Dobre Domy Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2015 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz proponowanych materiałów budowlanych do projektu Artemis 2 na adres e mail: lukaszr@onet.eu Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2015 Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o więcej szczegółów tj. rysunki, kosztorys oraz materiały budowlane na maila: alina.michno@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2015 Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o więcej szczegółów tj. rysunki, kosztorys oraz materiały budowlane na maila: alina.michno@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarek Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2015 Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych na adres e-mail: jaroo112@wp.pl Dziekuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2015 Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych na adres e-mail: jaroo112@wp.pl Dziekuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2015 Witam. Proszę o więcej szczegółów tj. rysunki, kosztorys oraz materiały budowlane na maila: marcinkosowski@interia.eu Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2015 Witam. Proszę o więcej szczegółów tj. rysunki, kosztorys oraz materiały budowlane na maila: marcinkosowski@interia.eu Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostaną wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2015 Witam.Poprosze wiecej informacji oraz kosztorys z ilosciami przewidzianych materiałów na maila biuro@autoelements.com.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2015 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy na podany adres mailowy bezpłatne materiały pokazowe. W naszej ofercie kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Milena S Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2015 Witam. Ja również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój adres to milena_samsel@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2015 Witam. Ja również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój adres to milena_samsel@interia.pl Witam, materiały zostaną wysłane w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość mariola Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2015 Witam. Nawet fajny ten Artemis ... Jest ktoś na forum kto go buduje? Widzę że dawno ten temat był przerabiany ale może ktoś się odezwie. Please Cytuj
Gość mariola Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2015 Witam. Mam pytanie czy w projekcie Artemis jest możliwość zrezygnowania z pustki nad salonem? Proszę o odpowiedzi Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2015 Witam. Mam pytanie czy w projekcie Artemis jest możliwość zrezygnowania z pustki nad salonem? Proszę o odpowiedzi Witam Na etapie adaptacji projektu możliwa jest rezygnacja z pustki nad pokojem dziennym. Nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2015 Witam. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i rysunków z dokładnymi wymiarami oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu ARTEMIS na adres mailowy: kr3jzii@gmail.com. Pozdrawiam, Krzysztof Szkamruk Cytuj
Gość Anna Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2015 Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu:ania@7x.pl dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2015 Witam. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i rysunków z dokładnymi wymiarami oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu ARTEMIS na adres mailowy: kr3jzii@gmail.com. Pozdrawiam, Krzysztof Szkamruk Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2015 Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu:ania@7x.pl dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lukasz Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2015 Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu:ania@7x.pl dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam czy również moge prosic o rysunki i kosztorysy na adres mogart@vp.pl z góry dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2015 Witam czy również moge prosic o rysunki i kosztorysy na adres mogart@vp.pl z góry dziekuje Dzień dobry, rysunki oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zostaną wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość tomek Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2015 Witam, Chciałbym się spytać o usytuowanie domu na działce z wjazdem od południa. Czy da się jakoś ten projekt sensownie na takiej działce właśnie z wjazdem od południa umiejscowić? Wydaje mi się, że z wersją lustrzaną dałoby się chyba coś pokombinować, ale będę wdzięczny za Państwa opinię. pozdrawiam Cytuj
Gość Piotrek Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2015 Witam. Czy moge prosić o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój adres to piotr.snopek@icloud.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2015 Witam. Czy moge prosić o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych. Mój adres to piotr.snopek@icloud.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2015 Witam, Chciałbym się spytać o usytuowanie domu na działce z wjazdem od południa. Czy da się jakoś ten projekt sensownie na takiej działce właśnie z wjazdem od południa umiejscowić? Wydaje mi się, że z wersją lustrzaną dałoby się chyba coś pokombinować, ale będę wdzięczny za Państwa opinię. pozdrawiam Witam Proszę o przesłanie na adres info@dobredomy.pl mapy z działką. Architekci w naszej pracowni pomogą umiejscowić budynek na działce. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2015 Witam, zwracam się z prośbą o przesłanie na maila michal.osses13@wp.pl szczegółowych informacji dotyczących projektu Artemis I. Zależy mi głównie na szczegółowych rzutach z dokładnymi wymiarami, zestawieniu materiałów. Czy dom można dostosować do pieca na pellet, biomasę? Z góry dziękuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi