Gość Greg Napisano 23 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2015 Witam, a kiedy bd można liczyć na standardy nf40, nf15 tego projektu ? żeby uzyskać dofinansowanie ? tak samo chodzi mi o projekt Kordelia. Pozdrawiam Cytuj
Gość tomek Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2015 Dzień dobry, Czy kominek na tarasie można na etapie zakupu projektu czy też samej budowy zmienić na taki zamykany grill / wędzarnię? pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2015 Witam, a kiedy bd można liczyć na standardy nf40, nf15 tego projektu ? żeby uzyskać dofinansowanie ? tak samo chodzi mi o projekt Kordelia. Pozdrawiam Witam Istnieje możliwość dostosowania niemal każdego projektu domu do standardów NF15 czy NF40. Stworzenie takiego projektu musi się odbyć kompleksowo. Konieczne będzie przeanalizowanie warunków lokalnych, możliwości wykorzystania odnawialnych źródeł energii, właściwego usytuowania budynku na działce itp. Taka analiza pozwoli na adekwatne decyzje dotyczące zmian w zastosowaniu materiałów czy zwieszeniu np. grubości izolacji, wprowadzeniu odpowiednich instalacji czy zmiany projektowanych na bardziej wydajne itp. Taki projekt jest więc zawsze przygotowywany indywidualnie. Przygotowanie projektu o podwyższonych parametrach dotyczących energooszczędności można zlecić naszej pracowni lub architektowi adaptującemu. Proszę o zapoznanie się z bardziej szczegółowymi informacjami umieszczonymi na naszej stronie internetowej: https://www.dobredomy.pl/informacje/projekt-z-doplata-nf40/ Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2015 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Artemis. Czy jest możliwość zamiany łazienki na górze z pokojem od przodu 11, 1m oraz czy jest możliwość wykorzystania dachu garażu jako tarasu z wyjściem z pokoju 13,1m od przodu poszerzając zadaszenie nad wejściem. Witam Istnieje możliwość takiej zmiany funkcji pomieszczeń. Potrzebne będą przy tym zmiany w projektach instalacyjnych oraz doprojektowanie wentylacji dla łazienki w nowej lokalizacji. Jest również możliwość zaadaptowania dachu garażu na taras. Faktycznie konieczne będzie poszerzenie daszku nad wejściem. W tej chwili jest on wysunięty na 60cm. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2015 Dzień dobry, Czy kominek na tarasie można na etapie zakupu projektu czy też samej budowy zmienić na taki zamykany grill / wędzarnię? pozdrawiam Witam Zmianę taką można wprowadzić do projektu na etapie jego adaptacji, we współpracy ze swoim architektem. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2015 Witam Jestem zainteresowany projektem z garażem dwusatnowiskowym Artemis II w odbiciu lustrzanym. Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami na adres: krzysieksleczka@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2015 Witam Jestem zainteresowany projektem z garażem dwusatnowiskowym Artemis II w odbiciu lustrzanym. Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami na adres: krzysieksleczka@interia.pl Witam Aktualnie kończymy opracowanie dokumentacji dla projektu Artemis II - powinna być gotowa na koniec przyszłego tygodnia. Wtedy też będziemy mogli udostępnić do niego szczegółowe rysunki. Proszę więc o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl na koniec przyszłego tygodnia w celu uzyskania szczegółowych rysunków Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2015 Witam, jesteśmy zainteresowani projektem w odbiciu lustrzanym, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres inovak@op.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2015 Witam, jesteśmy zainteresowani projektem w odbiciu lustrzanym, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres inovak@op.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostały dziś wysłane. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Kuba Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2015 Witam Jestem zainteresowany projektem Artemis z garażem jednostanowiskowym. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz jeśli posiadacie kosztorysu stanu surowego zamkniętego. Mój adres to jakubwalas@yahoo.co.uk Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2015 Witam Jestem zainteresowany projektem Artemis z garażem jednostanowiskowym. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz jeśli posiadacie kosztorysu stanu surowego zamkniętego. Mój adres to jakubwalas@yahoo.co.uk Z góry dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 2 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2015 Witam, zwracam się z uprzejmą prośbą o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu domu Artemis (natalis0307@gmail.com).Pozdrawiam-Natalia Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2015 Witam, zwracam się z uprzejmą prośbą o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu domu Artemis (natalis0307@gmail.com).Pozdrawiam-Natalia Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ula Napisano 2 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2015 Dzień dobry, poproszę również o wszystkie materiały dodatkowe, które udostępniacie Państwo do tego projektu- interesuje mnie odbicie lustrzane - rysunki, kosztorys. Można jakoś nawiązać kontakt z kimś, kto buduje/wybudował ten dom? Mój adres: ulapop@wp.pl. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2015 Dzień dobry, poproszę również o wszystkie materiały dodatkowe, które udostępniacie Państwo do tego projektu- interesuje mnie odbicie lustrzane - rysunki, kosztorys. Można jakoś nawiązać kontakt z kimś, kto buduje/wybudował ten dom? Mój adres: ulapop@wp.pl. Pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Kontaktu z osobami budującymi dom można szukać poprzez różne fora internetowe o tematyce budowlanej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Artur Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Wrzesień 2015 Witam, zwracam się z uprzejmą prośbą o przesłanie szczegółowych rysunków (rzuty, przekroje z wymiarami), zestawienia materiałów i kosztorysu domu Artemis w odbiciu lustrzanym. Mój adres: artur7828@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Gość JOANNA Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2015 Dzień dobry , jestem bardzo zainteresowana projektem domu Artemis . Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz jeśli posiadacie kosztorysu stanu surowego zamkniętego, podaje adres mailowy asia.kruczkowska@wp.pl. Dziękuje i Pozdrawiam Joanna Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2015 Witam, zwracam się z uprzejmą prośbą o przesłanie szczegółowych rysunków (rzuty, przekroje z wymiarami), zestawienia materiałów i kosztorysu domu Artemis w odbiciu lustrzanym. Mój adres: artur7828@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2015 Dzień dobry , jestem bardzo zainteresowana projektem domu Artemis . Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz jeśli posiadacie kosztorysu stanu surowego zamkniętego, podaje adres mailowy asia.kruczkowska@wp.pl. Dziękuje i Pozdrawiam Joanna Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość ELA Napisano 20 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2015 Witam. Czy można zrezygnować z pokoju/gabinetu na parterze, łącząc go z salonem? Czy ścianę pomiędzy salonem a gabinetem można usuną,ć ewentualnie zostawiając słup podtrzymujący lub wąską ściankę na jakiś mebel, TV lub półki? Czy można prosić o rysunki szczegółowe domu Artemis? ells49@vp.pl Pozdrawiam Ela Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2015 Witam. Czy można zrezygnować z pokoju/gabinetu na parterze, łącząc go z salonem? Czy ścianę pomiędzy salonem a gabinetem można usuną,ć ewentualnie zostawiając słup podtrzymujący lub wąską ściankę na jakiś mebel, TV lub półki? Czy można prosić o rysunki szczegółowe domu Artemis? ells49@vp.pl Pozdrawiam Ela Witam Materiały w raz z odpowiedzią prześlę na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Basia Napisano 21 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2015 Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych na adres e-mail: pyszbarbara@gmail.com Dziekuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2015 Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz materiałów budowlanych na adres e-mail: pyszbarbara@gmail.com Dziekuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 26 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2015 Witam. Czy można zrezygnować z pokoju/gabinetu na parterze, łącząc go z salonem? Czy ścianę pomiędzy salonem a gabinetem można usuną,ć ewentualnie zostawiając słup podtrzymujący lub wąską ściankę na jakiś mebel, TV lub półki? Czy można prosić o rysunki szczegółowe domu Artemis? ells49@vp.pl Pozdrawiam Ela Witam Materiały w raz z odpowiedzią prześlę na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2015 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysu oraz proponowanych materiałów budowlanych do projektu Artemis 2 na adres e mail: lukaszr@onet.eu Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi