Dobre Domy Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2015 Witam, zwracam się z prośbą o przesłanie na maila michal.osses13@wp.pl szczegółowych informacji dotyczących projektu Artemis I. Zależy mi głównie na szczegółowych rzutach z dokładnymi wymiarami, zestawieniu materiałów. Czy dom można dostosować do pieca na pellet, biomasę? Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 24 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Grudzień 2015 Witam. Czy moge prosić o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój adres to mateusz_dabrowski@op.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość bodzio Napisano 26 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Grudzień 2015 Witam Fajny projekt tylko ten dach nad garażem wydaje mi się kłopotliwy w prawidłowym wykonaniu. Jakie zabezpieczenia są przewidziane przed cieknącym dachem w garażu. Cytuj
Gość Artur Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2015 Witam. Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami, kosztorysu oraz zestawienie materiałów budowlanych. Proszę o informację czy można podpiwniczyć ten budynek choć częściowo. Mój adres arturbach@onet.eu. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2015 Witam. Czy moge prosić o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój adres to mateusz_dabrowski@op.pl Pozdrawiam Witam. Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami, kosztorysu oraz zestawienie materiałów budowlanych. Proszę o informację czy można podpiwniczyć ten budynek choć częściowo. Mój adres arturbach@onet.eu. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały i odpowiedzi zostały wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2015 Witam Fajny projekt tylko ten dach nad garażem wydaje mi się kłopotliwy w prawidłowym wykonaniu. Jakie zabezpieczenia są przewidziane przed cieknącym dachem w garażu. Dzień dobry, W projekcie zastosowano nad garażem stropodach pełny niewentylowany, wierzchnią warstwę pokrycia zaprojektowano z folii EPDM klejonej na zakład. Stropodachy są zawsze miejscami, które wymagają szczególnej staranności wykonawczej. Obecnie stosowane technologie i materiały umożliwiają wykonanie szczelnego i trwałego pokrycia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgosia Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2016 Dzień dobry, fantastyczny projekt, bardzo mi się podoba chcielibyśmy zacząć jego budowę na wiosnę, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu i materiałów budowlanych dla Artemis-LUSTRO na adres- malgorzata.cieloszczyk@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2016 Dzień dobry, fantastyczny projekt, bardzo mi się podoba chcielibyśmy zacząć jego budowę na wiosnę, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu i materiałów budowlanych dla Artemis-LUSTRO na adres- malgorzata.cieloszczyk@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2016 Witam serdecznie. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz zestawienie materiałów budowlanych. Chcielibyśmy zacząć budowę tego domu w tym roku bardzo nam się podoba, jest w nim wszystko co chcemy. Mój adres grzes25023@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2016 Witam serdecznie. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz zestawienie materiałów budowlanych. Chcielibyśmy zacząć budowę tego domu w tym roku bardzo nam się podoba, jest w nim wszystko co chcemy. Mój adres grzes25023@wp.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karol Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2016 Witam,Zastanawiamy się nad tym domem. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój adres karolas165@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2016 Witam, Zastanawiamy się nad tym domem. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój adres karolas165@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość gosc Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2016 czy jest moze projekt podobny do Artemis II ale o mniejszej powierzchni? Artemis II jest genialny ale zbyt duzy Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2016 czy jest moze projekt podobny do Artemis II ale o mniejszej powierzchni? Artemis II jest genialny ale zbyt duzy Witam Proszę o kontakt mailowy z architektami na adres info@dobredomy.pl - coś na pewno zaproponują. Pozdrawiam Cytuj
Gość Weronika Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2016 Witam, Rówienież zastanawiam się nad budowa tego domu. Czy istnieje możliwość przesłania szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój email weronikajaworska@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2016 Witam, Rówienież zastanawiam się nad budowa tego domu. Czy istnieje możliwość przesłania szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój email weronikajaworska@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Drozdz Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2016 Witam, ja tez poproszę o przesłanie materiałów j.w. Monikadrozdz555@gmail.com. Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2016 Witam, ja tez poproszę o przesłanie materiałów j.w. Monikadrozdz555@gmail.com. Dziekuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane, pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2016 Witam, zastanawiam się nad budowa tego domu. Czy istnieje możliwość przesłania szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój email m.pietrzyk91@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2016 Witam, zastanawiam się nad budowa tego domu. Czy istnieje możliwość przesłania szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój email m.pietrzyk91@gmail.com Pozdrawiam Witam, materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Cytuj
Gość Michał Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2016 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt, czy dla unowocześnienia jego wyglądu można zrezygnować ze wszystkich nawisów połaci dachowych poza ściany ? Zastosować dach bez okapów tak jak w państwa projekcie Vidia ? Prosiłbym również o przesłanie wszystkich materiałów dodatkowych jakie państwo udostępnianie do tego projektu Artemis odbicie lustrzane na adres: zolw82@o2.pl Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2016 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt, czy dla unowocześnienia jego wyglądu można zrezygnować ze wszystkich nawisów połaci dachowych poza ściany ? Zastosować dach bez okapów tak jak w państwa projekcie Vidia ? Prosiłbym również o przesłanie wszystkich materiałów dodatkowych jakie państwo udostępnianie do tego projektu Artemis odbicie lustrzane na adres: zolw82@o2.pl Z góry dziękuję Witam Zapytanie przekazuję do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2016 Witam, też jestem zainteresowany budową tego domu, proszę o przesłanie materiałów j.w. na szczothem@interia.pl. Dziękuje. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2016 Witam, też jestem zainteresowany budową tego domu, proszę o przesłanie materiałów j.w. na szczothem@interia.pl. Dziękuje. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2016 Witam Czy istnieje możliwość wykonania garażu dwustanowiskowego i zmknięcia powierzchni nad salonem aby wygospodarować dodatkowy pokój na górze i pralnię? Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu budowy i materiałów bardziej szczegółowych jeżeli są dostępne. pawel@gares.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi