Gość Jarek Napisano 22 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2017 Witam. Czy mogę dostać wycenę oraz szczegółowe rzuty pomieszczeń. Jarek mój email jozek522@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2017 Witam. Czy mogę dostać wycenę oraz szczegółowe rzuty pomieszczeń. Jarek mój email jozek522@wp.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2017 Witam Dom bardzo ładny i funkcjonalny. Razem z żoną jesteśmy nim zauroczeni, zwłaszcza kominkiem i tarasem. Poproszę o przesłanie wyceny oraz szczegółowych rzutów pomieszczeń na adres: nikkobar@op.pl Pozdrawiam Łukasz Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2017 Witam Dom bardzo ładny i funkcjonalny. Razem z żoną jesteśmy nim zauroczeni, zwłaszcza kominkiem i tarasem. Poproszę o przesłanie wyceny oraz szczegółowych rzutów pomieszczeń na adres: nikkobar@op.pl Pozdrawiam Łukasz Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 witam, uprzejmie prosze o przeslanie rysunkow i wyceny na kowalska.natalia180@gmail.com. Z gory dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2017 witam, uprzejmie prosze o przeslanie rysunkow i wyceny na kowalska.natalia180@gmail.com. Z gory dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sandra Napisano 14 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2017 Witam. Uprzejmnie proszę o przesłanie wyceny oraz szczegółowych rzutów pomieszczeń na sandrapietraszko@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2017 Witam. Uprzejmnie proszę o przesłanie wyceny oraz szczegółowych rzutów pomieszczeń na sandrapietraszko@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2017 witam, uprzejmie proszę o przesłanie rzutów i wyceny, katarzyna.nerc@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2017 witam, uprzejmie proszę o przesłanie rzutów i wyceny, katarzyna.nerc@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Sz Napisano 12 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2017 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie wyceny oraz szczegółowych rzutów pomieszczeń na joanna1991@onet.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2017 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie wyceny oraz szczegółowych rzutów pomieszczeń na joanna1991@onet.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 7 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2017 Witam, czy jest możliwość obejrzenia domu który już jest wybudowany Cytuj
Gość tomek Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie mi wyceny i rzutów domu tomasz_kas@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie mi wyceny i rzutów domu tomasz_kas@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 17 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2017 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rzutów pomieszczeń na kubu52@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2017 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rzutów pomieszczeń na kubu52@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dawid Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2017 Witam, czy można gdzieś zobaczyć ten dom juz wybudowany? Cytuj
Gość Judyta Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2017 Witam. Czy mogę dostać wycenę oraz szczegółowe rzuty pomieszczeń? Mój mail: aldhissla@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2017 Witam. Czy mogę dostać wycenę oraz szczegółowe rzuty pomieszczeń? Mój mail: aldhissla@wp.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dawid Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Grudzień 2017 witam czy jest możliwość wysłania wizualizacji zewnętrznej projektu frodo z garażem jednostanowiskowym na adres dawidszafranski11@interia.pl? dziękuje, pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2017 witam czy jest możliwość wysłania wizualizacji zewnętrznej projektu frodo z garażem jednostanowiskowym na adres dawidszafranski11@interia.pl? dziękuje, pozdrawiam Witam Niestety w swojej ofercie nie posiadamy takiej wersji domu Frodo. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2018 Czy przy zakupie projektu dostajemy rowniez zgode autorow na dokonywanie zmian w projekcie ? Prosze rowniez o przeslanie wyceny na lukaszlukasik4@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Czy przy zakupie projektu dostajemy rowniez zgode autorow na dokonywanie zmian w projekcie ? Prosze rowniez o przeslanie wyceny na lukaszlukasik4@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Wraz z projektem otrzymuje Pan zgodę na standardowe zmiany w projekcie (można się z nimi zapoznać tutaj: https://www.dobredomy.pl/informacje/dopuszczalne-zmiany-w-projekcie/ ). Na zmiany spoza tego zakresu wystawiamy bezpłatnie indywidualną imienną zgodę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 16 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2018 Witam czy jest ktoś w trakcie budowy takiego domu?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi