Gość R. Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2017 Jakie macie wkady do kominka z płaszczem wodnym? Cytuj
Gość Joanna Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2017 Tak zamówiłam pod wymiar - wszystko jeden wykonawca (kuchnia, szafa w holu, stolik pod tv szklana witryna, garderoba z drzwiami przesuwnymi, pokoik Mai-zabudowa szafa półki, biurko szafki na kolkach, domki tablicowe, kibelek szafka, ganek wieszaki i schowek na buty, szafki w przejściu do pralni oraz cała pralnia a no i szafki nocne w sypialni) ? mega wykonawca szacun dla p. Michała za cierpliwość do moich wymysłów. Chociaż sam przyznał, że całkiem nieźle wyszło hiii? Przesyłam zdjęcia szafy przesuwnej w przejściu do pralni Mam nadzieję że nie do góry nogami hmmm nie mogę inaczej bardzo mi przykro Eulalia Witam, zastanawiamy się nad tym projektem, ale martwimy się brakiem pokoju na dole. Nie mieliście takich obaw wybierając ten projekt? Cytuj
Gość A. Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2017 Witam, zastanawiamy się nad tym projektem, ale martwimy się brakiem pokoju na dole. Nie mieliście takich obaw wybierając ten projekt? Wszystko zależy czego oczekujesz od projektu. mi nie przeszkadza brak pokoju na dole, za to ubolewam nad tym że na dole jest małe wc. jeśli bardzo Ci zależy na pokoju na dole to wybierz inny projekt lub też zaadaptuj garaż na dodatkowy pokój. Cytuj
Gość A. Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2017 Witam oto kilka zdjęć Miloska ? niestety niektóre do góry nogami ale nie mogę inaczej Sąd krzesła i stół w jadalni, bo czegoś takiego szukam. jak z jakością krzeseł? Cytuj
Gość Barbara Napisano 23 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2018 Witam, czy wykonaliście łazienkę zgodnie z projektem(chodzi mi o tą z tulipanami)? Jeśli tak bardzo proszę o zdjęcia. Cytuj
ewadewa1 Napisano 16 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Wrzesień 2019 dzień dobry, szukam osób które wybudowały dom MILOS ze spiżarnią i pochwalą się efektem aranżacji kuchni oraz spiżarni chętnire równiez wraz z mężem obejrzelibyśmy domek na żywo- ktoś coś? serdecznie dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi