Dobre Domy Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2017 Witam , Moje pytanie jest takie czy w artemis można zrobić piwnicę? Proszę o odpowiedz. g.kryza@wp.pl Witam Na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem, można do budynku doprojektować piwnice. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 Witam, mógłbym prosić o przesłanie materiałów/ rys. szczegółowych na maila michalsob@gmail.com ? Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 Witam, mógłbym prosić o przesłanie materiałów/ rys. szczegółowych na maila michalsob@gmail.com ? Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marzena Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2017 Witam, mogłabym prosić o przesłanie materiałów/ rys. szczegółowych na maila marzena.herrmann@wp.pl Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2017 Witam, mogłabym prosić o przesłanie materiałów/ rys. szczegółowych na maila marzena.herrmann@wp.pl Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość andrzej Napisano 7 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2017 witam jak widać projekt i patrząc na parter i pok. dzienny i jadalnie czy nad tym pomieszczeniem jest strop bo patrząc na rzut poddasza jest pomieszczenie (pustka nad pokojem dziennym)i jaki to ma metraż Cytuj
Gość Sebek Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2017 Witam, mógłbym prosić o przesłanie materiałów/ rys. szczegółowych na maila sebastian.kiszko@onet.pl I czy ten jest taki projekt lecz bez garazu ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2017 Witam, mógłbym prosić o przesłanie materiałów/ rys. szczegółowych na maila sebastian.kiszko@onet.pl I czy ten jest taki projekt lecz bez garazu ? Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Nie posiadamy wersji bez garażu. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2017 witam jak widać projekt i patrząc na parter i pok. dzienny i jadalnie czy nad tym pomieszczeniem jest strop bo patrząc na rzut poddasza jest pomieszczenie (pustka nad pokojem dziennym)i jaki to ma metraż Witam. To pytanie wymaga opracowania szczegółowej odpowiedzi, więc proszę o przesłanie go na adres info@dobredomy.pl. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Piotr Napisano 7 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2017 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu oraz materiałów na maila podyma.piotr@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2017 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu oraz materiałów na maila podyma.piotr@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 1 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2017 Dzień dobry, może to dziwne pytanie, ale czy można jakoś zmniejszyć powierzchnię zabudowy? mam działkę o pow. 700 m., warunki zabudowy przewidują powierzchnię zabudowy 23% czyli 161 m, wychodzi o prawie 9 m za dużo :-( chodzi mi tymczasem o takie zmniejszenie powierzchni zabudowy, które nie oszpeciłoby budynku przez istotne zmiany konstrukcyjne... może jakaś zmiana polegajaca na procentowym zmniejszeniu całego budynku przy zachowaniu proporcji. dodam, że projekt ten bardzo mi się podoba, mam "południową" działkę i nie jest łatwo znaleźć projekt, który byłby i ładny i praktyczny (i dodatkowo miał pustkę nad salonem - tego szukałam). dodam jeszcze, że ogólnie zmniejszenie powierzchni użytkowej nie byłoby dla mnie zbyt dotkliwe, gdyż szukałam czegoś ciut mniejszego (tylko nie kosztem salonu, bo ten chiałabym mieć duży). Jeśli istnieje taka możliwość, to bardzo proszę o informację, gdyż projekt jest świetny dla mnie. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2017 Dzień dobry, może to dziwne pytanie, ale czy można jakoś zmniejszyć powierzchnię zabudowy? mam działkę o pow. 700 m., warunki zabudowy przewidują powierzchnię zabudowy 23% czyli 161 m, wychodzi o prawie 9 m za dużo :-( chodzi mi tymczasem o takie zmniejszenie powierzchni zabudowy, które nie oszpeciłoby budynku przez istotne zmiany konstrukcyjne... może jakaś zmiana polegajaca na procentowym zmniejszeniu całego budynku przy zachowaniu proporcji. dodam, że projekt ten bardzo mi się podoba, mam "południową" działkę i nie jest łatwo znaleźć projekt, który byłby i ładny i praktyczny (i dodatkowo miał pustkę nad salonem - tego szukałam). dodam jeszcze, że ogólnie zmniejszenie powierzchni użytkowej nie byłoby dla mnie zbyt dotkliwe, gdyż szukałam czegoś ciut mniejszego (tylko nie kosztem salonu, bo ten chiałabym mieć duży). Jeśli istnieje taka możliwość, to bardzo proszę o informację, gdyż projekt jest świetny dla mnie. Witam, można zlikwidować np. balkon nad tarasem, gdyż powierzchnia pod nim jest wliczana do powierzchni zabudowy. Pozdrawiam. Cytuj
Gość marcelina Napisano 4 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2017 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu oraz materiałów na maila marcelinaa1987@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2017 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu oraz materiałów na maila marcelinaa1987@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mikołaj Napisano 8 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2017 Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie kosztorysu oraz materiałów na adres meilowy mkj.osuch@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2017 Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie kosztorysu oraz materiałów na adres meilowy mkj.osuch@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 10 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2017 witam czy moglabym prosic o przeslanie rysunkow szczegolowych oraz dodatkowych informacji na emaila mag.kowalik@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2017 witam czy moglabym prosic o przeslanie rysunkow szczegolowych oraz dodatkowych informacji na emaila mag.kowalik@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarek Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2017 Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu oraz materiałów na maila j.migurski@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2017 Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu oraz materiałów na maila j.migurski@gmail.com Witam, materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2017 Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów (rysunki, kosztorys szczegółowy) na adres e-mail muryena@gmail.com Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2017 Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów (rysunki, kosztorys szczegółowy) na adres e-mail muryena@gmail.com Z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 4 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2017 Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres blazejmon@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2017 Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres blazejmon@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi