Dobre Domy Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2016 Witam, chciałabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i kosztorysu na maila wiola250188@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kinga Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2016 Witam, mogę prosić o szczegóły projektu na adres kingaturlej@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Lipiec 2016 Witam, mogę prosić o szczegóły projektu na adres kingaturlej@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość OLA Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2016 WITAM CZY MOGE PROSIC O PRZESLANIE RZUTOW NA ADRES OLKA1050@WP.PL Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2016 WITAM CZY MOGE PROSIC O PRZESLANIE RZUTOW NA ADRES OLKA1050@WP.PL Dzień dobry, w nawiązaniu do wpisu wysyłam rysunki szczegółowe na wskazany adres. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Sylwester Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2016 Witam mogę prosić o szczegóły projektu na adres sakal@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2016 Witam mogę prosić o szczegóły projektu na adres sakal@op.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 24 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2016 Witam, jakie ogrzewanie jest zastosowane w projekcie? I czy jest możliwość zakupu projektu z instalacją pomp ciepła i rekuperacji powietrza? Proszę również o szczegóły projektu i rzuty na adres rst.czarnecki@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2016 Witam, jakie ogrzewanie jest zastosowane w projekcie? I czy jest możliwość zakupu projektu z instalacją pomp ciepła i rekuperacji powietrza? Proszę również o szczegóły projektu i rzuty na adres rst.czarnecki@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. W projekcie zastosowano instalację grzejnikową i kocioł gazowy. Projekt wentylacji mechanicznej z rekuperacją można zamówić odpłatnie: https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-projekt-wentylacji-mechanicznej/ Zmianę ogrzewania na pompę ciepła najlepiej wprowadzić na etapie adaptacji. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 25 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2016 Witam, jakie ogrzewanie jest zastosowane w projekcie? I czy jest możliwość zakupu projektu z instalacją pomp ciepła i rekuperacji powietrza? Proszę również o szczegóły projektu i rzuty na adres rst.czarnecki@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2016 Witam, jakie ogrzewanie jest zastosowane w projekcie? I czy jest możliwość zakupu projektu z instalacją pomp ciepła i rekuperacji powietrza? Proszę również o szczegóły projektu i rzuty na adres rst.czarnecki@gmail.com Witam, w projekcie zastosowano ogrzewanie gazowe. W przypadku jakiejkolwiek zmiany sposobu ogrzewania czy wentylacji, zmiany takie należy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Do projektu załączamy plan wentylacji mechanicznej, jednak w celu uzyskania dokładnego projektu wentylacji mechanicznej z odzyskiem ciepła dla wybranego projektu, jak również odpowiedniej pompy ciepła należy udać się do wybranego producenta. Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2016 Witam mogę prosić o szczegóły projektu i kosztorys na adres balcerzak.g@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2016 Witam mogę prosić o szczegóły projektu i kosztorys na adres balcerzak.g@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan rysunki szczegółowe oraz zestawienia. Natomiast kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne. Na stronie internetowej projektu znajduje się tabelka, gdzie przedstawione są koszty budowy. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Marcin Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2016 Witam, chciałabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i kosztorysu Carmen II i Carmen II B mrojkowski@solar.nieruchomosci.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2016 Witam, chciałabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i kosztorysu Carmen II i Carmen II B mrojkowski@solar.nieruchomosci.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Waldek Napisano 4 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2016 Witam proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i kosztorysu Carmen II i Carmen II B Waldemar.topinski@gmail.com Dziękuję WT Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2016 Witam proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i kosztorysu Carmen II i Carmen II B Waldemar.topinski@gmail.com Dziękuję WT Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2016 Witam proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i kosztorysu Carmen II i Carmen II B k.styczewska@gmail.com Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2016 Witam proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i kosztorysu Carmen II i Carmen II B k.styczewska@gmail.com Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2016 Witam, fajny projekt, proszę o przesłanie dokładnych rzutów i kosztorysu Carmen II i Carmen II B- firmowo@op.pl Dziękuję , pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2016 Witam, fajny projekt, proszę o przesłanie dokładnych rzutów i kosztorysu Carmen II i Carmen II B- firmowo@op.pl Dziękuję , pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 27 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2016 Witam, jestem zainteresowany budową domu CARMEN II ,zwracam się z prośbą o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami ścian sadzę że salon na parterze jest za wąski , czy można ewentualnie uwzględnić wykusz i czy nie popsuje bryły budynku. Chciałbym zobaczyć budynek w rzeczywistości i w praktyce może Pan podpowie kto już pobudował taki dom w woj. lubelskim ewentualnie innych. Czy istnieje możliwość poszerzenia garażu i kotłowni o 1 metr jak również przedłużenie tarasu do końca ściany narożnej. Nie wiem jak w praktyce i czy nie straci projekt uroku bo chciałbym zadaszyć taras spierający się na dwóch słupach betonowych. Proszę o przesłanie informacji na moje zapytania adres maila Robert.czechowski1@wp.pl z góry Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2016 Witam, jestem zainteresowany budową domu CARMEN II ,zwracam się z prośbą o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami ścian sadzę że salon na parterze jest za wąski , czy można ewentualnie uwzględnić wykusz i czy nie popsuje bryły budynku. Chciałbym zobaczyć budynek w rzeczywistości i w praktyce może Pan podpowie kto już pobudował taki dom w woj. lubelskim ewentualnie innych. Czy istnieje możliwość poszerzenia garażu i kotłowni o 1 metr jak również przedłużenie tarasu do końca ściany narożnej. Nie wiem jak w praktyce i czy nie straci projekt uroku bo chciałbym zadaszyć taras spierający się na dwóch słupach betonowych. Proszę o przesłanie informacji na moje zapytania adres maila Robert.czechowski1@wp.pl z góry Dziękuję. witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Martyna Napisano 12 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2016 Witam! Proszę o rzuty i kosztorys; ) martyna.brzykcy@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2016 Witam! Proszę o rzuty i kosztorys; ) martyna.brzykcy@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi