Dobre Domy Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów/ wizualizacji/ kosztorysu na adres: ablach@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dorota Napisano 27 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2016 Dobry wieczór. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres dorota.podkoscielna@wp.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2016 Dobry wieczór. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres dorota.podkoscielna@wp.pl. Z góry dziękuję. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Olo Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2016 Witam. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów( kosztorys, wizualizacja ) na adres: olomajcherczyk@onet.eu Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2016 Witam. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów( kosztorys, wizualizacja ) na adres: olomajcherczyk@onet.eu Dziękuję i pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość AdrianL Napisano 18 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2016 Dobry wieczór. Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów, wizualizacji i kosztorysu na adres mailowy: adrianlipiec@gmail.com. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2016 Dobry wieczór. Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów, wizualizacji i kosztorysu na adres mailowy: adrianlipiec@gmail.com. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość toska521 Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Dobry wieczór. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres toska521@wp.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Dobry wieczór. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres toska521@wp.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2017 Witam, jestem zaineresowana tym projektem. Chciałabym otrzymać wszystkie dostępne bezpłatne materiały . Podaję adres: vittoria212@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2017 Witam, jestem zaineresowana tym projektem. Chciałabym otrzymać wszystkie dostępne bezpłatne materiały . Podaję adres: vittoria212@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 Witam, jestem zaineresowana tym projektem. Chciałabym otrzymać wszystkie dostępne bezpłatne materiały . Podaję adres: vittoria212@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Nadal czekam na materiały.Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 Nadal czekam na materiały. Pozdrawiam Witam Materiały zostały ponownie wysłane w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2017 Witam, jestem zainteresowana tym projektem Janusz. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres: magdalena.jasinska6@gmail.com Z góry dziękuję i podrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2017 Witam, jestem zainteresowana tym projektem Janusz. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres: magdalena.jasinska6@gmail.com Z góry dziękuję i podrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość J Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2017 Witam. Jestem zainteresowana projektem Janus. Chciałabym otrzymac wszystkie dostępne materiały. Mój mail justynka7177@wp.pl. z góry dziękuję i życzę miłego dnia Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2017 Witam. Jestem zainteresowana projektem Janus. Chciałabym otrzymac wszystkie dostępne materiały. Mój mail justynka7177@wp.pl. z góry dziękuję i życzę miłego dnia Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2017 Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres : monikagutowiczz@gmail.com Z góry dziękuję i podrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2017 Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres : monikagutowiczz@gmail.com Z góry dziękuję i podrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sławomir Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2017 Witam, jestem zainteresowany powyższym projektem domu Janus. Bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na mój adres : kewals85n@gmail.com. Bardzo dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2017 Witam, jestem zainteresowany powyższym projektem domu Janus. Bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na mój adres : kewals85n@gmail.com. Bardzo dziękuje i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam, Jestem zainteresowany projektem domu Janus. Proszę o przesłanie wszystkich materiałów na adres mailowy: marcin.antoniszyn@gmail.com Z góry bardzo dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2017 Witam, Jestem zainteresowany projektem domu Janus. Proszę o przesłanie wszystkich materiałów na adres mailowy: marcin.antoniszyn@gmail.com Z góry bardzo dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość anna Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2017 Witam, proszę o przesłanie wszystkich materiałów do w/w projektu pocztowy3@wp.pl dziękuję Cytuj
Gość Paula Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2017 Witam, proszę o wysłanie materiałów na meila : paulatck@interia.pl jestem zainteresowana tym domem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi