Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 464
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o więcej szczegółów tj. rysunki, kosztorys oraz materiały budowlane na maila: alina.michno@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam.

• 3 weeks later...
Napisano

Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych na adres e-mail: jaroo112@wp.pl  Dziekuję i pozdrawiam.

Napisano

Witam. Proszę o więcej szczegółów tj. rysunki, kosztorys oraz materiały budowlane na maila: marcinkosowski@interia.eu Dziękuję.

Napisano

Witam.Poprosze wiecej informacji oraz kosztorys z ilosciami przewidzianych materiałów na maila biuro@autoelements.com.pl

Gość Milena S
Napisano

Witam. Ja również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój adres to milena_samsel@interia.pl

Gość mariola
Napisano

Witam. Nawet fajny ten Artemis ... Jest ktoś na forum kto go buduje? Widzę że dawno ten temat był przerabiany ale może ktoś się odezwie. Please

Gość mariola
Napisano

Witam. Mam pytanie czy w projekcie Artemis jest możliwość zrezygnowania z pustki nad salonem? Proszę o odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam pytanie czy w projekcie Artemis jest możliwość zrezygnowania z pustki nad salonem? Proszę o odpowiedzi

Witam

Na etapie adaptacji projektu możliwa jest rezygnacja z pustki nad pokojem dziennym. Nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę.

Pozdrawiam

Gość Gość
Napisano

Witam.

Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i rysunków z dokładnymi wymiarami oraz kosztorysu materiałów budowlanych

dot. projektu ARTEMIS na adres mailowy: kr3jzii@gmail.com.

Pozdrawiam,

Krzysztof Szkamruk

Napisano

Witam. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i rysunków z dokładnymi wymiarami oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu ARTEMIS na adres mailowy: kr3jzii@gmail.com. Pozdrawiam, Krzysztof Szkamruk

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu:ania@7x.pl dziękuję
Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.   Pozdrawiam

Witam czy również moge prosic o rysunki i kosztorysy na adres mogart@vp.pl z góry dziekuje

• 4 weeks later...
Napisano

Witam,

Chciałbym się spytać o usytuowanie domu na działce z wjazdem od południa. Czy da się jakoś ten projekt sensownie na takiej działce właśnie z wjazdem od południa umiejscowić? Wydaje mi się, że z wersją lustrzaną dałoby się chyba coś pokombinować, ale będę wdzięczny za Państwa opinię.

pozdrawiam

Gość Piotrek
Napisano

Witam. Czy moge prosić o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój adres to piotr.snopek@icloud.com

Pozdrawiam

Napisano

Witam,

Chciałbym się spytać o usytuowanie domu na działce z wjazdem od południa. Czy da się jakoś ten projekt sensownie na takiej działce właśnie z wjazdem od południa umiejscowić? Wydaje mi się, że z wersją lustrzaną dałoby się chyba coś pokombinować, ale będę wdzięczny za Państwa opinię.

pozdrawiam

Witam

Proszę o przesłanie na adres info@dobredomy.pl mapy z działką. Architekci w naszej pracowni pomogą umiejscowić budynek na działce.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, zwracam się z prośbą o przesłanie na maila michal.osses13@wp.pl szczegółowych informacji dotyczących projektu Artemis I. Zależy mi głównie na szczegółowych rzutach z dokładnymi wymiarami, zestawieniu materiałów. Czy dom można dostosować do pieca na pellet, biomasę? Z góry dziękuję.