Gość Patryk Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2017 Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Czy mogę prosić o takie wymiary pomieszczeń na mojego maila? coll3@wp.pl Cytuj
Gość Patryk Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2017 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym wyślemy zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam! Mogę jeszcsze prosić o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy otwarty? coll3@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2017 Czy mogę prosić o takie wymiary pomieszczeń na mojego maila? coll3@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2017 Mogę jeszcsze prosić o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy otwarty? coll3@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość agnieszka Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2017 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres agastrojwas@wp.pl. Z góry pięknie dziękuję. I czy jest podobna koncepcja ale z pojedynczym garażem Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2017 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres agastrojwas@wp.pl. Z góry pięknie dziękuję. I czy jest podobna koncepcja ale z pojedynczym garażem Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Niestety nie mamy projektu w wersji z garażem jednostanowiskowym. Jednak na etapie adaptacji projektu można zwęzić garaż – nasza Pracownia wystawi zgodę na taka zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Asia Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2017 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres slomczewska.joanna@gmail.com wraz z podaniem dokładnych wymiarów pomieszczeń. Czy w ramach adaptacji dopuszczacie Państwo powiększenie całego domu do jakiś 180-190 m2? Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2017 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres slomczewska.joanna@gmail.com wraz z podaniem dokładnych wymiarów pomieszczeń. Czy w ramach adaptacji dopuszczacie Państwo powiększenie całego domu do jakiś 180-190 m2? Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 23 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Grudzień 2017 Witam. Uprzejmie proszę o przestanie szczegółowych rysunkow na adres Ewelina.zabielska@tlen.pl Moze ktoś z komentujących już zrealizował projekt domu Otis i jest z województwa lubelskiego? Zależy nam na obejrzeniu zewnątrz albo ewentualnie mógłby podzielić się zdjęciami? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Grudzień 2017 Witam. Uprzejmie proszę o przestanie szczegółowych rysunkow na adres Ewelina.zabielska@tlen.pl Moze ktoś z komentujących już zrealizował projekt domu Otis i jest z województwa lubelskiego? Zależy nam na obejrzeniu zewnątrz albo ewentualnie mógłby podzielić się zdjęciami? Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 1 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Styczeń 2018 Witam, Czy jest możliwość uzyskania informacji odnośnie kanapy z wizualizacji? Szukamy podobnej ale nie możemy znaleźć Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2018 Witam, Czy jest możliwość uzyskania informacji odnośnie kanapy z wizualizacji? Szukamy podobnej ale nie możemy znaleźć WItam Niestety nie pomożemy Pani - na wizualizacjach użyte są elementy dostępne w programach graficznych, nie są to konkretne produkty przypisane do jakiegoś producenta. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegolowych rysunków oraz zestawienie materiałów na stan surowy zamkniety e-mail ewe-kwa-1990@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegolowych rysunków oraz zestawienie materiałów na stan surowy zamkniety e-mail ewe-kwa-1990@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2018 Witam serdecznie! Proszę o przesłanie informacji odnośnie ilości w m2 ścian zewnętrznych i wewnętrznych z podziałem na konstrukcyjne i działowe oraz zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam, email: lolo_881@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2018 Witam serdecznie! Proszę o przesłanie informacji odnośnie ilości w m2 ścian zewnętrznych i wewnętrznych z podziałem na konstrukcyjne i działowe oraz zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam, email: lolo_881@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2018 witam. chcialbym poznac m2 scian zewnetrznych i przekroje budynkow. strop balkonowy na stropie od salonu- z 10 cm styropianu zmiescimy przed posadzką balkonu? mateuszpaz7@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2018 witam. chcialbym poznac m2 scian zewnetrznych i przekroje budynkow. strop balkonowy na stropie od salonu- z 10 cm styropianu zmiescimy przed posadzką balkonu? mateuszpaz7@gmail.com Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2018 Witam Poniżej dołączamy zdjęcia makiety domu Otis, wykonanej dla jednego z naszych klientów. Cytuj
Gość Piotr Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2018 Witam, czy moglibyście Państwo zmienić w wizualizacji budynku z zewnątrz (ściany frontowej i bocznej) z zastosowaniem okna narożnego i zamieścić tutaj? Było już wcześniej pytanie na forum o zastosowanie takiego okna. Potencjalnym klientom mogłoby to wiele pomóc w wyborze. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2018 Witam, czy moglibyście Państwo zmienić w wizualizacji budynku z zewnątrz (ściany frontowej i bocznej) z zastosowaniem okna narożnego i zamieścić tutaj? Było już wcześniej pytanie na forum o zastosowanie takiego okna. Potencjalnym klientom mogłoby to wiele pomóc w wyborze. Pozdrawiam! Dzień dobry, niestety nie przewidujemy takiej wersji wizualizacji projektu. Natomiast można wprowadzić taką zmianę do dokumentacji technicznej projektu - po dokonaniu zakupu projektu, na etapie adaptacji można ją zlecić lokalnemu architektowi. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Michał Padewski Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2018 Witam Poniżej dołączamy zdjęcia makiety domu Otis, wykonanej dla jednego z naszych klientów. Gdzie ponizej sa te zdjecia makiety ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2018 Gdzie ponizej sa te zdjecia makiety ? WItam Miniatury makiety są w poście z 14 lutego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2018 Gdzie ponizej sa te zdjecia makiety ? WItam Miniatury makiety są w poście z 14 lutego. Pozdrawiam Tam nic nie ma. Proszę o dokładność w odpowiedzi i rzetelność. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2018 Tam nic nie ma. Proszę o dokładność w odpowiedzi i rzetelność. Witam ponownie Poniżej dołączam prinntscreen powyższego wpisu z dn. 14.02, w którym są załączone miniatury - nie wiem jak precyzyjniej i rzetelniej Panu to opisać.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi