Dobre Domy Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2012 Cześć,wszystkich zainteresowanych budową domku ariadna zapraszam na nasz blog. Tam są zdjęcia i relacje z budowy. www.ariadna.mojabudowa.pl Witam, Chciałabym zachęcić do założenia na naszej stronie własnego tematu w kategorii Mój Dziennik Budowy. Sądzę, że informacje na temat przebiegu budowy oraz zdjęcia będą bardzo cenne dla pozostałych użytkowników forum. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 15 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 15 Maj 2012 Gosc Jola, my już od dawna podglądamy Państwa dzieło i czekamy na nowe zdjęcia Cytuj
Gość szymon Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2012 Witam wszystkich! Ja razem z moją żoną wybraliśmy ten projekt i jesteśmy na etapie załatwiania apierków. Bardzo proszę o przesłanie jakichkolwiek zdjęć z budowy na e-maila ewakielb@op.pl Z góru dziękujemy! Cytuj
Gość Rumorek;) Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2012 Witam, my budujemy - mamy zamiar na wiosnę 2013:) też wprowadziliśmy pewne zmiany... budujemy blisko trasy kraków - jędrzejów Cytuj
Gość Rumorek;) Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2012 Witam!!! My z mężem rozpoczniemy budowę na wiosnę 2013:) do tego czasu, 'przygotowujemy' działkę pod budowę. zdjęcia postaramy się wstawiać na bieżąco:) trzymajcie za nas kciuki;D Cytuj
Gość Tomasz Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2013 Witam Informuję o powiększeniu mojej galerii z budowy domu Ariadna III. Znajdują się one TUTAJ: "https://picasaweb.google.com/fotografie.aukcji/AriadnaIII#" Wszystko idzie ku końcowi, pozostało malowanie , podłogi na górze, drzwi wew, parapety i wykończenie z zewnatrz. W lutym będą schody to wrzucę kilka zdjęć. Cytuj
Rumorek ;D Napisano 3 Maj 2013 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2013 my zaczęliśmy budowę w kwietniu.... Cytuj
Gość Szymon Napisano 30 Lipiec 2013 Zgłoszenie Napisano 30 Lipiec 2013 Witam, my budujemy - mamy zamiar na wiosnę 2013:) też wprowadziliśmy pewne zmiany... budujemy blisko trasy kraków - jędrzejów Wiatm! Na jesień zaczynam budowę domu Ariadna 3. Czy można obejrzeć budowę Państwa domu?? Gdzie można go dokładnie obejrzeć?? jestem z okolic Młogoszcza także jest bardzo blisko. lub proszę o kontakt do Państwa Cytuj
Gość Jarek Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2013 Witam Informuję o powiększeniu mojej galerii z budowy domu Ariadna III. Znajdują się one TUTAJ: "https://picasaweb.google.com/fotografie.aukcji/AriadnaIII#" Wszystko idzie ku końcowi, pozostało malowanie , podłogi na górze, drzwi wew, parapety i wykończenie z zewnatrz. W lutym będą schody to wrzucę kilka zdjęć. W jakim programie tworzą Państwo wizualizacje? Chyba że dostają je Państwo od Sprzedawców np. łazienek i mebli. Cytuj
Gość Tomasz Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2013 W jakim programie tworzą Państwo wizualizacje? Chyba że dostają je Państwo od Sprzedawców np. łazienek i mebli. Witaj wizualizację otrzymuję od projektantow mebli , łazienek itp. dom stoi, już mieszkam zapraszam , 664 929 427 PS : trochę już bym w nim zmienił :-) Cytuj
Gość MARCIN Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2014 Witam, my budujemy - mamy zamiar na wiosnę 2013:) też wprowadziliśmy pewne zmiany... budujemy blisko trasy kraków - jędrzejów Wiatm! Na jesień zaczynam budowę domu Ariadna 3. Czy można obejrzeć budowę Państwa domu?? Gdzie można go dokładnie obejrzeć?? jestem z okolic Młogoszcza także jest bardzo blisko. lub proszę o kontakt do Państwa WITAM JA BUDUJE JOZ DRUGI ROK TERAZ ZOSTALA JOZ TYLKO WYKONCZENIOWKA JESTEM Z JAWORZNA Cytuj
Gość MARCIN Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2014 Koledzy czy się da dorysować do tego projektu tzn. Ariadna III piwnicy? Czy jest możliwość zrobienia salonu i tej kuchni na dwóch poziomach tzn. różnica schodka? Bardzo mi się to podoba Proszę o szybką... JA MAM I POLECAM TYLKO POLOWA Cytuj
Gość Gość Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2014 Witam, my budujemy - mamy zamiar na wiosnę 2013:) też wprowadziliśmy pewne zmiany... budujemy blisko trasy kraków - jędrzejów Wiatm! Na jesień zaczynam budowę domu Ariadna 3. Czy można obejrzeć budowę Państwa domu?? Gdzie można go dokładnie obejrzeć?? jestem z okolic Młogoszcza także jest bardzo blisko. lub proszę o kontakt do PaństwaWITAM JA BUDUJE JOZ DRUGI ROK TERAZ ZOSTALA JOZ TYLKO WYKONCZENIOWKA JESTEM Z JAWORZNA Cytuj
Gość Rybak Napisano 12 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2014 Witam, proszę o kontakt jeśli ktoś buduje ten dom w okolicach woj. Pomorskiego. rybak1986@wp.pl Cytuj
Gość marcin Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2014 ja tez buduje w jaworznie Cytuj
Gość Alksa Napisano 22 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Listopad 2014 Witam, my budujemy - mamy zamiar na wiosnę 2013:) też wprowadziliśmy pewne zmiany... budujemy blisko trasy kraków - jędrzejów Wiatm! Na jesień zaczynam budowę domu Ariadna 3. Czy można obejrzeć budowę Państwa domu?? Gdzie można go dokładnie obejrzeć?? jestem z okolic Młogoszcza także jest bardzo blisko. lub proszę o kontakt do PaństwaWITAM JA BUDUJE JOZ DRUGI ROK TERAZ ZOSTALA JOZ TYLKO WYKONCZENIOWKA JESTEM Z JAWORZNA Witam serdecznie, bardzo proszę o kontakt osoby, które budują ten dom w okolicach Kielc lub w województwie Świętokrzyskim.Czy istnieje możliwość spotkania i obejrzenia domu, kontakt alksa@o2.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2015 Marcin,mogli by sme vidiet dom AdrianaIII, zvnutra? Jestem z Slovacje, smer Chyzne. Boli by sme barzo zadovoleni. Cytuj
Gość wojtass Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2015 Witam Jest mozliwosc obejrzenia panstwa domku w jaworznie?? Poniewaz tez jestem zaintesowany tym projektem prosze o kontakt wojtaszek1644@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2015 Witam W imieniu jednej z Inwestorek wrzucam zdjęcia domu Ariadna III. Prosimy o kolejne Cytuj
Gość Marcela Kanik Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2015 Witam Jest mozliwosc obejrzenia panstwa domku w jaworznie?? Poniewaz tez jestem zaintesowany tym projektem prosze o kontakt wojtaszek1644@wp.pl Prosze barzo jest mozliwosc obejrzenia domku, jestesme zainteresowany barzo. dzienkujemeMarcelka_1@yahoo.com Cytuj
Gość Dominik Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2015 Witam, Chcialbym sie dowiedziec jaka jest powierzchnia netto budynku ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2015 Witam, Chcialbym sie dowiedziec jaka jest powierzchnia netto budynku ? Witam Odpowiedź prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2015 Witam, Chcialbym sie dowiedziec jaka jest powierzchnia netto budynku ? Witam Powierzchnia netto domu Ariadna III wynosi 187,3m2. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi