Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2015 Proszę o zestawienie materiałów na adres: bogdan.bednarczyk@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, zestawienie zostanie wysłane na podany adres. pozdrawiam. Cytuj
Gość Wojtek Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2015 Witam, Jestem zainteresowany budową tego domu, proszę o przesłanie kosztorysu budowy tego projektu Z góry dziękuję Kosztorys proszę przesłać na adres wojtek.stanlej@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2015 Witam, Jestem zainteresowany budową tego domu, proszę o przesłanie kosztorysu budowy tego projektu Z góry dziękuję Kosztorys proszę przesłać na adres wojtek.stanlej@poczta.fm Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne. Na podany adres mailowy wysyłam bezpłatne zestawienia kosztorysowe oraz szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Partyk Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2015 Dzień dobry, proszę o przesłanie zestawienia materiałów oraz szczegółowych rysunki na adres patryk.stonoga@wp.pl. Serdecznie dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2015 Dzień dobry, proszę o przesłanie zestawienia materiałów oraz szczegółowych rysunki na adres patryk.stonoga@wp.pl. Serdecznie dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 6 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2016 witam. Czy na etapie adaptacji istnieje możliwość zwiększenia szerokości budynku z 9,60m na 11m w celu powiększenia salonu z kuchnią? Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz o ile to możliwe zestawienia kosztorysowo-materiałowego do stanu surowego zamkniętego na adres rafalbagrowski@wp.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2016 witam. Czy na etapie adaptacji istnieje możliwość zwiększenia szerokości budynku z 9,60m na 11m w celu powiększenia salonu z kuchnią? Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz o ile to możliwe zestawienia kosztorysowo-materiałowego do stanu surowego zamkniętego na adres rafalbagrowski@wp.pl pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bogumiła Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2016 Witam,Jestem zainteresowana tym projektem ,proszę o przesłanie zestawienia kosztorysowego oraz szczegółowych rysunków na adres bogusia.socha@wp.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2016 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów na adres: aleksandra.fluder@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2016 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów na adres: aleksandra.fluder@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2016 Witam,Jestem zainteresowana tym projektem ,proszę o przesłanie zestawienia kosztorysowego oraz szczegółowych rysunków na adres bogusia.socha@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gosia Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam,Jestem zainteresowana tym projektem ,proszę o przesłanie zestawienia kosztorysowego oraz szczegółowych rysunków na adres m_sob1@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2016 Witam,Jestem zainteresowana tym projektem ,proszę o przesłanie zestawienia kosztorysowego oraz szczegółowych rysunków na adres m_sob1@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2016 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów na adres: michal_kochanik@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2016 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów na adres: michal_kochanik@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dorota Napisano 14 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2016 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów i wszystkich możliwych dostępnych wizualizacji, kosztorysu itd. na adres: xolszewski@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2016 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów i wszystkich możliwych dostępnych wizualizacji, kosztorysu itd. na adres: xolszewski@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres: smolag.magda@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres: smolag.magda@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2016 Czy ktoś z was buduje ten domek? Czy jest możliwość powiększenia z 9,60 na 10,6m? Czy ktoś z was może dostał oferte budowy tego domu przez firme i podzielił się jaki jest koszt SSO z dachem? xolszewski@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2016 Czy ktoś z was buduje ten domek? Czy jest możliwość powiększenia z 9,60 na 10,6m? Czy ktoś z was może dostał oferte budowy tego domu przez firme i podzielił się jaki jest koszt SSO z dachem? xolszewski@gmail.com Witam Na etapie adaptacji projektu można dokonać zmiany polegającej na poszerzeniu budynku. Nasza Pracownia wyrazi pisemna zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Gość cugi253 Napisano 25 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2016 Proszę o informacje o powierzchni pokoi na poddaszu o wysokości powyżej 2,20 m Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2016 Proszę o informacje o powierzchni pokoi na poddaszu o wysokości powyżej 2,20 m Witam. Powierzchnie podane na stronie to powierzchnie użytkowe pomieszczeń liczone jako suma powierzchni pomieszczeń (wg stanu wykończonego ścian - z tynkiem gr 1,2cm) o wysokości w świetle równej lub większej 2,20m liczonej w 100% oraz o wysokości równej lub większej od 1,4m lecz mniejszej od 2,20 m liczonej w 50% (wysokość poniżej 1,4m pomijana jest całkowicie). Cytuj
Gość Max Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2016 Witam, buduje lub wybudował ktoś ten dom w Małopolsce lub okolicy? Jestem bardzo zainteresowany tym projektem, lecz miło bym zobaczył dom który już jest wybudowany. Cytuj
Gość Anna Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów/ wizualizacji/ kosztorysu na adres: ablach@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi