Gość Mirek Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 Poproszę o informację jaką powierzchnię można uzyskać na strychu w opcji h=2,20 oraz h=1,40. Poza ty poproszę o bezpłatne zestawienie kosztorysowe Fabia IV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 Poproszę o informację jaką powierzchnię można uzyskać na strychu w opcji h=2,20 oraz h=1,40. Poza ty poproszę o bezpłatne zestawienie kosztorysowe Fabia IV. Witam Proszę o kontakt mailowy pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosia Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 Dzień dobry. Mam do sprzedania projekt domu Fabia IV- odbicie lustrzane w dobrej cenie.(musiałam zmienić projekt). Zainteresowanego proszę o kontakt mailowy: mbogunia@onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Basia Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 Dzień dobry. Mam do sprzedania projekt domu Fabia IV- odbicie lustrzane w dobrej cenie.(musiałam zmienić projekt). Zainteresowanego proszę o kontakt mailowy: mbogunia@onet.eu Czy oferta jest aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 Dzień dobry,jestem zainteresowana projektem Fabia IV i Justynian Mały II, proszę o przesłanie na e-maila anawel17@interia.pl dostępnych kosztorysów z zestawieniem materiałów oraz wymiary ścian. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 13 minut temu, Gość Anna napisał: Dzień dobry,jestem zainteresowana projektem Fabia IV i Justynian Mały II, proszę o przesłanie na e-maila anawel17@interia.pl dostępnych kosztorysów z zestawieniem materiałów oraz wymiary ścian. Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 9 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2019 Dzień dobry, mam pytanie czy możliwy jest w tym projekcie strop lekki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2019 13 godzin temu, Gość Anna napisał: Dzień dobry, mam pytanie czy możliwy jest w tym projekcie strop lekki? Dzień dobry, zmiana stropu na drewniany w tym projekcie jest możliwa. Jednak zastosowanie tradycyjnego stropu belkowego wraz z tradycyjną więźbą ciesielską będzie wymagało również wprowadzenia dodatkowych elementów podpierających w postaci podciągów żelbetowych bądź belek ze stali kształtowej. Rozwiązaniem alternatywnym jest zastosowanie więźby prefabrykowanej z wiązarów wg technologii firmy Mitek. W tym rozwiązaniu dolny pas drewnianych wiązarów stanowi jednocześnie konstrukcję stropu nad parterem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ARTUR Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 Witam w projekcie fundamentu są "Ławy" i mam pytanie czy mozna to zmienić na płytę fundamentową ? I czy musi to być zmienione na projekcie jak cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 3 godziny temu, Gość ARTUR napisał: Witam w projekcie fundamentu są "Ławy" i mam pytanie czy mozna to zmienić na płytę fundamentową ? I czy musi to być zmienione na projekcie jak cos ? Dzień dobry, Posadowienie budynku jest bardzo ważnym elementem, dlatego musi być załączone w dokumentacji technicznej. Można wprowadzić zmiany w sposobie posadowienia budynku. Płyta fundamentowa powinna być zaprojektowana przez konstruktora z uwzględnieniem warunków gruntowych na Pana działce. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaś Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2019 architekci nie chcą przeprojektować dachu fabi IV z25 na 30 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2019 1 godzinę temu, Gość jaś napisał: architekci nie chcą przeprojektować dachu fabi IV z25 na 30 stopni Dzień dobry, Tego typu zmianę można zlecić naszej pracowni. W tym celu prosimy o kontakt e-mailowy. Będziemy mogli wówczas wycenić koszt przeprojektowania oraz podać termin ewentualnej realizacji zamówienia. Zmian może dokonać również dowolnie wybrany przez Państwa uprawniony do tego architekt na etapie adaptacji projektu do warunków lokalnych. Jeżeli któryś nie chce podjąć się takiego zlecenia to proponuję udać się do innego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek Napisano 7 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2019 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnego kosztorysu na adres mailowy: barwis43@wp.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2019 9 godzin temu, Gość Bartek napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnego kosztorysu na adres mailowy: barwis43@wp.pl ? Dzień dobry, kosztorysy dla naszych projektów są dodatkowo płatne. Można zakupić kosztorys stanu surowego w cenie 74 zł + koszt wysyłki lub stanu wykończonego w cenie 305 zł + koszt wysyłki. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego, które udostępniamy bezpłatnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 Witam, prosiłbym o przygotowanie wyceny zmiany projektu Fabia IV Lustro. Zmiana dotyczy kąta nachylenia dachu z 25 na 30stopni gdyż takie mam wymagania wynikające z warunków zabudowy. Prosiłbym również o zestawienie kosztowe i szczegółowe rysunki projektu. wojosojos1993@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2019 14 godzin temu, Gość Wojtek napisał: Witam, prosiłbym o przygotowanie wyceny zmiany projektu Fabia IV Lustro. Zmiana dotyczy kąta nachylenia dachu z 25 na 30stopni gdyż takie mam wymagania wynikające z warunków zabudowy. Prosiłbym również o zestawienie kosztowe i szczegółowe rysunki projektu. wojosojos1993@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. W sprawie wyceny zmian bardzo proszę o wysłanie zapytania na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek Napisano 18 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2019 Wysłałem zapytanie o zmianę kąta nachylenia dachu na podany adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Fabia IV, proszę o przesłanie na e-mail daniel3007m@gmail.com dostępnych kosztorysów z zestawieniem materiałów oraz wymiary ścian. Czy ten projekt można zaadaptować i wybudować bez garażu? Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2019 12 godzin temu, Gość Daniel napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Fabia IV, proszę o przesłanie na e-mail daniel3007m@gmail.com dostępnych kosztorysów z zestawieniem materiałów oraz wymiary ścian. Czy ten projekt można zaadaptować i wybudować bez garażu? Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Można usunąć garaż na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katnik86 Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 Witam jestem zainteresowany tym projektem Fabia IV proszę o przedstawienie kosztów materiałów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 W dniu 23.11.2020 o 11:13, Katnik86 napisał: Witam jestem zainteresowany tym projektem Fabia IV proszę o przedstawienie kosztów materiałów. Pozdrawiam Dzień dobry, proszę podać adres e-mail celem wysłania materiałów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Fabia lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/555264522515413 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 6 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec Witam, Poproszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Fabia IV na adres email. adamkiewicz.dub@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec W dniu 6.07.2024 o 23:59, Gość Kamil napisał: Witam, Poproszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Fabia IV na adres email. adamkiewicz.dub@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Kamil Dzień dobry, Dostępne materiały zostały przesłane na podany adres e-mail. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi