Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2016 Witam, rowniez jestem zainteresowany budowa tego projektu. Poprosze o przeslanie zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia projektu. Dziękuję darozone@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość asia Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2016 Witam, jestem również zainteresowana budową domu Fabia V- odbicie lustrzane i prosiłabym o przesłanie zestawienia kosztorysowego na adres asia1587@wp.pl, dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2016 Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Kosztorysy do projektów dostępne są odpłatnie: https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ Pozdrawiam. Cytuj
Gość M Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2016 Poproszę o przeslanie zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia projektu ( rys. szczegółowe) Dziękuję monique30@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2016 Poproszę o przeslanie zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia projektu ( rys. szczegółowe) Dziękuję monique30@op.pl Dzień dobry, wysyłam materiały dotyczące projektu na wskazany adres. Pozdrawiam! Cytuj
Gość anka Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2016 Wita,jestem zainteresowana projektu Fabia IV.Proszę o przesłanie kosztorysu na ana_38@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2016 Wita,jestem zainteresowana projektu Fabia IV.Proszę o przesłanie kosztorysu na ana_38@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kourtney Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2016 Witam. Chciałabym prosić o kosztorys Fabii IV ponieważ rozważamy kupno tego projektu. kourtney90@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2016 Witam. Chciałabym prosić o kosztorys Fabii IV ponieważ rozważamy kupno tego projektu. kourtney90@wp.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne. Bezpłatnie możemy udostępnić ogóle zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2017 Witam. Poprosze o przeslanie na maila(monika_onet1@poczya.onet.pl) szczegolowych wymiarow projektu Fabia IV. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2017 Witam. Poprosze o przeslanie na maila(monika_onet1@poczya.onet.pl) szczegolowych wymiarow projektu Fabia IV. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 11 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2017 Witam. proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów projektu Fabia IV. Pozdrawiam Rafał ( rafalzalewski5@interia.pl ) i z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2017 Witam. proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów projektu Fabia IV. Pozdrawiam Rafał ( rafalzalewski5@interia.pl ) i z góry dziękuje. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość asica Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2017 Osobo budujące ten dom, lub osoby które maja już pobudowany ten dom, proszę o e-maila, mam kilka pytań: asica149@o2.pl Cytuj
Gość Irena Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2017 Witam, poproszę o przesłanie ogóle zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego. dla Fabia IV na email: porir@poczta.fm Z góry dziekuje Irena Skalska Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2017 Witam, poproszę o przesłanie ogóle zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego. dla Fabia IV na email: porir@poczta.fm Z góry dziekuje Irena Skalska Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 20 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2017 Witam.Czy dom Fabia IV ma jakąś skomplikowaną konstrukcję która podnosi koszty budowy do stanu surowego zamkniętego?Przeanalizowałam kilka projektów i domy o większym metrażu i garażem 2 stanowiskowym w Państwa wycenie są tańsze w budowie nawet o 30-40 tys.zł niż Fabia IV.Jestem zainteresowana zakupem projektu tylko obawiam się ,że to dość kosztowny dom w budowie i dopóki nie mam projektu tego nie wiem.Czy ma on jakąś drogą technologię budowy lub coś co podnosi wartość kosztów budowy od innych tego typu domów?Bardzo dziękuję za odpowiedz.Agata Cytuj
Gość aga Napisano 20 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2017 Witam.Czy ktoś buduje ten dom Fabia IV?proszę o kontakt 660 794 868 Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Witam.Czy dom Fabia IV ma jakąś skomplikowaną konstrukcję która podnosi koszty budowy do stanu surowego zamkniętego?Przeanalizowałam kilka projektów i domy o większym metrażu i garażem 2 stanowiskowym w Państwa wycenie są tańsze w budowie nawet o 30-40 tys.zł niż Fabia IV.Jestem zainteresowana zakupem projektu tylko obawiam się ,że to dość kosztowny dom w budowie i dopóki nie mam projektu tego nie wiem.Czy ma on jakąś drogą technologię budowy lub coś co podnosi wartość kosztów budowy od innych tego typu domów?Bardzo dziękuję za odpowiedz.Agata Witam. Dom Fabia IV zaprojektowany jest w technologii tradycyjnej murowanej. W projekcie zastosowaliśmy strop monolityczny co mogło mieć wpływ na wartość wyceny. Na maila możemy udostępnić rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego oraz uproszczony kosztorys. Te materiały pozwolą na analizę elementów składowych wyceny. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Paweł Napisano 27 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2017 Witam Proszę o przesłanie kosztorysu projektu Fabia IV (lustrzane odbicie) na adres pawe33@o2.pl. z góry dziękuje. Paweł Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2017 Witam Proszę o przesłanie kosztorysu projektu Fabia IV (lustrzane odbicie) na adres pawe33@o2.pl. z góry dziękuje. Paweł Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie udostępniamy ogólne zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego - przesyłam je na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2017 Witam, proszę o rysunki i rzuty techniczne potrzebne do wyceny fabi20@o2.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2017 Witam, proszę o rysunki i rzuty techniczne potrzebne do wyceny fabi20@o2.pl Dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adrian Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2018 Witam, Jeśli jest możliwość poproszę o wysłanie bezpłatnego kosztorysu ogólnego projektu Fabia IV? politowskiadrian4@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2018 Witam, Jeśli jest możliwość poproszę o wysłanie bezpłatnego kosztorysu ogólnego projektu Fabia IV? politowskiadrian4@gmail.com Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne. Na podany adres mailowy prześlę ogólne zestawienia kosztorysowe, które możemy nieodpłatnie udostępnić. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi