Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Projekt Janus

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 118
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Aniaa

Witam! Czy mogłabym prosić o orientacyjny koszt budowy tego domku pod klucz? :) Jestem zainteresowana zrealizowaniem tegoż projektu, a chciałabym poznać orientacyjnie koszt wykonania budowy pod klucz.

Witam! Czy mogłabym prosić o orientacyjny koszt budowy tego domku pod klucz? :) Jestem zainteresowana zrealizowaniem tegoż projektu, a chciałabym poznać orientacyjnie koszt wykonania budowy pod klucz.

Witam

Janus jest naszym nowym projektem, aktualnie znajduje się w fazie koncepcji. Czas oczekiwania na dokumentację projektową wynosi około 5-6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będziemy mogli zlecić wykonanie dla niego wycen kosztorysowych.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość Justyna

Witam,

bardzo podoba mi się projekt. Mam kilka pytań:

1. Czy możliwe jest wykonanie ogrzewania podłogowego na parterze?

2. Czy w projekcie przewidziano ogrzewanie kotłem na paliwo stałe?

3. Czy można zrezygnować z kominka w projekcie?

4. Czy istnieje możliwość zmiany okna podwójnego balkonowego w pokoju na poddaszu na pojedyncze?

Pozdrawiam serdecznie

Witam, bardzo podoba mi się projekt. Mam kilka pytań: 1. Czy możliwe jest wykonanie ogrzewania podłogowego na parterze? 2. Czy w projekcie przewidziano ogrzewanie kotłem na paliwo stałe? 3. Czy można zrezygnować z kominka w projekcie? 4. Czy istnieje możliwość zmiany okna podwójnego balkonowego w pokoju na poddaszu na pojedyncze? Pozdrawiam serdecznie

Witam

Wszystkie zaproponowane zmiany w projekcie Janus technicznie możliwe są do wykonania - najlepiej nanieść je na projekt na etapie jego adaptacji, we współpracy ze swoim architektem. Nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Gość Agnieszka

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów z wymiarami pomieszczeń i z zaznaczonymi ścianami nośnymi w lustrzanym odbiciu na adres czerkiesagnieszka@wp.pl

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów z wymiarami pomieszczeń i z zaznaczonymi ścianami nośnymi w lustrzanym odbiciu na adres czerkiesagnieszka@wp.pl

Witam

Projekt Janus aktualnie jest koncepcją. Oznacza to ze czas oczekiwania na dokumentację do niego wynosi około 5 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu projektu będziemy mogli udostępnić szczegółowe rysunki dla domu.

Pozdrawiam

Gość Agnieszka

Witam Projekt Janus aktualnie jest koncepcją. Oznacza to ze czas oczekiwania na dokumentację do niego wynosi około 5 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu projektu będziemy mogli udostępnić szczegółowe rysunki dla domu.   Pozdrawiam

Dziękuję za odpowiedź. Jeśli to nie problem proszę o przesłanie informacji jak tylko będzie to możliwe. Z góry dziękuję.

• 1 month later...

Witam :) Jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Istnieje możliwość zamiany ogrzewania gazowego na piec węglowy? Jaki jest kosztorys domku? Pozdrawiam.

Witam

Na etapie adaptacji projektu można dokonać zmiany sposobu ogrzewania budynku.  

Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania szczegółowej dokumentacji dla domu Janus - powinna ona być gotowa do końca czerwca. Wtedy będziemy mogli zlecić wykonanie wycen kosztorysowych dla domu - potrwa to kolejne 2-3 tygodnie (akurat będzie to sezon urlopowy stąd dłuższy czas oczekiwania).

Pozdrawiam

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...