić niewielki pokój/gabinet na dole? Drugie moje pytanie dotyczy zadaszenia tarasu - czy nie będzie problemu, żeby na etapie adaptacji zmienić go na większy, dwuspadowy np. na taki jaki jest w Jarzębinie III? Prosiłbym o odpowiedź i przesłanie dostępnych dokumentów (Lusi - lustro) na adres: piotr.mezyk@mail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 16 godzin temu, Papek napisał: Witam, tak samo jako poprzednik zastanawiałem się czy da radę sensownie wydzielić niewielki pokój/gabinet na dole? Drugie moje pytanie dotyczy zadaszenia tarasu - czy nie będzie problemu, żeby na etapie adaptacji zmienić go na większy, dwuspadowy np. na taki jaki jest w Jarzębinie III? Prosiłbym o odpowiedź i przesłanie dostępnych dokumentów (Lusi - lustro) na adres: piotr.mezyk@mail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan odpowiedź na pytanie. Pozdrawiam! Cytuj
Gość PATRYK Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2018 Witam. Czy mogę prosić o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres milanowicz93@gmail.com Dziękuję bardzo Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2018 19 minut temu, Gość PATRYK napisał: Witam. Czy mogę prosić o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres milanowicz93@gmail.com Dziękuję bardzo Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Zuza Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2019 Czy można prosić o przesłanie kosztorysu na adres zgasior82@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2019 54 minuty temu, Gość Zuza napisał: Czy można prosić o przesłanie kosztorysu na adres zgasior82@gmail.com Dzień dobry, W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Więcej informacji na ich temat znajdzie Pani na naszej stronie internetowej w zakładce "Sklep" oraz dzwoniąc do nas telefonicznie. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Bogdan Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2019 Czy mogę prosić o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres brebacz@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2019 6 godzin temu, Gość Bogdan napisał: Czy mogę prosić o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres brebacz@interia.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2019 Witam, proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu na adres marzenaxd18@wp.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2019 7 godzin temu, Gość Gość napisał: Witam, proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu na adres marzenaxd18@wp.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kuba i Marta Napisano 24 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2019 Dzień dobry. Zastanawiamy się pomiędzy tym projektem a projektem "Telimena". Czy możemy prosić o przesłanie materiałów dotyczących projektu Lusi na maila cubus41@wp.pl ? Z góry dziękujemy Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2019 Teraz, Gość Kuba i Marta napisał: Dzień dobry. Zastanawiamy się pomiędzy tym projektem a projektem "Telimena". Czy możemy prosić o przesłanie materiałów dotyczących projektu Lusi na maila cubus41@wp.pl ? Z góry dziękujemy Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi