Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry

Potrzebuję wyliczyć wstępne koszty stanu surowego bez fundamentów - czy mogę otrzymać zestawienie zawierające ilości w m2 ścian zewnętrznych i wewnętrznych z podziałem na konstrukcyjne i działowe?

Mój adres b.franczak@op.pl

Napisano

Dzień dobry Potrzebuję wyliczyć wstępne koszty stanu surowego bez fundamentów - czy mogę otrzymać zestawienie zawierające ilości w m2 ścian zewnętrznych i wewnętrznych z podziałem na konstrukcyjne i działowe? Mój adres b.franczak@op.pl

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość kam
Napisano

witam, my również rozważamy budowę tego domu. Czy byłby ktoś tak dobry i udostępnił jakieś zdjęcia budowy/domu? mail: kamil@dbfr.pl

Gość Przemek34
Napisano

Dzien dobry czy moglbym prosic o przeslanie zestawienia i ilosc materialow na stan surowy otwarty primen22@poczta.fm

Dziekuje i pozdrawiam

Napisano

Dzien dobry czy moglbym prosic o przeslanie zestawienia i ilosc materialow na stan surowy otwarty primen22@poczta.fm Dziekuje i pozdrawiam

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym wyślemy zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam!

Gość Przemek34
Napisano

Dzien dobry mogli by panstwo przeslac mi szczegółowe rzuty i przekroje budynku w formacie JPG? Primen22@poczta.fm dziekuje

• 2 weeks later...
Gość Tomasz
Napisano

Czy można przyjechać i zobaczyć Pański dom? Proszę o informacje na 1tomaszdudek@gmail.com

• 2 weeks later...
Napisano

To jest dom pani Kamili, która informowała na tym forum kilka stron wcześniej, że realizują ten projekt. Dzięki jej uprzejmości miałem okazję go obejrzeć i zrobić parę zdjęć. Wrzuciłem ja na swój serwer: http://www.sztanca.pl/otis.zip

• 4 weeks later...
Napisano

Dzień dobry mogli by Państwo przesłać mi szczegółowe rzuty i przekroje budynku w formacie JPG? victor129@wp.pl dziękuje

Gość Agnieszka
Napisano

Witam, czy jest możliwość doprojektowania piwnicy? A może jest jakiś podobny projekt do OTISa ale z piwnicą?

Napisano

Witam, czy jest możliwość doprojektowania piwnicy? A może jest jakiś podobny projekt do OTISa ale z piwnicą?

Dzień dobry,

oczywiście można wprowadzić podpiwniczenie budynku na etapie adaptacji przez architekta adaptującego. Należy przewidzieć miejsce na schody prowadzące do piwnicy. Niestety w naszej ofercie jest mało budynków z podpiwniczeniem, np. Edzia, Proton I P.

Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
Gość Paulina
Napisano

Witam,

Czy wiedzą Państwo w jakiej okolicy budowano domy OTIS? Zależy nam na obejrzeniu budynku z zewnątrz.

kontakt: paulinark@poczta.onet.pl

Gość Wojtek
Napisano

Czy w projekcie Otis zamiast stropu terriva można zastosować strop tradycyjny lany monolit ?

wpoczobut@poczta.onet.pl

Napisano

Witam,

Czy wiedzą Państwo w jakiej okolicy budowano domy OTIS? Zależy nam na obejrzeniu budynku z zewnątrz.

kontakt: paulinark@poczta.onet.pl

Witam, niestety nie mamy takich informacji. Może któryś z Inwestorów podzieli się wiedzą oraz dokumentacją fotograficzną, ewentualnie lokalizacją, w której buduje. Pozdrawiam.

Gość Wojtek
Napisano

Czy w projekcie Otis zamiast stropu terriva można zastosować strop tradycyjny lany monolit ?

wpoczobut@poczta.onet.pl

Napisano

Czy w projekcie Otis zamiast stropu terriva można zastosować strop tradycyjny lany monolit ? wpoczobut@poczta.onet.pl

Dzień dobry,

Tak, można wprowadzić taką zmianę.

Zmiany w projektach katalogowych można wprowadzić na etapie adaptacji projektu poprzez wybranego przez Państwa architekta adaptującego lub poprzez naszą pracownię. Jest to usługa dodatkowo odpłatna.

Pozdrawiam!

• 1 month later...
Gość biuro@geomal.pl
Napisano

Dom, którego zdjęcia zamieściłem jest budowany pod Wrocławiem.

Dzień dobry. Gdzie można znaleźć dodane przez Pana fotki i w jakiej miejscowości jest ten budynek bo jestem z Wrocławia

• 2 weeks later...