Gość Kamila Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2016 Czy ktoś z zainteresowanych zaczal juz budowe tego domu? Jestesmy na etapie zalatwiania formalnosci z zamiarem kupna tego projektu ale z checia rzucilibyśmy okiem na rozpoczeta juz budowe. Witam, wraz z mężem budujemy dom z projektu "Otis", aktualnie kładziemy dach. Pozdrawiam - Kamila Cytuj
Gość Adrian Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy adrianweber0412@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy adrianweber0412@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Witam, rysunki przesłałam na podany adres, pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 25 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy michal.lochert@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy michal.lochert@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bogumiła Napisano 27 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2016 Czy ktoś z zainteresowanych zaczal juz budowe tego domu? Jestesmy na etapie zalatwiania formalnosci z zamiarem kupna tego projektu ale z checia rzucilibyśmy okiem na rozpoczeta juz budowe. Witam, wraz z mężem budujemy dom z projektu "Otis", aktualnie kładziemy dach. Pozdrawiam - Kamila Witam. Serdecznie proszę o podesłanie zdjęć z realizacji. Dziękuję. Bogumiła Cytuj
Gość Ewelina Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy ewesta89@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy ewesta89@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2016 Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy anja_satsuma@interia.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2016 Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy anja_satsuma@interia.pl pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarek Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy jarekmozga@wp.pl. Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy jarekmozga@wp.pl. Dziękuję i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dawid Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2016 witam również jestem zainteresowany tym projektem, a także mam pytanie, czy dałoby przerobić w tym projekcie bramę garażową, by była od bocznej strony (zachodniej) i interesuje mnie też podpiwniczenie i szczegółowe rysunki:) Mój meil dawidgog@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2016 witam również jestem zainteresowany tym projektem, a także mam pytanie, czy dałoby przerobić w tym projekcie bramę garażową, by była od bocznej strony (zachodniej) i interesuje mnie też podpiwniczenie i szczegółowe rysunki:) Mój meil dawidgog@wp.pl Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Artur Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2016 Witam, proszę o przesłanie zarysów powierzchni użytkowej (2200, 1400 mm) na rzucie poddasza oraz niedużego (jakie są opcje) podpiwniczenia. Również szczegółowe rysunki projektu. Dziękuję. artur-bogusz@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2016 Witam, proszę o przesłanie zarysów powierzchni użytkowej (2200, 1400 mm) na rzucie poddasza oraz niedużego (jakie są opcje) podpiwniczenia. Również szczegółowe rysunki projektu. Dziękuję. artur-bogusz@o2.pl Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres mailowy info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2016 Witam, proszę o informację na temat słupków stalowych, które są na dwóch balkonach i podpierają dach, łącząc go z balkonem. Jaka jest to stal i czy te poprzeczne słupki są drewniane? Jeśli można proszę o podanie rozmiarów słupków jak w projekcie. Dziękuję! Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2016 Witam, proszę o informację na temat słupków stalowych, które są na dwóch balkonach i podpierają dach, łącząc go z balkonem. Jaka jest to stal i czy te poprzeczne słupki są drewniane? Jeśli można proszę o podanie rozmiarów słupków jak w projekcie. Dziękuję! Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Konrad Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Listopad 2016 Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów dla domu Otis. Mail: konio1990@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2016 Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów dla domu Otis. Mail: konio1990@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dominika Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2016 Witam, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres grzelakowska@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2016 Witam, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres grzelakowska@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2017 Witam. Czy ktos z Panstwa zbydowal dom Otis i moglbym zobaczyc? Jestem z okolic Rzeszowa. Z gory dziekuje. 1tomaszdudek@gmail.com Cytuj
Gość agata Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2017 Witam proszę o przysłanie również mi szczegółowych rysunków i wymiary pomieszczeń na e-maila tda8@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2017 Witam proszę o przysłanie również mi szczegółowych rysunków i wymiary pomieszczeń na e-maila tda8@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi