Dobre Domy Napisano 26 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2016 Dzień dobry, mogę poprosić o przesłanie rozmieszczenia pomieszczen. bartoszsasak@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2016 Witam, Jestem w trakcie budowy tego domu, mam pytanie odnośnie kamienia na elewacji, co to dokładnie jest i jaka inna płytka elewacyjna moze zastąpić ten kamień tak by pasowała do reszty elewacji i drewnianych okien? Z góry dziekuje i pozdrawiam witam poszukuje osób budujących dom Artemis w celu konsultacji .Proszę o kontakt misiurak@o2.pl Cytuj
Gość Maciej Charkiewicz Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2016 Witam, mogę poprosić o szczegółowe rysunki projektu Artemis na adres e-mail maciejjj3@gmail.com Z góry dziekuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2016 Witam, mogę poprosić o szczegółowe rysunki projektu Artemis na adres e-mail maciejjj3@gmail.com Z góry dziekuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2016 Witam, w specyfikacji materiałowej zakupionego projektu, odnośnie elewacji zewnętrznej jest tylko napisane: "Płytki za kamienia naturalnego elewacyjne - gr. 1,2 cm"... Czy możecie Państwo podać producenta i konkretny wzór tych płytek imitujących kamień zewnętrzny użytych w projekcie? pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2016 Witam, w specyfikacji materiałowej zakupionego projektu, odnośnie elewacji zewnętrznej jest tylko napisane: "Płytki za kamienia naturalnego elewacyjne - gr. 1,2 cm"... Czy możecie Państwo podać producenta i konkretny wzór tych płytek imitujących kamień zewnętrzny użytych w projekcie? pozdrawiam Witam Nie polecamy w przypadku płytek elewacyjnych żadnego konkretnego produktu/producenta. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 5 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2016 Dzień Dobry Jestem zainteresowana tym projektem, gdyż praktycznie w całości spełnia moje wymagania co do wymarzonego domu Jednakże miałabym pytanie: Czy mają może Państwo zdjęcia projektu w trakcie realizacji lub już wykonanego w całości? Być może któryś z klientów już zdążył wybudować to cudo? Byłabym wdzięczna za przesłanie zdjęć i jakichkolwiek dodatkowych informacji na temat tego projektu na mój adres : paulina.plachno@gmail.com Piękny projekt Pozdrawiam, Paulina Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2016 Dzień Dobry Jestem zainteresowana tym projektem, gdyż praktycznie w całości spełnia moje wymagania co do wymarzonego domu Jednakże miałabym pytanie: Czy mają może Państwo zdjęcia projektu w trakcie realizacji lub już wykonanego w całości? Być może któryś z klientów już zdążył wybudować to cudo? Byłabym wdzięczna za przesłanie zdjęć i jakichkolwiek dodatkowych informacji na temat tego projektu na mój adres : paulina.plachno@gmail.com Piękny projekt Pozdrawiam, Paulina Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Wszystkie zdjęcia z realizacji naszych projektów jakie otrzymaliśmy od inwestorów znajdują się tutaj https://www.dobredomy.pl/projekty/zdjecia-z-realizacji/ bądź w dziennikach budowy na forum http://forum.dobredomy.pl/forum/41-dzienniki-budowy/. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adrian Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2016 Dzień dobry, mogę poprosić o szczegółowe rysunki projektu Artemis na adres e-mail asikorski18@wp.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2016 Dzień dobry, mogę poprosić o szczegółowe rysunki projektu Artemis na adres e-mail asikorski18@wp.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marlena Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2016 Witam, Jesteśmy z mężem zainteresowani projektem domu. Jednakże chcielibyśmy zobaczyć dom w realizacji. Czy mają może Państwo jakieś zdjęcia zrealizowanego tego projektu klientów. Proszę o ich wysłanie na maila: koniecznamarlena@o2.pl Z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2016 Witam, Jesteśmy z mężem zainteresowani projektem domu. Jednakże chcielibyśmy zobaczyć dom w realizacji. Czy mają może Państwo jakieś zdjęcia zrealizowanego tego projektu klientów. Proszę o ich wysłanie na maila: koniecznamarlena@o2.pl Z góry dziękuję Pozdrawiam Witam Niestety nie posiadamy obecnie zdjęć z realizacji budowy domu Artemis. Proszę próbować szukać informacji na różnych forach budowlanych. Pozdrawiam Cytuj
Gość Cezary Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu. Bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego i deweloperskiego oraz zwymiarowanych rzutów i przekrojów wraz z zaznaczonymi ścianami nośnymi dla projektu Artemis. Całość proszę przesłać na adres e-mail cwilk1@op.pl za co z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu. Bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego i deweloperskiego oraz zwymiarowanych rzutów i przekrojów wraz z zaznaczonymi ścianami nośnymi dla projektu Artemis. Całość proszę przesłać na adres e-mail cwilk1@op.pl za co z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2017 Witam, Tak jak kolega powyżej. Proszę o przesłanie maksymalnej ilości informacji związanych z tym projektem na addres quznia2016@gmail.com . Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2017 Witam, Tak jak kolega powyżej. Proszę o przesłanie maksymalnej ilości informacji związanych z tym projektem na addres quznia2016@gmail.com . Dziękuję i pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Wojciech Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2017 Witam serdecznie! Bardzo zainteresował mnie ten projekt, jednak brakuje w nim pralni. Czy mają Państwo propozycję jak uzupełnić ten projekt o takie pomieszczenie (lub wskazać podobny projekt). Pomieszczenie gospodarcze za garażem nie wchodzi w grę, ponieważ pełniłoby funkcję kotłowni (paliwo stałe). Jaki układ względem stron świata odnośnie tego projektu Państwo proponują? Z góry dziękuję za odpowiedź! Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2017 Witam serdecznie! Bardzo zainteresował mnie ten projekt, jednak brakuje w nim pralni. Czy mają Państwo propozycję jak uzupełnić ten projekt o takie pomieszczenie (lub wskazać podobny projekt). Pomieszczenie gospodarcze za garażem nie wchodzi w grę, ponieważ pełniłoby funkcję kotłowni (paliwo stałe). Jaki układ względem stron świata odnośnie tego projektu Państwo proponują? Z góry dziękuję za odpowiedź! Witam. Miejsce na pralnie można wygospodarować kosztem części łazienki i pokoju na parterze, lub przenosząc drzwi do pokoju, tak żeby wejście było dostępne z salonu, wówczas można zaadaptować część hallu na pralnię połączoną z łazienką.Ścianę frontową najlepiej sytuować na północ. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Michał Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2017 Witam, Tak jak kolega powyżej. Proszę o przesłanie maksymalnej ilości informacji związanych z tym projektem na addres michauek_a@wp.pl . Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 Witam, Tak jak kolega powyżej. Proszę o przesłanie maksymalnej ilości informacji związanych z tym projektem na addres michauek_a@wp.pl . Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dawid Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2017 Witam, również prosiłbym o przesłanie materiałów oraz rysunków szczegółowych na meila dawid.helisz@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2017 Witam, również prosiłbym o przesłanie materiałów oraz rysunków szczegółowych na meila dawid.helisz@gmail.com Dzień dobry, oczywiście w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały dotyczące projektu Artemis. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Gość Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2017 Witam serdecznie. Proszę o przesłanie na maila - monikadyki@gmail.com, szczegółowych rysunków (wymiary poszczególnych pomieszczeń) projektu Artemis, jeśli to możliwe prosiłabym również o wstępne kosztorysy. pozdrawiam, Monika Dyki Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2017 Witam serdecznie. Proszę o przesłanie na maila - monikadyki@gmail.com, szczegółowych rysunków (wymiary poszczególnych pomieszczeń) projektu Artemis, jeśli to możliwe prosiłabym również o wstępne kosztorysy. pozdrawiam, Monika Dyki Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgosia Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2017 Witam , Moje pytanie jest takie czy w artemis można zrobić piwnicę? Proszę o odpowiedz. g.kryza@wp.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi