Gość Łukasz Napisano 12 Grudzień 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2010 Witam. Jestem zainteresowany wprowadzeniem zmianą do projektu Atos.Mianowicie chodzi o wstawienie okna dachowego w sypialni 2/4 -front,a także umieszczenia identycznego balkonu jak w pokoju 2/7 z taka sama stolarka. Jakie będą koszty wprowadzone przez państwa firmę? Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2010 Witam. Jestem zainteresowany wprowadzeniem zmianą do projektu Atos.Mianowicie chodzi o wstawienie okna dachowego w sypialni 2/4 -front,a także umieszczenia identycznego balkonu jak w pokoju 2/7 z taka sama stolarka. Jakie będą koszty wprowadzone przez państwa firmę? Dziękuję. Witam, Proszę o podanie adresu mailowego. Wycenę zmian adaptacyjnych prześlemy Panu drogą mailową. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lukasz Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2010 Oto mój adres: lukaszwondolowski@op.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi