Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 118
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dobry wieczór. Jestem zainteresowana tym projektem.  Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres dorota.podkoscielna@wp.pl. Z góry dziękuję. 

• 2 weeks later...
Napisano

Witam.

Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów( kosztorys, wizualizacja ) na adres: olomajcherczyk@onet.eu Dziękuję i pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Dobry wieczór. Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów, wizualizacji i kosztorysu na adres mailowy: adrianlipiec@gmail.com. Z góry dziękuję.

Napisano

Dobry wieczór. Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów, wizualizacji i kosztorysu na adres mailowy: adrianlipiec@gmail.com. Z góry dziękuję.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość toska521
Napisano

Dobry wieczór. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres toska521@wp.pl. Z góry dziękuję.

• 3 weeks later...
Napisano

Witam,

jestem zaineresowana tym projektem. Chciałabym otrzymać wszystkie dostępne bezpłatne materiały . Podaję adres: vittoria212@wp.pl.

Dziękuję i pozdrawiam

Gość Joanna
Napisano

Witam, jestem zaineresowana tym projektem. Chciałabym otrzymać wszystkie dostępne bezpłatne materiały . Podaję adres: vittoria212@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam
Witam Materiały prześlemy w poniedziałek.   Pozdrawiam

Nadal czekam na materiały.Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Magdalena
Napisano

Witam,

jestem zainteresowana tym projektem Janusz.

Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres: magdalena.jasinska6@gmail.com

Z góry dziękuję i podrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Witam. Jestem zainteresowana projektem Janus. Chciałabym otrzymac wszystkie dostępne materiały. Mój mail justynka7177@wp.pl. z góry dziękuję i życzę miłego dnia

Napisano

Witam. Jestem zainteresowana projektem Janus. Chciałabym otrzymac wszystkie dostępne materiały. Mój mail justynka7177@wp.pl. z góry dziękuję i życzę miłego dnia

Witam

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres : monikagutowiczz@gmail.com

Z góry dziękuję i podrawiam

Napisano

Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres : monikagutowiczz@gmail.com Z góry dziękuję i podrawiam

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

Gość Sławomir
Napisano

Witam, jestem zainteresowany powyższym projektem domu Janus. Bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na mój adres : kewals85n@gmail.com. Bardzo dziękuje i pozdrawiam.

Napisano

Witam, jestem zainteresowany powyższym projektem domu Janus. Bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na mój adres : kewals85n@gmail.com. Bardzo dziękuje i pozdrawiam.

Witam

Pozdrawiam

Napisano

Witam,

Jestem zainteresowany projektem domu Janus. Proszę o przesłanie wszystkich materiałów na adres mailowy: marcin.antoniszyn@gmail.com Z góry bardzo dziękuję.

• 2 weeks later...
Gość anna
Napisano

Witam, proszę o przesłanie wszystkich materiałów do w/w projektu pocztowy3@wp.pl dziękuję

Gość Paula
Napisano

Witam, proszę o wysłanie materiałów na meila : paulatck@interia.pl

jestem zainteresowana tym domem.