Gość Tosia Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2015 Gdzie w tym domu ulokować kotłownię na paliwo stałe/pelety? Ktoś już taką przeróbkę wykonał? Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2015 Gdzie w tym domu ulokować kotłownię na paliwo stałe/pelety? Ktoś już taką przeróbkę wykonał? Witam Kotłownię na paliwo stałe można stworzyć powiększając obecne pomieszczenie gospodarcze o spiżarnię i fragment podcienia przed wejściem. Pozdrawiam Cytuj
Gość keny Napisano 23 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2015 czy ktoś buduje lub zbudował taki domek na podlasiu ?? Cytuj
Gość wojtek Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2015 Witam wszystkich zainteresowanych domem Agis II. Oferuję do sprzedania kompletny i nienaruszony projekt tego domku w atrakcyjnej cenie. Po zakupie projektu okazało się iż nie zmieści się on na naszą dość wąską działkę i niestety musieliśmy kupić inny. Bardzo zależy nam aby komuś on się przydał. Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę pisać. Na pewno się dogadamy czy propozycja jeszcze aktualna Cytuj
Gość Grzegorz K Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2015 Dzień dobry czy jest możliwość przesłania kosztorysu tego domu wraz z materiałami? Na adres : grzesiek.kielbowicz@gmail.com z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2015 Dzień dobry czy jest możliwość przesłania kosztorysu tego domu wraz z materiałami? Na adres : grzesiek.kielbowicz@gmail.com z góry dziękuje. Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne. Na podany adres mailowy przesyłam ogólne zestawienia kosztorysowe i szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2015 Zmieszczenie się w sugerowanej cenie można włożyć między bajki. Chyba, że ktoś sam wszystko robi, używa materiałów z biedronki albo tesco. Mnie ten dom na dzień dzisiejszy wyniosi 440 tys ( projekt, adaptacja, przyłącza, stan dev zamkniety) Fakt ze z oknami zaszalałem i jeszcze rekuperację dodałem ale deklarowane przez projektanta szacunkowe wyliczenia to jakieś bajki są Pozdrawiam Cytuj
Gość Kuba Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2016 Witam! Czy posiada ktoś kosztorys projektu?? Cytuj
Gość Kuba Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2016 Witam! Czy jest moglibyście Państwo przesłać ogólne zestawienia kosztorysowe i szczegółowe rysunki na adres czarnecki1988@o2.pl Cytuj
czarnecki1988 Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2016 Witam wszystkich zainteresowanych domem Agis II. Oferuję do sprzedania kompletny i nienaruszony projekt tego domku w atrakcyjnej cenie. Po zakupie projektu okazało się iż nie zmieści się on na naszą dość wąską działkę i niestety musieliśmy kupić inny. Bardzo zależy nam aby komuś on się przydał. Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę pisać. Na pewno się dogadamy Witam! Aktualne? Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2016 Witam! Czy jest moglibyście Państwo przesłać ogólne zestawienia kosztorysowe i szczegółowe rysunki na adres czarnecki1988@o2.pl Witam Materiały prześlemy na początku tygodnia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2016 Zmieszczenie się w sugerowanej cenie można włożyć między bajki. Chyba, że ktoś sam wszystko robi, używa materiałów z biedronki albo tesco. Mnie ten dom na dzień dzisiejszy wyniosi 440 tys ( projekt, adaptacja, przyłącza, stan dev zamkniety) Fakt ze z oknami zaszalałem i jeszcze rekuperację dodałem ale deklarowane przez projektanta szacunkowe wyliczenia to jakieś bajki są Pozdrawiam W jakim regionie budował pan budował? mogę prosić o kontakt? phajzer@gmail.com Cytuj
Gość Paweł Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2016 Witam. Czy ktoś buduje dom Agis na podkarpaciu?? Cytuj
Gość Wojciech Starzak Napisano 6 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2016 Witam wszystkich zainteresowanych domem Agis II. Oferuję do sprzedania kompletny i nienaruszony projekt tego domku w atrakcyjnej cenie. Po zakupie projektu okazało się iż nie zmieści się on na naszą dość wąską działkę i niestety musieliśmy kupić inny. Bardzo zależy nam aby komuś on się przydał. Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę pisać. Na pewno się dogadamy Witam! Aktualne? Witam! Czy projekt Agis II to lustrzane odbicie? I czy aktualna jest oferta? Cytuj
Gość Marek Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2016 Proszę o podanie wewnętrznych wymiarów pomieszczenia gospodarczego (kotłowni). Nie wiem czy zmieści się w nim kocioł na biomasę z podajnikiem oraz zasobnik c.w.u. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2016 Proszę o podanie wewnętrznych wymiarów pomieszczenia gospodarczego (kotłowni). Nie wiem czy zmieści się w nim kocioł na biomasę z podajnikiem oraz zasobnik c.w.u. Witam. Wymiary pomieszczenia gospodarczego to 180cm x 288cm. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 23 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2017 Witam. Czy ktoś buduje dom Agis na podkarpaciu?? Witam, czy zdecydował się Pan na budowę? A może ktoś z podkarpacia się odezwał ? Proszę o kontakt podolak.katarzyna@gmail.com Cytuj
Gość Gość Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2020 Dzień dobry, Chciałabym prosić o przesłanie na adres mailowy: andzelikakuras12@gmail.com szczegółowych rysunków projektu Agis II na których będą jasno zaznaczone wymiary oraz pokazane dokładniejsze rzuty oraz przekrój poprzeczny. Pozdrawiam, Andżelika Kuras Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2020 22 godziny temu, Gość Gość napisał: Dzień dobry, Chciałabym prosić o przesłanie na adres mailowy: andzelikakuras12@gmail.com szczegółowych rysunków projektu Agis II na których będą jasno zaznaczone wymiary oraz pokazane dokładniejsze rzuty oraz przekrój poprzeczny. Pozdrawiam, Andżelika Kuras Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Tabaka Napisano 18 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2020 Witam Stawia ktoś Agisa 2 na Podkarpaciu? Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Agis lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/340158691082998 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi