Gość Matii Napisano 7 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2019 Witam Czy mogę uzyskać informację jaka jest szerokość elewacji frontowej? ponieważ wymiar 1890 jest z wypustem z salonu i tu moje pytanie czy on też się wlicza w elewację frontową czy już nie? jeśli nie to jaka jest właściwa szerokość elewacji? czy garaż który jest cofnięty też się wlicza w szerokość elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2019 10 minut temu, Gość Matii napisał: Witam Czy mogę uzyskać informację jaka jest szerokość elewacji frontowej? ponieważ wymiar 1890 jest z wypustem z salonu i tu moje pytanie czy on też się wlicza w elewację frontową czy już nie? jeśli nie to jaka jest właściwa szerokość elewacji? czy garaż który jest cofnięty też się wlicza w szerokość elewacji? Dzień dobry, szerokość elewacji frontowej wynosi 1890 cm. Wykusz oraz garaż również wliczają się w szerokość elewacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość prawie gotowy Napisano 12 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dawid Napisano 27 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2019 Czy posiadają Państwo zdjęcia z wizualizacji wnętrza na poddaszu lub innych na parterze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Budowlaniec Napisano 28 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2019 Witam czy posiadacie Państwo więcej zdjęć wizualizacji wewnątrz budynku. Jeśli ktoś posiada zdjęcia wewnątrz budynku to proszę o zamieszczenie ich tutaj bądź wyslanie ich na adres dawid.myszor@onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2019 13 godzin temu, Gość Dawid napisał: Czy posiadają Państwo zdjęcia z wizualizacji wnętrza na poddaszu lub innych na parterze ? Dzień dobry, Nie posiadamy dodatkowych wizualizacji projektu, poza tymi które już zostały umieszczone na stronie projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 15 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2019 Dzień dobry, prosiłabym o przesłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres mailowy ankadzk@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2019 11 godzin temu, Gość Anna napisał: Dzień dobry, prosiłabym o przesłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres mailowy ankadzk@gmail.com Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Evv_b_ Napisano 10 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2020 Dzień dobry, Serdecznie proszę o przesłanie bardziej szczegółowych materiałów informacyjnych dotyczących projektu Otis. ewelina.baran.060590@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nek Napisano 10 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2020 Witam, czy można prosić o przesłanie wszystkich darmowe materiałów dotyczących tego projektu na adres nek83@o2.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2020 1 godzinę temu, Gość Evv_b_ napisał: Dzień dobry, Serdecznie proszę o przesłanie bardziej szczegółowych materiałów informacyjnych dotyczących projektu Otis. ewelina.baran.060590@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2020 Godzinę temu, Gość Nek napisał: Witam, czy można prosić o przesłanie wszystkich darmowe materiałów dotyczących tego projektu na adres nek83@o2.pl? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas Napisano 12 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2020 Dzień dobry Poproszę o przesłanie materiałów ze szczegółowymi planami pomieszczeń oraz wykaz materiałów na adres: lukmartynk@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2020 2 godziny temu, lukas napisał: Dzień dobry Poproszę o przesłanie materiałów ze szczegółowymi planami pomieszczeń oraz wykaz materiałów na adres: lukmartynk@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Przemek Napisano 29 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2020 Poproszę o przesłanie materiałów ze szczegółowymi planami pomieszczeń oraz wykaz materiałów na adres: sarzyk75@interia.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2020 57 minut temu, Gość Gość Przemek napisał: Poproszę o przesłanie materiałów ze szczegółowymi planami pomieszczeń oraz wykaz materiałów na adres: sarzyk75@interia.pl. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek222 Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 Dzień dobry Poproszę o przesłanie wszystkich darmowych materiałów (rzuty, przekroje, itp) na email: cinek222@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 3 godziny temu, cinek222 napisał: Dzień dobry Poproszę o przesłanie wszystkich darmowych materiałów (rzuty, przekroje, itp) na email: cinek222@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Napisano 14 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2020 Poproszę o przesłanie materiałów ze szczegółowymi planami pomieszczeń oraz wykaz materiałów na adres: piter85cbr@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2020 14 godzin temu, Gość Piter napisał: Poproszę o przesłanie materiałów ze szczegółowymi planami pomieszczeń oraz wykaz materiałów na adres: piter85cbr@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość malaga Napisano 15 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2020 Witam. Czy jest możliwość zmiany w konstrukcji dachu na garażu? Chodzi mi o to, by był dwuspadowy na całej długości. Podobny do dachu z projektu Miły II. Czy taka zmiana będzie miała duży wpływ na koszt budowy? Jeśłi możliwe, to proszę o szczegółowe wymiary pomieszczeń, pieczkag@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2020 18 godzin temu, Gość malaga napisał: Witam. Czy jest możliwość zmiany w konstrukcji dachu na garażu? Chodzi mi o to, by był dwuspadowy na całej długości. Podobny do dachu z projektu Miły II. Czy taka zmiana będzie miała duży wpływ na koszt budowy? Jeśłi możliwe, to proszę o szczegółowe wymiary pomieszczeń, pieczkag@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Można wprowadzić taką zmianę do projektu. Są dwa sposoby wprowadzania zmian: u nas w Pracowni przed zakupem projektu lub na etapie adaptacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malaga11 Napisano 23 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2020 Dnia 16.07.2018 o 20:24, Łukasz_Nowy napisał: Witam serdecznie. Bardzo zainteresował mnie Pański pomysł na zmiany. Jeżeli byłaby możliwość, proszę o wiadomość lub odpowiedź w celu uzyskania informacji. Bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam Prosiłbym również administratora o przesłanie wszystkich darmowych materiałów związanych z tym projektem. Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malaga11 Napisano 23 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2020 Ciekawe zmiany, mi zależy na nieco innych rozwiązaniach. Dla mnie salon jest dość duży. Kuchnie chciałabym mieć w miejscu gabinetu. Bardzo bym chciała się dowiedzieć na jakiej wysokości są okna dachowe w sypialniach. Wydaje mi się, że te drzwi balkonowe w pokojach nad wejściem nie dadzą wystarczającej ilości światła. A te okna są bardzo wysoko nawet dla osoby dorosłej. Proszę o odpowiedź. Będę bardzo wdzięczna jeśli ktoś mi powie, jak to wygląda w pokoju. A najbardziej bym się cieszyła ze zdjęcia. Rozumiem, że konstrukcja dachu uniemożliwia obniżenie okien. Mój email 4pieczkag@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Magda Napisano 21 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2020 Witam, mogę poprosić o wysłanie wykazu materiałów na maila mmagda21@o2.pl. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi