Gość Gość Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2015 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres knmrosiak104@gmail.com Dziękuje i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam, zwracam się z uprzejmą prośbą o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu domu Artemis (natalis0307@gmail.com).Pozdrawiam-Natalia Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres knmrosiak104@gmail.com Dziękuje i Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość gosc Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam, jaki jest strop nad garażem lany beton czy cos lekkiego Cytuj
Gość Elżbieta Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam serdecznie. czy jest możliwość powiększenia pomieszczenia gospodarczego, tak żeby ściana na której znajdują się drzwi zewnętrzne była w linii prostej ze ścianą pokoju? Cytuj
Gość Gość Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Dzień dobry Ile wyniosła by zmiana szerokości garażu o 1,5 m i czy byłaby możliwa chodzi mi o cenę zmiany w projekcie niestety mam za wąską działkę na garaż 2 stanowiskowy szer 21,5 a chciałbym więcej miejsca Pozdrawiam Cytuj
Daro82 Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam! Jestem zainteresowany kupnem tego projektu, czy mógłbym liczyć na przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami i kosztorysem na adres darassso82@gmail.com Z góry Dziekuje! Cytuj
Gość tcz Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2015 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres tczubak88@gmail.com Dziękuje i Pozdrawiam. Cytuj
Gość Tomasz Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2015 Dzień dobry. Uprzejmie proszę o przesłanie na adres tczubak88@gmail.com zestawienia materiałów wraz z ilościami potrzebnymi do budowy stanu surowego zamkniętego. Jedno mnie martwi, a mianowicie łazienka na poddaszu w kształcie prostokątu, ciężko będzie tam wprowadzić brodzik do kąpieli... szerokość łazienki to około 2m, martwie się, że będę się przeciskał. Czy istnieje jakaś inna możliwość tak aby łazienka była w kształcie kwadratu? Może powiększenie garderoby? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2015 Witam, jaki jest strop nad garażem lany beton czy cos lekkiego Witam Nad garażem przewidziano strop gęstożebrowy Teriva. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2015 Witam serdecznie. czy jest możliwość powiększenia pomieszczenia gospodarczego, tak żeby ściana na której znajdują się drzwi zewnętrzne była w linii prostej ze ścianą pokoju? Witam Zaproponowana przez Panią zmiana technicznie możliwa jest do zrealizowania. Najlepiej nanieść ją na projekt na etapie jego adaptacji. Nasza Pracownia wystawi bezpłatną zgodę na jej realizację. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2015 Dzień dobry Ile wyniosła by zmiana szerokości garażu o 1,5 m i czy byłaby możliwa chodzi mi o cenę zmiany w projekcie niestety mam za wąską działkę na garaż 2 stanowiskowy szer 21,5 a chciałbym więcej miejsca Pozdrawiam Witam Garaż można poszerzyć na etapie adaptacji projektu - koszt takiej zmiany ustala się z architektem adaptującym. Nasza Pracowania bezpłatnie udzieli zgodę na jej wprowadzenie. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2015 Witam! Jestem zainteresowany kupnem tego projektu, czy mógłbym liczyć na przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami i kosztorysem na adres darassso82@gmail.com Z góry Dziekuje! Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2015 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres tczubak88@gmail.com Dziękuje i Pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2015 Dzień dobry. Uprzejmie proszę o przesłanie na adres tczubak88@gmail.com zestawienia materiałów wraz z ilościami potrzebnymi do budowy stanu surowego zamkniętego. Jedno mnie martwi, a mianowicie łazienka na poddaszu w kształcie prostokątu, ciężko będzie tam wprowadzić brodzik do kąpieli... szerokość łazienki to około 2m, martwie się, że będę się przeciskał. Czy istnieje jakaś inna możliwość tak aby łazienka była w kształcie kwadratu? Może powiększenie garderoby? Pozdrawiam Witam Odpowiedź prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 21 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2015 Witam bardzo ciekawy projekt, czy moglbym dostac jakis jego kosztorys i zestaw materiałow jakie w nim sa użyte ? Martino.farina@gmail.com Cytuj
Gość Marta Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2015 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres martarz@o2.pl. Mam nadzieję, że te informacje pozwolą nam na dokonanie ostatecznego wyboru! Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2015 Witam bardzo ciekawy projekt, czy moglbym dostac jakis jego kosztorys i zestaw materiałow jakie w nim sa użyte ? Martino.farina@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2015 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres martarz@o2.pl. Mam nadzieję, że te informacje pozwolą nam na dokonanie ostatecznego wyboru! Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2015 Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorys wraz z zestawieniem materiałów (ilości potrzebne do budowy stanu surowego zamkniętego) na adres: olapieniazek@wp.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2015 Witam, zwracam się z uprzejmą prośbą o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu domu Artemis (natalis0307@gmail.com).Pozdrawiam-Natalia Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2015 Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorys wraz z zestawieniem materiałów (ilości potrzebne do budowy stanu surowego zamkniętego) na adres: olapieniazek@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2015 Witam, zwracam się z uprzejmą prośbą o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu domu Artemis (natalis0307@gmail.com).Pozdrawiam-Natalia Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 30 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2015 Witam. Jestemym zainteresowany tym projektem. Bardzo ładny projekt. Kwestia dodatkowego pomieszczenia byla już przytaczana na forum. Czy nie dało by się zaprojektować owego pomieszczenia nad garażem. Czy jest to możliwe? Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2015 Witam. Jestemym zainteresowany tym projektem. Bardzo ładny projekt. Kwestia dodatkowego pomieszczenia byla już przytaczana na forum. Czy nie dało by się zaprojektować owego pomieszczenia nad garażem. Czy jest to możliwe? Witam Tego typu zmiana jest bardziej skomplikowana i wpłynie na charakter budynku. Jego kształt będzie bardziej podobny do projektu np. Marlena. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi