Gość Kamila Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Czy ktoś z zainteresowanych zaczal juz budowe tego domu? Jestesmy na etapie zalatwiania formalnosci z zamiarem kupna tego projektu ale z checia rzucilibyśmy okiem na rozpoczeta juz budowe. Witam, wraz z mężem budujemy dom z projektu "Otis", aktualnie kładziemy dach. Pozdrawiam - Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adrian Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy adrianweber0412@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy adrianweber0412@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Witam, rysunki przesłałam na podany adres, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 25 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy michal.lochert@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy michal.lochert@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bogumiła Napisano 27 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2016 Czy ktoś z zainteresowanych zaczal juz budowe tego domu? Jestesmy na etapie zalatwiania formalnosci z zamiarem kupna tego projektu ale z checia rzucilibyśmy okiem na rozpoczeta juz budowe. Witam, wraz z mężem budujemy dom z projektu "Otis", aktualnie kładziemy dach. Pozdrawiam - Kamila Witam. Serdecznie proszę o podesłanie zdjęć z realizacji. Dziękuję. Bogumiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewelina Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy ewesta89@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy ewesta89@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy anja_satsuma@interia.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy anja_satsuma@interia.pl pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy jarekmozga@wp.pl. Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy jarekmozga@wp.pl. Dziękuję i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dawid Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2016 witam również jestem zainteresowany tym projektem, a także mam pytanie, czy dałoby przerobić w tym projekcie bramę garażową, by była od bocznej strony (zachodniej) i interesuje mnie też podpiwniczenie i szczegółowe rysunki:) Mój meil dawidgog@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2016 witam również jestem zainteresowany tym projektem, a także mam pytanie, czy dałoby przerobić w tym projekcie bramę garażową, by była od bocznej strony (zachodniej) i interesuje mnie też podpiwniczenie i szczegółowe rysunki:) Mój meil dawidgog@wp.pl Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Artur Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 Witam, proszę o przesłanie zarysów powierzchni użytkowej (2200, 1400 mm) na rzucie poddasza oraz niedużego (jakie są opcje) podpiwniczenia. Również szczegółowe rysunki projektu. Dziękuję. artur-bogusz@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2016 Witam, proszę o przesłanie zarysów powierzchni użytkowej (2200, 1400 mm) na rzucie poddasza oraz niedużego (jakie są opcje) podpiwniczenia. Również szczegółowe rysunki projektu. Dziękuję. artur-bogusz@o2.pl Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres mailowy info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewelina Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2016 Witam, proszę o informację na temat słupków stalowych, które są na dwóch balkonach i podpierają dach, łącząc go z balkonem. Jaka jest to stal i czy te poprzeczne słupki są drewniane? Jeśli można proszę o podanie rozmiarów słupków jak w projekcie. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2016 Witam, proszę o informację na temat słupków stalowych, które są na dwóch balkonach i podpierają dach, łącząc go z balkonem. Jaka jest to stal i czy te poprzeczne słupki są drewniane? Jeśli można proszę o podanie rozmiarów słupków jak w projekcie. Dziękuję! Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Konrad Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów dla domu Otis. Mail: konio1990@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów dla domu Otis. Mail: konio1990@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dominika Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Witam, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres grzelakowska@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2016 Witam, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres grzelakowska@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 Witam. Czy ktos z Panstwa zbydowal dom Otis i moglbym zobaczyc? Jestem z okolic Rzeszowa. Z gory dziekuje. 1tomaszdudek@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość agata Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 Witam proszę o przysłanie również mi szczegółowych rysunków i wymiary pomieszczeń na e-maila tda8@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 Witam proszę o przysłanie również mi szczegółowych rysunków i wymiary pomieszczeń na e-maila tda8@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi