Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Projekt Fabia IV

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Gość Gosia

Dzień dobry.

Mam do sprzedania projekt domu Fabia IV- odbicie lustrzane w dobrej cenie.(musiałam zmienić projekt). Zainteresowanego proszę o kontakt mailowy: mbogunia@onet.eu

• 4 weeks later...
Gość Basia

Dzień dobry. Mam do sprzedania projekt domu Fabia IV- odbicie lustrzane w dobrej cenie.(musiałam zmienić projekt). Zainteresowanego proszę o kontakt mailowy: mbogunia@onet.eu  

Czy oferta jest aktualna?

• 9 months later...
Dzień dobry,jestem zainteresowana projektem Fabia IV i Justynian Mały II, proszę o przesłanie na e-maila anawel17@interia.pl dostępnych kosztorysów z zestawieniem materiałów oraz wymiary ścian. Dziękuję i pozdrawiam.

13 minut temu, Gość Anna napisał:

Dzień dobry,jestem zainteresowana projektem Fabia IV i Justynian Mały II, proszę o przesłanie na e-maila anawel17@interia.pl dostępnych kosztorysów z zestawieniem materiałów oraz wymiary ścian. Dziękuję i pozdrawiam.

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

13 godzin temu, Gość Anna napisał:

Dzień dobry, mam pytanie czy możliwy jest w tym projekcie strop lekki?

Dzień dobry, zmiana stropu na drewniany w tym projekcie jest możliwa. Jednak zastosowanie tradycyjnego stropu belkowego wraz z tradycyjną więźbą ciesielską będzie wymagało również wprowadzenia dodatkowych elementów podpierających w postaci podciągów żelbetowych bądź belek ze stali kształtowej. Rozwiązaniem alternatywnym jest zastosowanie więźby prefabrykowanej z wiązarów wg technologii firmy Mitek. W tym rozwiązaniu dolny pas drewnianych wiązarów stanowi jednocześnie konstrukcję stropu nad parterem. Pozdrawiam. 

• 3 weeks later...
Gość ARTUR
Witam w projekcie fundamentu są "Ławy" i mam pytanie czy mozna to zmienić na płytę fundamentową ? I czy musi to być zmienione na projekcie jak cos ?

3 godziny temu, Gość ARTUR napisał:

Witam w projekcie fundamentu są "Ławy" i mam pytanie czy mozna to zmienić na płytę fundamentową ? I czy musi to być zmienione na projekcie jak cos ?

Dzień dobry,
Posadowienie budynku jest bardzo ważnym elementem, dlatego musi być załączone w dokumentacji technicznej. Można wprowadzić zmiany w sposobie posadowienia budynku. Płyta fundamentowa powinna być zaprojektowana przez konstruktora z uwzględnieniem warunków gruntowych na Pana działce.
Pozdrawiam!

1 godzinę temu, Gość jaś napisał:

architekci nie chcą przeprojektować dachu fabi IV z25 na 30 stopni

Dzień dobry,

Tego typu zmianę można zlecić naszej pracowni.

W tym celu prosimy o kontakt e-mailowy. Będziemy mogli wówczas wycenić koszt przeprojektowania oraz podać  termin ewentualnej realizacji zamówienia.

Zmian może dokonać również dowolnie wybrany przez Państwa uprawniony do tego architekt na etapie adaptacji projektu do warunków lokalnych.

Jeżeli któryś nie chce podjąć się takiego zlecenia to proponuję udać się do innego.

Pozdrawiam

• 5 months later...
9 godzin temu, Gość Bartek napisał:

Dzień dobry,

czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnego kosztorysu na adres mailowy: barwis43@wp.pl ? 

Dzień dobry,

kosztorysy dla naszych projektów są dodatkowo płatne. Można zakupić kosztorys stanu surowego w cenie 74 zł + koszt wysyłki lub stanu wykończonego w cenie 305 zł + koszt wysyłki. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego, które udostępniamy bezpłatnie.

Pozdrawiam

• 3 months later...

Witam, prosiłbym o przygotowanie wyceny zmiany projektu Fabia IV Lustro. Zmiana dotyczy kąta nachylenia dachu z 25 na 30stopni gdyż takie mam wymagania wynikające z warunków zabudowy.

Prosiłbym również o zestawienie kosztowe i szczegółowe rysunki projektu. 

wojosojos1993@gmail.com

Pozdrawiam

14 godzin temu, Gość Wojtek napisał:

Witam, prosiłbym o przygotowanie wyceny zmiany projektu Fabia IV Lustro. Zmiana dotyczy kąta nachylenia dachu z 25 na 30stopni gdyż takie mam wymagania wynikające z warunków zabudowy.

Prosiłbym również o zestawienie kosztowe i szczegółowe rysunki projektu. 

wojosojos1993@gmail.com

Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. W sprawie wyceny zmian bardzo proszę o wysłanie zapytania na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 1 month later...

Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Fabia IV, proszę o przesłanie na e-mail daniel3007m@gmail.com dostępnych kosztorysów z zestawieniem materiałów oraz wymiary ścian. Czy ten projekt można zaadaptować i wybudować bez garażu? Dziękuję i pozdrawiam. 

12 godzin temu, Gość Daniel napisał:

Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Fabia IV, proszę o przesłanie na e-mail daniel3007m@gmail.com dostępnych kosztorysów z zestawieniem materiałów oraz wymiary ścian. Czy ten projekt można zaadaptować i wybudować bez garażu? Dziękuję i pozdrawiam. 

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Można usunąć garaż na etapie adaptacji projektu.

Pozdrawiam

• 11 months later...
  • 6 months later...
  • 3 years later...
Gość Kamil

Witam,

Poproszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Fabia IV na adres email.

adamkiewicz.dub@gmail.com

Dziękuję i Pozdrawiam

Kamil

W dniu 6.07.2024 o 23:59, Gość Kamil napisał:

Witam,

Poproszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Fabia IV na adres email.

adamkiewicz.dub@gmail.com

Dziękuję i Pozdrawiam

Kamil

Dzień dobry,

Dostępne materiały zostały przesłane na podany adres e-mail.

Pozdrawiam