Gość Justyna Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Witam, również proszę o udostępnienie zdjęć z gotowej realizacji jeżeli już ktoś postawił ten dom. pozdrawiam Podaj adres e mail WitamMogę prosić o zdjęcia z gotowej realizacji tego domu? pozdrawiam Justyna tina280@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiek Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Witam, Prosiłbym o podesłanie zdjęć z gotowej realizacji, jeżeli już ktoś postawił ten dom. Podaję adres mailowy: krzysztof.baran86@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Czy ktos juz go realizowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Natalia Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Witam! Czy ktos juz jest w posiadaniu ow blizniaka? Jesli tak, poprosze o zdjecia z gotowej realizacji. Pozdrawiam Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Barbara Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 Jezeli dysponuja panstwo zdjeciami z realizacji tego projektu to bardzo prosze na email basiagaweda@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patryk Napisano 5 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2018 Witam.Jeżeli dysponują Państwo zdjęciami z realizacji tego projektu to bardzo proszę o kilka zdjęć na e-maila 1patrykcichocki@gmail.com Dziękuje, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzegorz Napisano 5 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2018 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem domu ofelia. Mam prośbę o przesłanie kosztorysu oraz zdjęć zakończonych realizacji. Dodatkow mam pytanie czy na życzenie klienta robią Państwo zmiany w projekcie. Adres mail: grzegorz.suwalowski@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2018 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem domu ofelia. Mam prośbę o przesłanie kosztorysu oraz zdjęć zakończonych realizacji. Dodatkow mam pytanie czy na życzenie klienta robią Państwo zmiany w projekcie. Adres mail: grzegorz.suwalowski@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Zmiany na projekt można nanieść na 2 sposoby: - w ramach adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem - zlecić naszym architektom - jest to dodatkowo płatna usługa. W sprawie szczegółów proszę o kontakt bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alina Napisano 9 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2018 Witam, mam pytanie czy ktoś z Państwa dysponuje zdjęciami z budowy swojego bliźniaka, jeżeli tak to bardzo proszę o wysłanie na maila alinaminda@onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karolina Napisano 5 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2018 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu bliźniaka na adres: kazajac84@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2018 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu bliźniaka na adres: kazajac84@gmail.com Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie udostępniamy ogólne zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego – prześle je na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 13 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2018 Witam, poproszę o przesłanie kosztorysu całego bliźniaka ( 2 rodziny ) projektu Ofelia na adres mailowy lukasso.malarro11@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 W dniu 13.08.2018 o 22:38, Gość Łukasz napisał: Witam, poproszę o przesłanie kosztorysu całego bliźniaka ( 2 rodziny ) projektu Ofelia na adres mailowy lukasso.malarro11@vp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość @wie Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 Czy ktoś z Was buduje bliźniaka wg. tego projektu ? Ja właśnie zamykam stan surowy i mam kilka pytań ... Jeśli ktoś chciałby się wymienić informacjami to zapraszam do kontaktu na pwierzban@hotmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 Dzień Dobry Bardzo proszę o przesłanie materiałów dot. projektu OFELIA na adres: robsup@wp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 2 godziny temu, Gość Robert napisał: Dzień Dobry Bardzo proszę o przesłanie materiałów dot. projektu OFELIA na adres: robsup@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Natalia Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2018 Witam! Czy również mogę prosić o zdjęcia gotowej realizacji z zewnątrz oraz w środku. Uprzejmie dziękuję i pozdrawiam Natalia tyczkaxxx25@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 8 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2019 Dzień dobry. Proszę o przesłanie kosztorysu budowy domu na adres mariuszfilipowicz@tlen.pl. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2019 9 godzin temu, Gość Mariusz napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie kosztorysu budowy domu na adres mariuszfilipowicz@tlen.pl. Pozdrawiam. Dzień dobry, kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego oraz zestawienie powierzchni dachu i ścian. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 9 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2019 9 godzin temu, Gość Mariusz napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie kosztorysu budowy domu na adres mariuszfilipowicz@tlen.pl. Pozdrawiam. Dzień dobry, kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego oraz zestawienie powierzchni dachu i ścian. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Czy zestawienie materiałów jest dla obu segmentów czy dla połówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2019 14 godzin temu, Gość Mariusz napisał: Dzień dobry, kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego oraz zestawienie powierzchni dachu i ścian. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Czy zestawienie materiałów jest dla obu segmentów czy dla połówki? Dzień dobry, zestawienie, które Pan otrzymał dotyczy obu segmentów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 Czy projekt ofelia można przerobić, jako dom jednorodzinny dwulokalowy ? Jaka byłaby wtedy cena projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2019 20 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Czy projekt ofelia można przerobić, jako dom jednorodzinny dwulokalowy ? Jaka byłaby wtedy cena projektu. Dzień dobry, Istnieje taka możliwość. Możemy przesłać rysunki do takiego projektu, który został kiedyś wykonany dla innego klienta. Jeśli projekt okaże się dla Państwa odpowiedni, uzgodnimy jego cenę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 20 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Czy projekt ofelia można przerobić, jako dom jednorodzinny dwulokalowy ? Jaka byłaby wtedy cena projektu. Dzień dobry, Istnieje taka możliwość. Możemy przesłać rysunki do takiego projektu, który został kiedyś wykonany dla innego klienta. Jeśli projekt okaże się dla Państwa odpowiedni, uzgodnimy jego cenę. Pozdrawiam bardzo proszę o przesłanie tych rysunków dla ofelii jednorodzinnej dwulokalowej. mail: andrzej_tomczak@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 2 godziny temu, Gość Andrzej napisał: Dzień dobry, Istnieje taka możliwość. Możemy przesłać rysunki do takiego projektu, który został kiedyś wykonany dla innego klienta. Jeśli projekt okaże się dla Państwa odpowiedni, uzgodnimy jego cenę. Pozdrawiam bardzo proszę o przesłanie tych rysunków dla ofelii jednorodzinnej dwulokalowej. mail: andrzej_tomczak@interia.pl Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi