Redaktor Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Projekt domu Janus Szczegółowy opis projektu domu Janus znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/janus Zapraszamy do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aniaa Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Witam! Czy mogłabym prosić o orientacyjny koszt budowy tego domku pod klucz? Jestem zainteresowana zrealizowaniem tegoż projektu, a chciałabym poznać orientacyjnie koszt wykonania budowy pod klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 Witam! Czy mogłabym prosić o orientacyjny koszt budowy tego domku pod klucz? Jestem zainteresowana zrealizowaniem tegoż projektu, a chciałabym poznać orientacyjnie koszt wykonania budowy pod klucz. Witam Janus jest naszym nowym projektem, aktualnie znajduje się w fazie koncepcji. Czas oczekiwania na dokumentację projektową wynosi około 5-6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będziemy mogli zlecić wykonanie dla niego wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krisswk@wp.pl Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 A jaki jest preferowany minimalny wymiar działki?No i kosztorys;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 A jaki jest preferowany minimalny wymiar działki?No i kosztorys;) Witam Kosztorysu niestety jeszcze nie posiadamy. Co do wymiarów działki - podane są przy prezentacji projektu w zakładce "rzuty". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Justyna Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Witam, bardzo podoba mi się projekt. Mam kilka pytań: 1. Czy możliwe jest wykonanie ogrzewania podłogowego na parterze? 2. Czy w projekcie przewidziano ogrzewanie kotłem na paliwo stałe? 3. Czy można zrezygnować z kominka w projekcie? 4. Czy istnieje możliwość zmiany okna podwójnego balkonowego w pokoju na poddaszu na pojedyncze? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Witam, bardzo podoba mi się projekt. Mam kilka pytań: 1. Czy możliwe jest wykonanie ogrzewania podłogowego na parterze? 2. Czy w projekcie przewidziano ogrzewanie kotłem na paliwo stałe? 3. Czy można zrezygnować z kominka w projekcie? 4. Czy istnieje możliwość zmiany okna podwójnego balkonowego w pokoju na poddaszu na pojedyncze? Pozdrawiam serdecznie Witam Wszystkie zaproponowane zmiany w projekcie Janus technicznie możliwe są do wykonania - najlepiej nanieść je na projekt na etapie jego adaptacji, we współpracy ze swoim architektem. Nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Justyna Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Witam dziękuję za odpowiedź, jeśli to możliwe to proszę o przesłanie zestawienia materiałów na adres justyna.jasinsky@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Witam dziękuję za odpowiedź, jeśli to możliwe to proszę o przesłanie zestawienia materiałów na adres justyna.jasinsky@o2.pl Witam Projekt Janus nadal znajduje się w fazie koncepcji. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będziemy mogli zlecić wykonanie dla niego wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agnieszka Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów z wymiarami pomieszczeń i z zaznaczonymi ścianami nośnymi w lustrzanym odbiciu na adres czerkiesagnieszka@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów z wymiarami pomieszczeń i z zaznaczonymi ścianami nośnymi w lustrzanym odbiciu na adres czerkiesagnieszka@wp.pl Witam Projekt Janus aktualnie jest koncepcją. Oznacza to ze czas oczekiwania na dokumentację do niego wynosi około 5 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu projektu będziemy mogli udostępnić szczegółowe rysunki dla domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agnieszka Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów z wymiarami pomieszczeń i z zaznaczonymi ścianami nośnymi w lustrzanym odbiciu na adres czerkiesagnieszka@wp.pl Witam Projekt Janus aktualnie jest koncepcją. Oznacza to ze czas oczekiwania na dokumentację do niego wynosi około 5 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu projektu będziemy mogli udostępnić szczegółowe rysunki dla domu. Pozdrawiam Dziękuję za odpowiedź. Jeśli to nie problem proszę o przesłanie informacji jak tylko będzie to możliwe. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Simona Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Witam Jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Istnieje możliwość zamiany ogrzewania gazowego na piec węglowy? Jaki jest kosztorys domku? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam Jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Istnieje możliwość zamiany ogrzewania gazowego na piec węglowy? Jaki jest kosztorys domku? Pozdrawiam. Witam Na etapie adaptacji projektu można dokonać zmiany sposobu ogrzewania budynku. Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania szczegółowej dokumentacji dla domu Janus - powinna ona być gotowa do końca czerwca. Wtedy będziemy mogli zlecić wykonanie wycen kosztorysowych dla domu - potrwa to kolejne 2-3 tygodnie (akurat będzie to sezon urlopowy stąd dłuższy czas oczekiwania). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Czy są już szczegółowe rysunki tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Czy są już szczegółowe rysunki tego projektu Tak, rysunki szczegółowe są już dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 Czy można zrealizować ten projekt z balkonem i z gibelkiem nad wejsciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2015 Czy można zrealizować ten projekt z balkonem i z gibelkiem nad wejsciem Witam Na etapie adaptacji proejktu można wprowadzić zasugerowane przez Pana zmiany - nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 Proszę o przesłanie tabelki zestawienia materiału do stanu surowego na lukasz17358@o2.pl,jestem zainteresowany tym projektem.Gdyż jest bardzo ladny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Proszę o przesłanie tabelki zestawienia materiału do stanu surowego na lukasz17358@o2.pl,jestem zainteresowany tym projektem.Gdyż jest bardzo ladny. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz Serek Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Witam Projekt Janus. Proszę o przesłanie tabelki zestawienia materiału do stanu surowego na bartoszserek@o2.pl. Jestem zainteresowany tym projektem. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Witam Projekt Janus. Proszę o przesłanie tabelki zestawienia materiału do stanu surowego na bartoszserek@o2.pl. Jestem zainteresowany tym projektem. Z góry dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bogdan Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 Dzień dobry. Bardzo ciekawy projekt. Jestem nim zainteresowany. Czy mógłbym również prosić o zestawienie materiałów do stanu surowego? Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 Dzień dobry. Bardzo ciekawy projekt. Jestem nim zainteresowany. Czy mógłbym również prosić o zestawienie materiałów do stanu surowego? Z góry dziękuję! Witam Proszę o podanie adresu mailowego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bogdan Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Proszę o zestawienie materiałów na adres: bogdan.bednarczyk@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi