jolanta Napisano 3 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2016 o matko to skąd on wziął taką cenę ,czekam na kolejną wycenę od innego gościa,.U mnie pierwsza wersja to drewno druga to płyta ,też gięte drzwiczki sztuk 4, zawiasy blum ,szafka w kominie od kominka ,barek jeszcze wzór na górze segmentu tzw korona ,nic wymyślnego a cena szok! Cytuj
Gość Kate Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2016 Witam. Jestem zainteresowana budową domu Milos ale jedyne co mnie martwi to toaleta na parterze. Czy mogłabym prosić o jakieś całościowe zdjęcia środka toalety i czy nie ma dyskomfortu w jej użytkowaniu??? Cytuj
Gość Adam Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2016 Wymiary toalety: 165x103. Wysokość do skosu u mnie 178 cm, szerokość pułki pod skos 32 cm. Cytuj
Gość mariola Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2016 Mariola możesz wpaść tylko teraz będziemy kłaść tynki i wylewkę więc musisz trochę poczekać Cytuj
Gość mariloa Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2016 Dorotko przepraszam ze nie skorzystalam z zaproszenia ale walcze ze swoja budowa obecnie konczymy murowanie gory i więźba idzie bylismy w jaworze dlugo szukalsmy Twojego domku;-)niestesy nie trafilismy do Ciebie.moze podaj jakie to osiedle lub ulica to znajde po bryle domku. Cytuj
jolanta Napisano 24 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2016 Budynek mam juz odebrany ,zameldowałam się już w nowym domku ,zabudowa do kuchni wybrana (wyszło 18 tys) będzie w połowie lipca ,ogrodzenie już ku końcowi a w środku dalej trwają prace!I wszystko idzie tak powoli pozdrawiam Jola Cytuj
Gość Gość Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2016 Budynek mam juz odebrany ,zameldowałam się już w nowym domku ,zabudowa do kuchni wybrana (wyszło 18 tys) będzie w połowie lipca ,ogrodzenie już ku końcowi a w środku dalej trwają prace!I wszystko idzie tak powoli pozdrawiam Jola Poprosimy zdjęcia Cytuj
Gość Emilia Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2016 Właśnie. Dajcie pocieszyć oko chociaż waszymi postępami. Jestem ogromnie ciekawa co się u was zmieniło, jaki idą prace.Pozdrawiam Emilia Cytuj
Gość R. Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2016 Czy ktoś z Państwa zainstalował u siebie system rekuperacji? Jeśli tak to jaki to koszt ogółem? Cytuj
jolanta Napisano 17 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2016 Czy ktoś z Państwa zainstalował u siebie system rekuperacji? Jeśli tak to jaki to koszt ogółem? szczerze mówiąc zgubiłam się w tych rachunkach,ale koszt na dzień dzisiejszy około 400 tys (,bez działki) a mam już wykończone ,zapłacone za kuchnię ,drzwi wewnętrzne,część mebli kupionych do domu ,brak natomiast elewacji -zrobimy za rok niestety nie starczyło funduszu ,ale i tak jest piękny . Cytuj
Gość Adam Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2016 Koszt rekuperacji według firmy rekuperatory PL to koło 18-20 000 zł - zależy od wybranej technologii i sprzętu.Niestety z braku funduszy zrezygnowaliśmy z tego. Cytuj
Gość Adam Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2016 W tej chwili nasz milos prezentuje się następująco: Tu fotka sprzed kilku tygodni: Cytuj
jolanta Napisano 24 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2016 W tej chwili nasz milos prezentuje się następująco: Tu fotka sprzed kilku tygodni: piękny i tak szybko idzie! Cytuj
Gość Adam Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2016 Dziękuję. Podobno w sierpniu mamy się wprowadzić, ale ja jakoś nie wierzę Cytuj
Gość R. Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2016 W tej chwili nasz milos prezentuje się następująco: Tu fotka sprzed kilku tygodni: A kolor dachu, okien i bramy? kusi mnie rekuperacja ale jednak za wysoki koszt jak na nasz budżet i kredyt My zaczynamy w końcu w lipcu, oby Cytuj
Gość R. Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2016 Dziękuję. Podobno w sierpniu mamy się wprowadzić, ale ja jakoś nie wierzę A kiedy rozpoczął Pan budowę? ściana kolankowa była podnoszona? bardzo ładnie się prezentuje i już chciałabym być na tym etapie a nawet na początku nie jestem Cytuj
jolanta Napisano 28 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2016 A kolor dachu, okien i bramy? kusi mnie rekuperacja ale jednak za wysoki koszt jak na nasz budżet i kredyt My zaczynamy w końcu w lipcu, oby a gdzie drzwi do kotłowni ? ,zmieniliście coś? Cytuj
Gość Adam Napisano 29 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2016 Nie ma drzwi zewnętrznych kotłowni. Wejście jest tylko od strony garażu. Zaczęliśmy budowę we wrześniu ubiegłego roku. Okna, drzwi i brama kolor antracyt, dach kolor grafit. Cytuj
jolanta Napisano 30 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2016 Nie ma drzwi zewnętrznych kotłowni. Wejście jest tylko od strony garażu. Zaczęliśmy budowę we wrześniu ubiegłego roku. Okna, drzwi i brama kolor antracyt, dach kolor grafit. a u mnie drzwi są tylko zewnętrzne ,nie ma garażu zmieniłam na pokój i jest super! Cytuj
Gość Adam Napisano 1 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2016 Aaa no tak To fakt pokój na dole oczywiście przydałby się, ale coś za coś. Na poddaszu wyszedł nam nawet fajny stryszek. Wrzucę fotki jak zrobię. Cytuj
Gość R. Napisano 1 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2016 a u mnie drzwi są tylko zewnętrzne ,nie ma garażu zmieniłam na pokój i jest super! A zrobiła sobie Pani na dole prysznic? kiedyś tam jakby rodzinka się znacząco powiększyła albo syn chciałby z nami zamieszkać to wtedy zrobimy z garażu pokój i dodatkowo dla nas łazienkę teraz bez garażu byłby dla nas za duży metraż. Nie ma drzwi zewnętrznych kotłowni. Wejście jest tylko od strony garażu. Zaczęliśmy budowę we wrześniu ubiegłego roku. Okna, drzwi i brama kolor antracyt, dach kolor grafit. a jaki rodzaj ogrzewania? gazowe? my wstępnie chcieliśmy ekogroszek ale stanęło na gazowym i kominku z płaszczem wodnym. Cytuj
Gość Adam Napisano 2 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2016 Nie robiłem prysznica. Ogrzewanie na pelet. Cytuj
Gość R. Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2016 Podpowie ktoś jak się zabrać za przyłączenie gazu do działki a potem do domu? w projekcie jest schemat instalacji gazowej. przy adaptacji projektu architekt zrobił na mapce tylko przyłącze energetyczne, wodociągowe i odprowadzanie ścieków? czy teraz muszę kogoś szukać żeby naniósł na mapkę przyłącze gazowe? projektu wewnętrznej instalacji gazowej nie muszę robić skoro jest w projekcie czy trzeba projekt zaadaptować ? Cytuj
Gość Emilia Napisano 25 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2016 Jakie macie wymiary okien w pokojach na górze? Zmienialiście wielkości okien czy zgodnie z projektem? Cytuj
Gość R. Napisano 29 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2016 Jakie macie wymiary okien w pokojach na górze? Zmienialiście wielkości okien czy zgodnie z projektem? My wymiaru okien nie zmienialiśmy, dołożyliśmy okna dachowe w pokojach nad garażem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi