Gość kabat Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2010 mam propozycję, aby udostępnić makiety domów Waszej pracowni, papierowe do ściągnięcia jak w firmie Horyzont lub plastikowe jak w Archonie. Jest to dla nas budujących bardzo ważne Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2010 mam propozycję, aby udostępnić makiety domów Waszej pracowni, papierowe do ściągnięcia jak w firmie Horyzont lub plastikowe jak w Archonie. Jest to dla nas budujących bardzo ważne Witam, W chwili obecnej nie mamy w planach poszerzenia oferty o makiety domów. Dziękujemy jednak za sugestię zmiany. Postararamy się ją rozważyć. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 19 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2011 Przydatna byłaby możliwość pobrania rzutów i przekroi z danymi szczegółowymi. Mnie osobiście interesuje "Wiatr". Pozdrawiam Piotr. Cytuj
Gość Natalia Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2011 Ale cczy nie ma planów? Podajcie jakąś strone intrnetową. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2011 Ale cczy nie ma planów? Podajcie jakąś strone intrnetową. Witam, Istnieje możliwość przesłania na wskazany adres mailowy rysunków szczegółowych wybranego projektu. W tym celu proszę o kontakt na adres mailowy: info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2012 Witam, Mam dla Państwa informację, że już niedługo pojawi się możliwość zamówienia makiety wybranego projektu domu. W najbliższym czasie umieścimy szczegóły na naszej stronie. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Listopad 2012 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2012 Witam Nasza Pracownia podjęła wspólpracę z firmą wykonującą profesjonalne makiety architektoniczne. Możemy zapewnić, że wysoka jakość wykonania, precyzja i końcowy wygląd makiety z pewnością zadowolą każdego Klienta. Szczegóły pod adresem https://www.dobredomy.pl/makiety Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi